Puur Tarot kaartlegging online

Wanneer je door je patronen heen kunt kijken

Puur Tarot kaartlegging online

Tarotkaarten laten leggen

Puur Tarot kaartlegging online: Wat is nu eigenlijk een tarotkaart laten leggen of online tarot kaartlegging?

Op deze website proberen we zoveel mogelijk uitleg te geven over verschillende kaartdecks, de oorsprong en geschiedenis van de verschillende kaartendecks en uitleg over verschillende leggingen.

Kaartleggen is één van de oudste manieren om het heden, verleden en de toekomst te kunnen voorspellen.
De oorsprong echter is niet duidelijk, er bestaan wel veel theorieën, sommige beweren dat de Tarot uit het oude Egypte afkomstig is en de naam is afgeleid van de Egyptische god Toth, de god van de magie, het schift en de medicijnen.

Puur Tarot kaartlegging online

Weer een andere bewering is dat Mozes als Hogepriester ingewijd was in de Egyptische mysterieen en dat hij zijn opgedane kennis na de uittocht naar Israel meenam en daar een verbinding met de toen al bestaande Kabbala (de geheime Joodse leer) De Geheime joodse leer had een waarde van 22 letters net als het evangelie van Johannes 22 hoofdstukken bevatte. Dan heb je ook nog de twee broers Onno en Rob Docters van Leeuwen die tot een diepgaand en kostbaar onderzoek zijn over gegaan vanuit de Tarot als orakel. Zij hebben een nieuw tarot deck gemaakt, genaamd: “De Herstelde orde”. Deze broers hebben het huidige kaartendeck bestaande uit 78 kaarten teruggebracht naar het oorspronkelijke tarotdeck met 80 kaarten.

Het huidige tarot-spel van nu is opgebouwd uit 78 kaarten. Deze kaarten zijn onderverdeeld in 22 benoemde kaarten De Grote Arcana,(wat in het latijn het grote geheim betekend) De kleine arcana (klein geheim) bestaat uit de andere 56 kaarten. Deze 56 kaarten bestaan uit: Bekers, Munten, Staven en Zwaarden.

Tarot is een kaartspel dat gebruikt wordt voor kaartleggen en waarzeggerij zoals men dat in de volksmond ook kan noemen.  Een tarotreading kan dus toegepast worden om het grote of het kleine geheim te onthullen. Je kunt met het leggen van Tarotkaarten een inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken die je anders misschien over het hoofd had gezien en antwoorden krijgen op vragen die je hebt. De Tarotlezer zal vanuit zijn kennis en tarotleer en eigen spirituele ontwikkeling jou een helder inzicht geven in je huidige situatie en waar het naar toe zou kunnen gaan leiden.


Inzicht:

Het leggen van tarotkaarten met een tarotreading kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten vanuit verschillende oude leer inzicht te krijgen in allerlei elementen van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je antwoorden en nieuwe inzichten wilt hebben of onderzoeken over zaken die te maken hebben met relatie, liefde, je spirituele ontwikkeling, werk, bewustzijn of jouw eigen ontwikkeling.

De Tarot bestaat uit 78 kaarten:
Van deze 78 kaarten worden er 22 de grote troefkaarten genoemd ofwel de Grote Arcana De overige 56 kaarten zijn bekend als de kleine Arcana.

(Deze 56 kleine arcnakaarten bestaan uit: Bekers, Munten, Staven en Zwaarden)

(van het Latijnse Arca wat geheim betekent)
Deze omvatten een aantal archetypische karakters en symbolen (De tarot bestaat uit afbeeldingen die de symbolische uitdrukkingen die van de ten grondslag liggende archetypen. Archetypen zijn beelden en gedragsmogelijkheden die in ons collectieve onbewuste zijn opgeslagen; ze worden symbolisch uitgedrukt in de Tarot-kaarten.)

Het is niet één kaart die gelegd wordt, maar zijn het meerdere kaarten in een combinatie legging, zoals bijvoorbeeld in een keltisch kruis die antwoord kunnen geven op de vragen die u heeft. Tarotkaarten zijn kaarten met afbeeldingen en symbolieken, in cijfers, sterrenbeelden, en bestaan uit een dek van 78 kaarten. De grote arcana en de kleine arcana.  Die afbeeldingen en symbolen staan in combinatie met wat de tarotlegger doorkrijgt  over de dingen waar u mee zit en wat er speelt.  Ze laten nieuwe mogelijkheden zien , kansen, waarschuwingen en ook krachten en onze onderliggende  angsten geven de tarotkaarten weer.  Ook laten de kaarten in de Tarot kaartlegging  de weg zien waar het naar  toe kan gaan, als we blijven doen zoals we altijd gedaan hebben en wat hieraan vooraf is gegaan.

Wat er dus van invloed is geweest in de positie waar de vraagsteller nu staat. Juist door deze inzichten geeft tarot een heldere kijk op zaken en eventuele “problemen” die spelen. Consulenten die werken met tarotkaarten stellen een vraag aan de kaarten door naar uw vraag te luisteren en zullen hiermee antwoorden en inzichten  af  lezen aan de symboliek van de kaarten en hetgene dat zij tijdens een tarotlegging doorkrijgen. In een legging geven de kaarten door de plaats waar ze liggen aan, of het gaat om het verleden, wat er nu speelt of dat ze je sterke of zwakkere punten laten zien. Door de manier waarop de kaarten gelegd worden , geeft dit dus eigenlijk het verhaal en de samenhang hiervan weer.

Samen vormen en vertellen de kaarten het verhaal van uw levensweg en de dingen waar u op dit moment mee zit en welke mogelijkheden er zullen zijn of gaan komen. Elke Puur Tarot-consulent (tarotist) die werkt met tarotkaarten weet de symboliek van de kaarten goed te verwoorden en op een voor u te begrijpen manier worden dingen uitgelegd.

Puur Tarot heet je welkom

Naast De Rider Waite® en De Aleister Crowley® kaarten, zijn er ook verschillende Puur Tarot-consulenten die gebruik maken van de Symbolonkaarten. Dit is een dek van 78 Symbolon Tarot kaarten.

hieronder Voorbeeld (gratis) symbolondagkaart:

Er zijn heel veel verschillende stokken tarot kaarten maar er zijn wel regels. Een stok tarot kaarten bestaat uit 78 kaarten. Er zijn 21 grote arcana (arcana betekent geheim) kaarten die iets vertellen over je persoonlijkheid en 56 kleine arcana kaarten die meer zeggen over dit moment en gaan over gevoel, verstand, werk en actie. Alle grote en kleine arcana kaarten betekenen altijd hetzelfde, alleen is het aan de maker (of de kunstenaar) van de kaarten om de symbolische betekenis in een afbeelding weer te geven. De bekendste stok tarot kaarten is die van de Rider Waite, maar elke consulent zal zijn voorkeur geven aan een stok tarotkaarten, die voor hem of haar het makkelijkste uit te leggen is en waarvan de afbeeldingen de spiritueel consulenten het meest te vertellen hebben. Onze Puur Tarot consulenten hebben geleerd de onderliggende symboliek van de tarot te begrijpen en weten vaak ook meer over de samenhang van tarot met bijvoorbeeld astrologie en numerologie. Laat voor u een tarotkaart leggen tijden een telefonisch live tarot consult en ervaar gewoon een keer wat onze Puur Tarot consulenten voor u kunnen betekenen.
Ook kunt u gebruik maken van een GRATIS dag tarotkaart trekken op onze website.

Adinda

Offline
Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer
Adinda is een dame met enorm veel levenservaring die je met warmte te woord staat. Adinda helpt je graag met inzicht en antwoorden over jouw situatie en geeft je graag tips en tools mee.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Lenormandkaarten, Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Met o.a. haar Lenormandkaarten kijkt ze graag voor jou naar een situatie. Met haar heldervoelende, en wetende kwaliteiten in combinatie met de kaarten geeft ze antwoorden en inzichten op al jouw vragen. Jose bekijkt met haar verschillende kaartlegmethodes graag wat je mag gaan verwachten komende periode.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Mirjam

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Margret

Offline
Numerologe, Helderwetend, Heldervoelend, HSP
Margret is een hele warme sympathieke dame met veel spirituele ervaring en is zeer onderlegd als numerologe. Zorg dat je eventueel de geboortedata al bij de hand hebt voor Margret zodat zij direct hiermee aan de slag kan tijden een consult.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Marcella

Offline
Helder voelend, Helderwetend, Lenormand waarzegkaarten, engelenkaarten op aanvraag, pendelen foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen met haar Lenormandkaartelggingen een boekje open doet over de situatie waar jij meer over wilt weten.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Angie

Offline
Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen.
Je kunt voor al jouw levensvragen bij Angie terecht voor een eerlijk antwoord, zienswijze waar je echt verder mee kunt.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Esther H.

Offline
Esther is komende periode niet beschikbaar/bereikbaar. U kunt altijd naar Mireille bellen voor een consult/adviesgesprek of naar een van de andere consulenten bij wie u het gevoel heeft dat het matcht. Hartegroet van Esther!
Esther is komende periode niet beschikbaar/bereikbaar. U kunt altijd naar Mireille bellen voor een consult/adviesgesprek of naar een van de andere consulenten bij wie u het gevoel heeft dat het matcht. Hartegroet van Esther!

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Mireille van Rijn

Offline
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen en is het ook mogelijk om via Whats app een bel-afspraak te maken. Meer info? Zie profiel.

Eliza

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.