Inzichten en Antwoorden bij Puur Medium

Inzichten en Antwoorden bij Puur Medium: Voor antwoorden en nieuwe inzichten kun je terecht bij  de spirituele hulplijn van Puur Medium® terecht voor een direct en Puur telefonisch consult Je Kiest een MediumParagnost, Tarotist, Astroloog of ander Spiritueel specialist. Onze Puur Mediums je vanuit vaak jarenlange (praktijk)ervaring inzichten en antwoorden in al jouw levensvragen.

Denk hierbij aan inzichten en antwoorden over : Liefde, Relatie, Heden,Verleden, Toekomst,  Voorspellingen, Werk, Verhuizen, Financiën, ZielsverwantenTweelingzielenTweelingzielrelaties, Karma, Kundalini &  transformatieproces, het innerlijk kind,  numerologie, Coaching, Counseling, Nieuwetijdskinderen, Contact met overledenen of aan Healingen, ReikiKaartleggingenTarotLenormandSterrenbeeldenMaandprognosesAstrologieHoge sensitivitet-HSP, Dromenuitleg en nog veel meer! De consulenten van Puur Medium® zijn erop gebrand jou verder te helpen met inzichten en antwoorden daar waar jij het even niet helder kunt zien of misschien wat twijfels hebt. Wij geven geen medische adviezen, raadpleeg altijd een arts of specialist!

Voor toekomstvoorspelling en antwoorden en nieuwe inzichten kun je natuurlijk ook terecht bij  de spirituele hulplijn van Puur Medium® terecht voor een direct en Puur telefonisch consult.  Toekomst voorspellen medium paragnost geven je antwoorden en inzichten.

Op het moment dat jij een toekomstvoorspelling laat doen, vul deze dan niet in met wensgedachte. Er worden zaken in de toekomst waargenomen d.m.v. helderzien, helderweten, een kaartlegging met De Lenormandkaarten of bijvoorbeeld tarot. Ook zijn er tarotisten die gebruik maken van De Tarot van Herstelde orde.  

Al jouw Inzichten en Antwoorden vind je bij Puur Medium! 

Inzichten en Antwoorden medium

Inzichten en Antwoorden en toekomstvoorspellingen bij Puur Medium:

Er kan gekeken worden naar hoe een proces verloopt, naar het waarom en wat jij zelf kunt doen. Buiten dat er van alles vaststaat in het leven, bepaal jij zelf je keuzes Je kunt dus de toekomst laten voorspellen maar ook je eigen toekomst deels veranderen ofwel herscheppen door de keuzes die jij maakt. Hierdoor krijg je dus de antwoorden en inzichten waar door jij een nieuw inzicht kun verkrijgen en jouw stappen verder kunt maken.

Een paragnost, medium of ander soort toekomstvoorspeller kan vooruit kijken maar als bijvoorbeeld iemand ziet dat er nieuwe mogelijkheden zijn voor relatieherstel en jij kiest ervoor het volledig af te breken, dan bepaal je daarin zelf je toekomst. Als er gezien wordt, dat er contact opgenomen gaat worden, kun je er voor kiezen het contact niet aan te gaan uit bijvoorbeeld bescherming of het niet meer willen. Dan verkies jij je toekomst. Alleen lag het wel vast dat dit ging gebeuren.