Paragnost – wat is dat?

Een paragnost is een persoon die door middel van helderzien toekomst kan voorspellen en energie kan lezen.

 

Een paragnost kan ook medium zijn maar dat hoeft niet. Iemand die helderziend is, wordt een helderziende of paragnost genoemd. Hij of zij  kan bijvoorbeeld gedachten, gevoelens, herinneringen, of visualisaties van een cliënt of groep opvangen. Hij of zij kan jou helpen met antwoorden op jouw vragen en inzichten meegeven hoe iets in elkaar zou kunnen steken. Ook kan een paragnost toekomst zien. Dat hoeft niet letterlijk met datums en tijdstippen maar wel wat er binnen een bepaalde periode zou kunnen gebeuren.

Deze persoon kan bijvoorbeeld een een licht werpen op jouw werksituatie, liefdesrelatie en veel meer. Soms maakt een helderziende ook gebruikt van kaartleggingen of een pendel. Eigenlijk zijn alle mensen helderziend en kunnen paragnost worden als zij dit gaan oefenen en trainen. Maar de ene mens wordt geboren met het talent om heel goed te kunnen rekenen en wordt accountant, de andere persoon wordt bakker en weer een ander persoon heeft een aangeboren versterkte intuïtie.

De Mediums, helderzienden en paragnosten van Puur medium zijn zorgvuldig gescreend. Puur Medium doet haar naam eer aan door deze zorgvuldige screenings zodat jij ervan op aan komt dat je bij een oprecht en betrouwbare consulent terecht komt die jou een eerlijk en PUUR antwoord geeft.

[consulenten]