Puur Tarot kaartlegging online

Wanneer je door je patronen heen kunt kijken

Puur Tarot kaartlegging online

Tarotkaarten laten leggen

Puur Tarot kaartlegging online: Wat is nu eigenlijk een tarotkaart laten leggen of online tarot kaartlegging?

Op deze website proberen we zoveel mogelijk uitleg te geven over verschillende kaartdecks, de oorsprong en geschiedenis van de verschillende kaartendecks en uitleg over verschillende leggingen.

Kaartleggen is één van de oudste manieren om het heden, verleden en de toekomst te kunnen voorspellen.
De oorsprong echter is niet duidelijk, er bestaan wel veel theorieën, sommige beweren dat de Tarot uit het oude Egypte afkomstig is en de naam is afgeleid van de Egyptische god Toth, de god van de magie, het schift en de medicijnen.

Puur Tarot kaartlegging online

Weer een andere bewering is dat Mozes als Hogepriester ingewijd was in de Egyptische mysterieen en dat hij zijn opgedane kennis na de uittocht naar Israel meenam en daar een verbinding met de toen al bestaande Kabbala (de geheime Joodse leer) De Geheime joodse leer had een waarde van 22 letters net als het evangelie van Johannes 22 hoofdstukken bevatte. Dan heb je ook nog de twee broers Onno en Rob Docters van Leeuwen die tot een diepgaand en kostbaar onderzoek zijn over gegaan vanuit de Tarot als orakel. Zij hebben een nieuw tarot deck gemaakt, genaamd: “De Herstelde orde”. Deze broers hebben het huidige kaartendeck bestaande uit 78 kaarten teruggebracht naar het oorspronkelijke tarotdeck met 80 kaarten.

Het huidige tarot-spel van nu is opgebouwd uit 78 kaarten. Deze kaarten zijn onderverdeeld in 22 benoemde kaarten De Grote Arcana,(wat in het latijn het grote geheim betekend) De kleine arcana (klein geheim) bestaat uit de andere 56 kaarten. Deze 56 kaarten bestaan uit: Bekers, Munten, Staven en Zwaarden.

Tarot is een kaartspel dat gebruikt wordt voor kaartleggen en waarzeggerij zoals men dat in de volksmond ook kan noemen.  Een tarotreading kan dus toegepast worden om het grote of het kleine geheim te onthullen. Je kunt met het leggen van Tarotkaarten een inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken die je anders misschien over het hoofd had gezien en antwoorden krijgen op vragen die je hebt. De Tarotlezer zal vanuit zijn kennis en tarotleer en eigen spirituele ontwikkeling jou een helder inzicht geven in je huidige situatie en waar het naar toe zou kunnen gaan leiden.


Inzicht:

Het leggen van tarotkaarten met een tarotreading kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten vanuit verschillende oude leer inzicht te krijgen in allerlei elementen van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je antwoorden en nieuwe inzichten wilt hebben of onderzoeken over zaken die te maken hebben met relatie, liefde, je spirituele ontwikkeling, werk, bewustzijn of jouw eigen ontwikkeling.

De Tarot bestaat uit 78 kaarten:
Van deze 78 kaarten worden er 22 de grote troefkaarten genoemd ofwel de Grote Arcana De overige 56 kaarten zijn bekend als de kleine Arcana.

(Deze 56 kleine arcnakaarten bestaan uit: Bekers, Munten, Staven en Zwaarden)

(van het Latijnse Arca wat geheim betekent)
Deze omvatten een aantal archetypische karakters en symbolen (De tarot bestaat uit afbeeldingen die de symbolische uitdrukkingen die van de ten grondslag liggende archetypen. Archetypen zijn beelden en gedragsmogelijkheden die in ons collectieve onbewuste zijn opgeslagen; ze worden symbolisch uitgedrukt in de Tarot-kaarten.)

Het is niet één kaart die gelegd wordt, maar zijn het meerdere kaarten in een combinatie legging, zoals bijvoorbeeld in een keltisch kruis die antwoord kunnen geven op de vragen die u heeft. Tarotkaarten zijn kaarten met afbeeldingen en symbolieken, in cijfers, sterrenbeelden, en bestaan uit een dek van 78 kaarten. De grote arcana en de kleine arcana.  Die afbeeldingen en symbolen staan in combinatie met wat de tarotlegger doorkrijgt  over de dingen waar u mee zit en wat er speelt.  Ze laten nieuwe mogelijkheden zien , kansen, waarschuwingen en ook krachten en onze onderliggende  angsten geven de tarotkaarten weer.  Ook laten de kaarten in de Tarot kaartlegging  de weg zien waar het naar  toe kan gaan, als we blijven doen zoals we altijd gedaan hebben en wat hieraan vooraf is gegaan.

Wat er dus van invloed is geweest in de positie waar de vraagsteller nu staat. Juist door deze inzichten geeft tarot een heldere kijk op zaken en eventuele “problemen” die spelen. Consulenten die werken met tarotkaarten stellen een vraag aan de kaarten door naar uw vraag te luisteren en zullen hiermee antwoorden en inzichten  af  lezen aan de symboliek van de kaarten en hetgene dat zij tijdens een tarotlegging doorkrijgen. In een legging geven de kaarten door de plaats waar ze liggen aan, of het gaat om het verleden, wat er nu speelt of dat ze je sterke of zwakkere punten laten zien. Door de manier waarop de kaarten gelegd worden , geeft dit dus eigenlijk het verhaal en de samenhang hiervan weer.

Samen vormen en vertellen de kaarten het verhaal van uw levensweg en de dingen waar u op dit moment mee zit en welke mogelijkheden er zullen zijn of gaan komen. Elke Puur Tarot-consulent (tarotist) die werkt met tarotkaarten weet de symboliek van de kaarten goed te verwoorden en op een voor u te begrijpen manier worden dingen uitgelegd.

Puur Tarot heet je welkom

Naast De Rider Waite® en De Aleister Crowley® kaarten, zijn er ook verschillende Puur Tarot-consulenten die gebruik maken van de Symbolonkaarten. Dit is een dek van 78 Symbolon Tarot kaarten.

hieronder Voorbeeld (gratis) symbolondagkaart:

Er zijn heel veel verschillende stokken tarot kaarten maar er zijn wel regels. Een stok tarot kaarten bestaat uit 78 kaarten. Er zijn 21 grote arcana (arcana betekent geheim) kaarten die iets vertellen over je persoonlijkheid en 56 kleine arcana kaarten die meer zeggen over dit moment en gaan over gevoel, verstand, werk en actie. Alle grote en kleine arcana kaarten betekenen altijd hetzelfde, alleen is het aan de maker (of de kunstenaar) van de kaarten om de symbolische betekenis in een afbeelding weer te geven. De bekendste stok tarot kaarten is die van de Rider Waite, maar elke consulent zal zijn voorkeur geven aan een stok tarotkaarten, die voor hem of haar het makkelijkste uit te leggen is en waarvan de afbeeldingen de spiritueel consulenten het meest te vertellen hebben. Onze Puur Tarot consulenten hebben geleerd de onderliggende symboliek van de tarot te begrijpen en weten vaak ook meer over de samenhang van tarot met bijvoorbeeld astrologie en numerologie. Laat voor u een tarotkaart leggen tijden een telefonisch live tarot consult en ervaar gewoon een keer wat onze Puur Tarot consulenten voor u kunnen betekenen.
Ook kunt u gebruik maken van een GRATIS dag tarotkaart trekken op onze website.

Jose
BOX: 24

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik h

0909-9383 90cpm
Carolien
BOX: 35

Carolien

Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen. Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no

0909-9383 90cpm
Adinda
BOX: 18

Adinda

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer Hallo, ik ben Adinda. Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingspro

0909-9383 90cpm
Mirjam
BOX: 04

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw trans

0909-9383 90cpm
Diety
BOX: 13

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de verand

0909-9383 90cpm
Mireille van Rijn
BOX: 01

Mireille van Rijn

(Bekend van TV) Van Harte welkom bij Puur Medium® . Mijn naam is Mireille van Rijn. Ik ben medium, paragnost, kaartlegster (lenormand) en soulreader. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten

0909-9383 90cpm
Marcella
BOX: 28

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jo

0909-9383 90cpm
Jellie
BOX: 02

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Me

0909-9383 90cpm
Roos
BOX: 20

Roos

Medium, heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie & coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied. Welkom! Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke le

0909-9383 90cpm
Nicole
BOX: 06

Nicole

Helderziend/ heldervoelend/ helderruikend, Luisterend oor, Foto lezen, Tarot kaarten: Wees welkom, leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben Nicole en ik ben er om jouw / u te helpen waar ik kan en waar nodig. Al op jonge leeftijd kwam i

0909-9383 90cpm
Angie
BOX: 07

Angie

Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen. Welkom! Leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Angie. Vanaf kinds af aan altijd heb ik mij al anders gevoeld en een

0909-9383 90cpm
Nanda
BOX: 14

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geve

0909-9383 90cpm
Eliza
BOX: 11

Eliza

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute Van harte welkom! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en

0909-9383 90cpm
Jeannette
BOX: 16

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach.

0909-9383 90cpm
Irma
BOX: 05

Irma

Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach. Ik ben Irma en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie. Ook h

0909-9383 90cpm
Cheryl
BOX: 33

Cheryl

Medium, Paragnost, Tarotist, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute: Mijn naam is Cheryl Ik ben medium, helderhorend, heldervoelend en coach. Ik leg Orakel en Tarotkaarten. Ik werk vanuit mijn intuïtie en wat ik van mij

0909-9383 90cpm
In Memoriam: Ineke
BOX: 60

In Memoriam: Ineke

In Memoriam: 9 juni 2019 is onze dierbare collega Ineke Boonstra overleden. Dappere sterkte, krachtige, lieve en wijze Ineke.

We zullen je missen. Je was en bent een voorbeeld voor iedereen. We leerde je kennen via De Spirituel

0909-9383 90cpm
Annemieke
BOX: 10

Annemieke

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, Nieuwetijdsspecialist.

0909-9383 90cpm
Werken via Puur Medium?
BOX: 59

Werken via Puur Medium?

Ben jij Medium, Paragnost, Helderziende, Astroloog of kaartlegger? Heb je interesse om via Puur Medium jouw diensten telefonisch aan te bieden? Neem dan contact op met Mireille van Rijn. Of schrijf je in bij werken bij! ( links boven in he

0909-9383 90cpm