Tussentijdse screenings consulenten Puur Medium!

Tussentijdse screenings consulenten Puur Medium:
Niet alleen voor dat een consulent zijn of haar professionele diensten kan verlenen via www.puurmedium.nl maar ook erna worden onze mediums regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en professionaliteit.

Hoe?

Dit doen wij door mystery klanten/bellers in te zetten. Dit zijn een paar experts op ons vakgebied en deze bellen tussendoor als echte vraagsteller/klant naar onze lijn. Zij brengen tussentijds verslag uit naar Mireille. Indien nodig wordt er overlegt met een consulent en worden alle tips gegeven maar ook wordt er indien noodzakelijk feedback gegeven wat er anders kan. De consulenten weten niet wie deze bellers zijn. Mocht de consulent na de feedback zich niet verbeteren wordt er na een 2e waarschuwing afscheid genomen van de consulent. Gelukkig komt dit niet vaak voor. Wel vinden de consulenten van Puur Medium dit juist fijn, gezien zij hun vak uiterst serieus nemen en willen zichzelf graag verbeteren.

Heb je zelf tips of suggesties? Ga naar contact en mail ons! Je correspondentie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld!