Sterrenbeelden – Eigenschappen en Karakter

(*onderaan deze tekst vind je een overzicht per sterrenbeeld met een uitgebreide beschrijving)

Wat zijn Sterrenbeelden: Wat zijn sterrenbeelden eigenlijk? Een sterrenbeeld is eigenlijk niets meer dan een dierenriemteken. Waar de Zon in jouw geboortehoroscoop staat stond toen jij geboren bent bepaald jouw sterrenbeeld. Echter is het wel zo dat ieder sterrenbeeld teken andere eigenschappen heeft. Naast het teken waar jouw zon instaat, is het bijvoorbeeld ook interessant om te weten waar jouw maan in staat.

Het teken waar jou zon in staat zegt veel over wie jij vanuit je hart bent. Maar het teken waar je maan in staat, verteld weer veel over jouw emotionele behoeften en hoe jij emotioneel in elkaar steekt. Dan is een ascendant ook heel interessant om te weten. Dit verteld namelijk in welk teken de zon opkwam op de dag dat jij geboren bent en zegt veel over hoe jij naar buiten op anderen overkomt.

Geschiedenis van Astrologie: Astrologie is al een eeuwenoude manier van kijken naar positie van planeten en sterren op een bepaald tijdstip. De echte Astrologie is ooit begonnen in het midden oosten te Babylonië heel lang geleden. Bij Iran, Irak, Koerdistan en Turkije bij elkaar komen. De Grieken namen dit later over en dit werd de westerse astrologie, de chinezen namen het over en dit werd de Chinese astrologie, etc. Meer te weten komen over de geschiedenis van astrologie? Klik dan hier.

Wat is astrologie: Astrologie is al een eeuwenoude en wereldwijde manier van kijken naar de positie van planeten en sterren op een bepaald tijdstip. Dit wordt ook gebruikt om jouw sterrenbeeld te beschrijven. Sterrenbeelden geven o.a. eigenschappen en karakteromschrijvingen aan. Naast de zaken die door invloed van de planeten rond jouw geboorte invloed zullen hebben op jouw leven.

Samenhang: Ervan uitgaande dat alles in het universum samenhangt en verbinding met elkaar maakt. Het leven en alle gebeurtenissen op moeder aarde worden beïnvloed door bewegingen in het heelal. Alles heeft zijn eigen energievorm en reageert op elkaar. Planeten en sterren hebben een eigen energievorm en uitwerking op het universum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de invloed van Maan op de getijden eb en vloed.

Hoe weet ik waar mijn maan in staat? Weet jij niet waar wat in staat? Dan hebben wij een heel handige tool op onze site, klik daarvoor even op deze link. Binnen een minuut weet je exact waar wat staat. Je hebt daarvoor wel je exacte geboortetijd nodig. Deze tool is uiteraard GRATIS. 

Welke eigenschappen heeft welk sterrenbeeld:  Eigenschappen en karaktertrekken worden omschrijven in een sterrenbeeld. Wat is de invloed van de planeten op sterrenbeeld? En wat betekend het als je bijvoorbeeld een Ram bent? Wat verschilt dat juist van een waterteken als Vissen?

 

Geboortehoroscoop: Deze gegevens worden in een horoscooptekening gezet, zo ontstaat er bijvoorbeeld een geboortehoroscoop. Aan de hand van een geboortehoroscoop kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar je persoonlijke talenten en kundigheid. En ook bijvoorbeeld je sterke en zwakkere punten, angsten en emoties.

Beslissingen nemen: Zakelijke transacties en deals worden door veel bedrijven op deze manier bekeken. Ook Verschillende relaties kunnen door een astrologische tekening bekeken worden. Men kijkt dan waar op gelet dient te worden en of bijvoorbeeld het tijdsstip geschikt is om een goede deal te maken of dat ene pand of huis te kopen. Je kunt ook zien waar je spirituele lessen en invloeden zich bevinden.

Hieronder volg een overzicht per sterrenbeeld waar je op kunt klikken om de uitgebreide beschrijving per sterrenbeeld te lezen. Ook kun je kijken wat dit bijvoorbeeld betekend voor jouw kind. Let op bij kinderen dat je vooral naar waar de maan in staat kijkt. Dat is de informatie die erg bruikbaar is voor jonge kinderen op emotioneel vlak.

Je kunt natuurlijk ook bij onze spiritueel consulenten terecht voor persoonlijk advies en inzicht on jouw geboortehoroscoop. Kijk dan wel even of de spiritueel consulent astroloog is of astrologie in zijn of haar profiel heeft staan.

Heb je behoefte aan een geboortehoroscoop rapportage, klik dan hier.

Sterrenbeeld: Ram

Geboren tussen: 21 maart – 20 april
TypeIntuïtief
Element: Vuur
Lichaam: Hoofd, Spieren, Oren.
Planeet: Mars

Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld: Stier

Geboren tussen 21 april – 20 mei
Type: Ervaren (aards)
Element: Aarde
Lichaam: Keel, Nek, Hals, Tanden
Planeet: Venus

Sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld: Tweelingen

Geboren tussen: 21 mei – 20 juni
TypeMentaal
Element: Lucht
Lichaam: Luchtwegen, Armen & Handen, Zenuwen
Planeet: Mercurius

Sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeeld: Kreeft

Geboren tussen 21 juni – 22 juli
Type: Gevoel/Emotioneel
Element: Lucht
Lichaam: Lever, Spijsvertering, Maag en borst(mama)
Planeet: Maan (*Maan is geen planeet)

Sterrenbeeld Kreeft

Sterrenbeeld: Leeuw

Geboren tussen: 23 juli – 22 augustus
TypeIntuïtief
Element: Vuur
Lichaam: Hart Hart, Bloedsomloop, en Rug
Planeet: Zon (*Zon is geen planeet)

Sterrenbeeld Leeuw

Sterrenbeeld: Maagd

Geboren tussen 23 augustus – 22 sept
Type: Ervaren (aards)
Element: Aarde
Lichaam: Maag, Dunne Darm, Spijsvertering & lever
Planeet: Mercurius

Sterrenbeeld Maagd

Sterrenbeeld: Weegschaal

Geboren tussen: 23 september – 22 oktober
Type: Mentaal
Element: Lucht
Lichaam: Blaas, Nieren & Huid
Planeet: Venus

Sterrenbeeld Weegschaal

Sterrenbeeld: Schorpioen

Geboren tussen 23 oktober – 22 november
Type: Gevoel/Emotie
Element: Water
Lichaam: Geslachtsorganen, Dikke Darm
Planeet: Pluto

Sterrenbeeld Schorpioen

Sterrenbeeld: Boogschutter

Geboren tussen:23 november – 21 december
Type: Intuïtief
Element: Vuur
Lichaam: Heupen, Bovenbenen & Dijen
Planeet: Jupiter

Sterrenbeeld Boogschutter

Sterrenbeeld: Steenbok

Geboren tussen 22 december – 20 januari
Type: Ervaren (aards)
Element: Aarde
Lichaam: Knieën, Botten, Gewrichten & Huid.
Planeet: Saturnus

Sterrenbeeld Steenbok

Sterrenbeeld: Waterman

Geboren tussen: 21 januari – 20 februari
Type: Mentaal
Element: Lucht
Lichaam: Onderbenen, Kuiten & Enkels
Planeet: Uranus

Sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld: Vissen

Geboren tussen 21 februari – 20 maart
Type: Gevoel/Emotie
Element: Water
Lichaam: Lymfestelsel, Voeten, Tenen & Pezen
Planeet: Neptunus

Sterrenbeeld Vissen