Contact met Puur Medium

Let op! Mail en whatsapp wordt na 22-08-2019 weer in behandeling genomen.


Vragen? Stel ze gerust!

Contact met Puur Medium: Om in contact te komen met Puur Medium, ( Mediums, paragnosten, helderzienden, astrologen, tarotisten) vul onderstaand formulier in en Puur Medium neemt z.s.m. contact op!

Contact met Puur Medium: Voor Klachten en vragen kunt het beste u een E-mail sturen via het contactformulier of bellen tijdens kantooruren (9.00 uur tot 17.00) op werkdagen ma.tm/Vrij.  naar  06-18515810.

Adverteren bij Puur Medium? –> lees hier.
(*voor een linkruil graag een mail o.v.v linkruil, met urrl waar puur Medium is vermeld, en jouw urrl en categorie vermelding voor de linkruil) 

Of u nu een vraag heeft over onze paranormale spirituele hulp en consultlijn, niet weet welke consulente het beste bij uw vraagstuk zou passen, een tip heeft, of technisch ongenoegen ervaart, ook kan het voorkomen dat er iets niet lekker met een van onze Pure Mediums is verlopen, of ervaart u een andere klacht, of wilt u juist een ervaring of referentie achterlaten voor onze andere bezoekers? Schroom niet, mail of bel ons.

U kunt ons een email sturen via het contactformulier of een sms-je of whats-ap berichtje sturen naar 06-18515810. Het staat u natuurlijk ook vrij om het nr: 06-18515810 even te bellen.  (*mocht er niet opgenomen worden, stuur dan alsnog een sms of whats ap berichtje naar dit nr om teruggebeld te worden) U wordt z.s.m. teruggebeld/contact met u opgenomen.
We streven bereikbaar te zijn op werkdagen onder kantoortijden, maar mochten wij een bericht in het weekend zien, dan zullen wij dat zeker indien noodzakelijk direct oppakken.

Note: Nooit en te nimmer zal Puur Medium® ongevraagd onheilspellende (tarot) readingen naar u toesturen per post, e-mail of op welke wijze dan ook.
Mocht u dergelijke readingen uit naam van Puur Medium® ongevraagd toch ontvangen, willen wij u vragen direct contact met ons op te nemen en alles te bewaren.

Contact met Puur Medium: 
(zie ook helpdesk–>klik hier!)
(contact@puurmedium.nl )

Puur Medium van ©Mireille Online,

M. van Rijn
te Pijnacker
K.v.Knr.:60431423

Contact met Puur Medium