Kaartlegging Online – kaarten-leggen-online

Kaartlegging Online – kaarten-leggen-online: Bij Puur Medium kun je een kaartje laten leggen met een direct live Tarot kaartlegging online laten doen door één van onze Pure Mediums Online.
Kijk in de profielbeschrijving welke Pure Mediums kaarten leggen voor een heden, verleden, toekomst legging, of bijvoorbeeld over liefde en relatie. Je ziet dan bijvoorbeeld staan: Tarot kaartlegging, Tarotist, lenormandkaartlegging, Lenormand kaarten, engelenkaarten, chakra kaarten leggen en meer.

Kaartlegging Online – kaarten-leggen-online: Ook zijn er verschillende mogelijkheden om bij Puur Medium zelf een kaart online te trekken. Zie bovenin het menu kaart trekken en zie daar de mogelijkheden om gratis een kaartje te leggen voor heden, verleden, toekomst kaart leggen. Kaartleggen online kan zo vaak je wilt en als je zelf kaarten online wilt trekken bij Puur Medium kost dat niets. Kaarten leggen is een prachtig gereedschap om in bepaalde situaties inzichten te krijgen en dingen te zien, die je normaal over het hoofd zou zien.
Ook kun je om advies vragen bij een van onze Pure Mediums, of vraag om de kaarten te leggen met de vraagstelling die jij wenst. Dit kan via onze speciale hulp en consultlijn. Onze Pure Mediums kijken graag met je mee.

Kaart leggen online of online kaartleggen is een manier om meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie en dienst als hulpmiddel om extra breed en verdiepend te kunnen waarnemen.Laar gerust een van onze spirituele consulenten een kaartje leggen.  Stel gerust je levens vragen over liefde, relatie, heden, verleden, toekomst, werk, financiën, en jouw spirituele ontwikkeling aan een van onze kaartleggers online.

Online kaart leggen of ook wel online kaarten trekken genoemd kan door in het menu een gratis kaart te trekken voor een dag boodschap ter inspiratie, of laat gewoon eens de kaart leggen door een kaartlegger. Onze kaartleggers zijn hierin gespecialiseerd en gebruiken dit naast hun eigen helderziende en paranormale gaven als extra informatiebron ter aanvulling. In een kaartlegging, zal een van onze spiritueel specialisten kaarten leggen in het algemeen of je stelt een specifieke vraag.

Kaartenleggen en kaartleggen is al eeuwen oud, en werd toen al gebruikt door belangrijke historische figuren in de meest uiteenlopende situaties. Zo werd Madame Lenormand regelmatig gevraagd om kaarten te leggen voor de toekomst, en de situatie in het nu, door Napoleon. Wij wensen je een fijn en Puur Consult bij een van onze Pure Mediums bij Puur Medium en maak zo vaak als je wilt gebruik van onze gratis kaartleggingen in het menu boven in de website.

Bel direct voor een uitgebreide persoonlijke kaartlegging, zoals een Tarot kaartlegging, lenormandkaartlegging, of trek zelf een kaartje.

Meer uitleg over Tarot

Wat is tarot?

Het Tarot (of Tarok) -spel is eigenlijk pas bekend rond de 16 eeuw na chr. Daarvoor was er wel al in 1431 sprake van een kaartspel dat veel te maken had met de tarot van nu.

Sommige mensen beweren dat de tarot van nu door de zigeuners via India naar Europa is gekomen. Andere beweren weer dat de kruisvaarders deze vanuit Egypte naar Eurpa heeft gebracht.

Weer een andere bewering is dat Mozes als Hogepriester ingewijd was in de Egyptische mysterieen en dat hij zijn opgedane kennis na de uittocht naar Israel meenam en daar een verbinding met de toen al bestaande Kabbala (de geheime Joodse leer) De Geheime joodse leer had een waarde van 22 letters net als het evangelie van Johannes 22 hoofdstukken bevatte.
Het huidige spel van nu is opgebouwd uit 72 kaarten. Deze kaarten zijn onderverdeeld in 22 benoemde kaarten De Grote Arcana,(wat in het latijn het grote geheim betekend) de kleine arcana bestaat uit de overige 56 kaarten.

Tarot een kaartspel dat gebruikt wordt voor kaartleggen en waarzeggerij volgens zeggen. Een tarotlezing kan dus toegepast worden om het grote of het kleine geheim te onthullen. Bij onze Astrolijn Puur Medium gebruiken onze tarotisten de Tarot kaart vooral om inzicht in jouw situatie te krijgen, zodat jij de volgende stappen kunt zetten met jouw verkregen inzicht. Je kunt bij Puur Medium ook online een tarotkaart trekken, of de keuze maken voor een symbolon kaart. 
De Tarotlezer zal vanuit zijn kennis en tarot leer en eigen spirituele ontwikkeling jou een helder inzicht geven in je huidige situatie en waar het naar toe zou kunnen gaan leiden. Online tarotkaarten kom je op veel verschillende website tegen. Door middel van een dagkaart bijvoorbeeld. Toch adviseren wij voorzichtig om te gaan met online tarotkaarten en de liever een keer de hulp van een tarotlezer te vragen. Zodat je in waarheid met de juiste uitleg van de tarotlezing krijgt. Uiteraard is een online tarotkaart een prima middel om bekende raken met de tarot. Echter een online kaartlegging word geadviseerd liever gebruik te maken van een goed tarotlezer dan met online tarotkaarten.

Inzicht
Het leggen van tarotkaarten met een tarotlezing  kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten vanuit verschillende oude leer  inzicht te krijgen in allerlei elementen van het dagelijks leven. Je kunt de (online) tarotkaart gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met relatie, liefde, je spirituele ontwikkeling, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling. Of gebruik maken van een tarotlezer voor een tarot lezing

De grote Arcana (het grote geheim)

De Grote Arcana (het grote geheim) van de tarot telt in totaal 22 kaarten. De Grote Arcana wordt door de tarotlezer tijdens een tarotlezing gezien als symbool voor de verschillende levens fasen  van een mens in dit leven: vanaf de blauwdruk van je geboorte tot het moment dat je leven klaar is op aarde in dit leven.

Daar waar de kaarten van de Kleine Arcana(het kleine geheim) alledaagse gebeurtenissen in het leven symboliseren, vertegenwoordigen de 22 kaarten van de Grote Arcana in de tarot de belangrijke veranderingen in het leven. Hieronder vind je per kaart enige uitleg over duiding en betekenis van de kaarten in de Grote Arcana.

Kleine arcana (het kleine geheim)

De tarot bestaat uit twee gedeelten: de Grote Arcana (22 kaarten) en de Kleine Arcana (56 kaarten). Arcana is een Latijns woord. De letterlijke betekenis vanuit het latijn  is ‘geheim’. De tarotkaarten onthullen dus grote en kleine geheimen. De 22 kaarten van de grote Arcana zijn archetypische troefkaarten die grote gebeurtenissen en ervaringen symboliseren.

  • De kleine arcana staat voor het leven van alledag en symboliseert dagelijkse gebeurtenissen.
    De kleine Arcana is onderverdeeld in 16 hofkaarten (Koning, Koningin, Ridder en Schildknaap) en veertig getalskaarten, oplopend van aas tot en met tien.
    • Munten
    • Bokalen
    • Zwaarden
    • Staven

    Bel direct voor een uitgebreide persoonlijke kaartlegging, zoals een Tarot kaartlegging of kaartlezing door een tarotlezer, lenormandkaartlegging, of trek zelf een kaartje.