Wil je een email consult aanvragen bij een van onze Pure Mediums van Puur Medium? Dat kan! (scrol naar beneden voor het formulier en jouw email-consult-bestelling)

Soms is het prettig om het consult later nog eens terug te lezen. Uit ervaring weten wij dat mensen hier veel plezier aan beleven lezen, zeker op een later tijdstip er nog eens op terug te kunnen kijken.

Maak een keuze uit het lijstje van onze Pure Mediums van Puur Medium. Vink hieronder jouw gewenste consulent aan voor het email consult.
Voor een kort consult betaal je € 35.00 euro (drie vragen die worden beantwoord)
Voor een uitgebreid consult betaal je € 55.00 3 vragen en zeer uitgebreide reading!

Als je dit formulier hebt verzonden en het consult hebt voldaan via het betaalsysteem, kun je het email consult binnen maximaal 5 werkdagen in je mailbox verwachten. (meestal eerder) Zodra wij jouw aanvraag en betalingsmelding van het systeem hebben ontvangen hebben wordt jouw email aanvraag in behandeling genomen.

Wil je een persoonlijke uitgebreide jaarreading op audio van Mireille? Klik dan hier voor alle mogelijkheden bij Mireille.

Hoe bestel je deze?

Vul onderstaande formulier in, vink aan van wie en welk consult je wenst. Als je alles goed heb ingevuld kun je door naar het betaalscherm. Na je betaling krijgen wij je bestelling binnen en gaan er z.s.m. aan de slag! Alles zal vertrouwelijk en discreet worden behandeld.

*vermeld duidelijk bv.: Persoonlijke jaarreading 2022/2023 naam consulent en geboortedatum.

Consult aanvraag nieuw

Je hebt nog geen consult gekozen. Maak een keuze bij de vraag hierboven  'Wat voor een consult wil je'? 

Specialiteiten

Consulent van de week

Jellie

Ik ben Medium, Paragnost, Healer en Reikimaster. Je kunt bij mij terecht voor Antwoorden en Inzichten op al jouw Levensvragen.

Recente video's

Wij zijn er voor jou. Mireille & Collega’s zijn er voor jou. Voor jouw spirituele zijn, voor jouw doel op aarde, welk doel dat ook moge zijn.   Klik hier om naar het vlog overzicht te gaan.