Maandvooruitzichten sterrenbeelden op basis van de tarot, augustus 2017

Maandvooruitzichten sterrenbeelden op basis van de tarot, augustus 2017

Maandelijks publiceert Puur Medium de maandvooruitzichten d.m.v. ‘ Tarot van de Herstelde Orde‘ voor alle sterrenbeelden.

Wat is jouw sterrenbeeld: Ram, stier, tweelingen, kreeft, Leeuwmaagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman, vissen?

Haal eruit waar je iets mee kunt, veel leesplezier!

Ram

Vooruitzichten ram sterrenbeeld 2017

Ram:

Trefwoorden: energie, wilskracht, (zelf)waardering. De derde chakra (zonnevlecht) staat deze maand centraal. Volgens de tarotkaarten staat het er de meeste dagen gunstig voor om in de liefde en/of bij financiële zaken vooruitgang te kunnen boeken, Ram. Ten aanzien van werk is het met name aan het eind van de eerste week tot en met de tweede week wel verstandig voorzichtiger te zijn om bijvoorbeeld  commentaar te leveren. Houd er gerust rekening mee dat het er in de werksfeer dan eerder wat gespannen aan toe kan gaan. Augustus leent zich verder uitstekend voor activiteiten op creatief en sportief gebied. Prettige maand gewenst!

.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus  2017

Stier

Vooruitzichten sterrenbeeld Stier2017

Stier:

Wat je vast prima af zal gaan is intensief bezig zijn met kinderen en (huis)dieren. Leuk, zeker als je een Stier bent die vakantie viert mag je prettige contacten tegemoet zien. Voor degenen die werken: steekt iemand zijn of haar neus ongevraagd in je zaken? Neem maatregelen, en verspil er daarna verder zo weinig mogelijk woorden aan. Afraders:  meedoen aan roddelpraatjes, meedoen aan “snelle” sporten, gooien met dingen als je kwaad wordt (zet anders maar iets klaar waar je toch al vanaf wilde) en je zin doordrammen. Groen licht voor: meer ontspanning/lachen, plannen qua werk op papier zetten, rustig wandelen/fietsen/oefeningen doen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden stier augustus 2017

Tweelingen

Horoscoop sterrenbeeld Tweelingen medium

Tweelingen:

Doet zich in augustus iets voor waar je even niet goed raad mee weet, dan kan zich ineens een bondgenoot uit onverwachte hoek aandienen. Als zoiets dergelijks gebeurt, is het mogelijk dat je even een tijdje verbaasd blijft. Hoe dan ook, wie weet leer je deze weken iemand  van een heel andere kant kennen, Tweelingen, of is er sprake van een nieuwe kennismaking. Verder staat de eerste chakra bij jouw teken nu op de voorgrond. Aanraders: meer groenten uit de grond eten (denk aan aardappelen, wortelen), eieren, plus roodkleurige voedingsproducten, vaker op blote voeten lopen, yoga, wandelen, mediteren en lekker werken in de tuin.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Kreeft

horoscoop sterrenbeeld medium

Kreeft:

Volgens de tarotkaarten kunnen er wat chaotische dagen bijzitten. En de kans dat je daardoor (thuis) soms een beetje chagrijnig wordt is aanwezig, Kreeft. De meest geschikte dagen om belangrijke zaken te bespreken, of een oplossing te vinden voor een financiële kwestie vallen na de 8ste. De keelchakra staat trouwens meer op de voorgrond. Liever maar niet doen: te hoge eisen stellen aan jezelf. Groen licht om van het woord “moeten” willen of mogen te maken, om je meer te concentreren op positieve aspecten en voor creatief bezig zijn. Teken, schilder, zing (of je nou wel of geen echt talent hebt doet er niet toe), doe iets artistieks.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Leeuw

Vooruitzichten sterrenbeeld leeuw 2017

Leeuw:

Een opleiding, cursus, of training moeten volgen kan je in deze periode waarschijnlijk zwaarder gaan vallen, Leeuw. Ergens ongenoegen over hebben, of een soort knagend schuldgevoel kan er toe bijdragen dat je sneller geneigd bent om extra geld uit te geven aan in principe onnodige zaken. Leuk is aan de andere kant wel dat men volgens de kaarten je attenties zal weten te waarderen. Ontloop vooral een boze Stier, klets er op los met een interessante Tweeling, of ga een feestje vieren met die ene Waterman, wat je ook gaat doen, zoek op zijn tijd voor prettige afleiding. Ben je in de gelegenheid om vakantie te vieren, helemaal goed!

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Maagd

Horoschoop sterrenbeeld medium

Maagd:

Dingen doen waarbij je je gedachten meer de vrije loop kunt laten, prima. Dit wordt verder vast een maand die meer in het teken komt te staan van de liefde en vriendschappen, Maagd. Vaker een terrasje pakken, met succes een verwaterd contact nieuw leven inblazen, het ziet er prettig uit. Royaler omgaan met geld, integer omgaan met informatie en duidelijk grenzen stellen, dat zijn zaken die ook naar voren komen. Anderen in hun waarde laten en vooral vriendelijk voor je eigen wensen uitkomen, dat is wat vanaf de 15de weer wat meer op de voorgrond komt te staan. Edelsteentherapie: Citrien schijnt je creatiever te maken en zelfrespect te bevorderen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Weegschaal:

Vooruitzichten weegschaal sterrenbeelden 2017

Weegschaal:

Voor jou als Weegschaal duikt de tarotkaart De Magier voor de maand augustus op. Je trefwoorden zijn: manifesteren, magie, slimheid, handelen, aantrekkingskracht, wisselwerking. In het bijzonder voor degenen die ongewild geen baan hebben, dit kan een mooie maand worden voor initiatieven, om te solliciteren, te laten zien wat je nog meer of beter kunt, et cetera. Met betrekking tot de liefde duiden de vooruitzichten verder op het beter in staat zijn tot het overwinnen van moeilijkheden. Beetje (!) jammer wel: geconfronteerd worden met jaloeziegevoelens en/of jezelf ergeren aan zekere gewoontes van een partner.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Schorpioen

Vooruitzichten schorpioen sterrenbeelden 2017

Schorpioen:

Iets minder bezitterig zijn, letten op je voeding en op tijd naar bed gaan kan geen kwaad, Schorpioen. Lukt het je deze maand ook nog om net te doen of rommel en/of problemen (door anderen veroorzaakt) je weinig kan schelen, yes. En als je ervoor zorgt dat zoiets als werk of geld niet het enige onderwerp is waar jij en een partner of vriend(in) over praten, dan kunnen dit best heel vriendelijke weken gaan worden. Leuk: de omgang met (huis)dieren, vrolijk contact met Watermannen en Vissen, meer tijd steken in spirituele onderwerpen en/of allerlei zaken die je toch al van plan was uit te vogelen. Passende edelstenen: Aquamarijn en Rozenkwarts.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017

Boogschutter

horoscoop sterrenbeeld boogschutter medium

Boogschutter:

Aanraders voor augustus zijn 1. zoveel mogelijk de dingen die er eigenlijk niet (meer) toe doen loslaten en 2. vooral deze weken benutten om je met hernieuwde energie op positieve (en misschien zelfs spannende) dingen te richten. Doe je dat, dan krijgt je daar vast geen spijt van, Boogschutter. Want voor zowel je privéleven, studie, werk, geldzaken als de gezondheid geldt dat een besliste benadering, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen daden en de wil om er flink tegenaan te gaan toch echt alleen maar in je voordeel zullen werken. Edelsteentherapie: voor meer doorzettingsvermogen is de Granaat de tip, Topaas geeft inzicht en inspiratie.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus  2017

Steenbok

horscoop sterrenbeeld steenbok medium

Steenbok:

Tarotkaart: Pentagrammen 4. Trefwoorden: zekerheid, veiligheid, afstand. Op een volwassen manier zaken willen oplossen, je niet van je stuk laten brengen, graag met nuchtere types samenwerken, geld (iets) belangrijker vinden, vaker buiten zijn, zo ziet het er voor augustus zo’n beetje voor je uit. Echt sterke weken voor de liefde en vriendschappen lijken het niet zo te gaan worden, Steenbok. Misschien doe je er minder aan om contact te leggen, dat kan. Je zou ook kunnen proberen je wat vaker in de ander te verplaatsen. Geef je jezelf en de mensen in je omgeving meer de kans om emoties te uiten, dan wordt het er alleen maar plezieriger op.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017

Waterman

horoscoop sterrenbeeld waterman medium

Waterman:

Goede uitschieters ten aanzien van de liefde, relaties en sociale contacten komen vooral naar voren voor rond de 8ste, de 14de en de 22ste. De ochtenduren worden waarschijnlijk voor vrijwel alles wat je qua werk wilt ondernemen het mooist. Kun je het jezelf veroorloven, plan dan klussen die veel concentratie eisen zo min mogelijk op de middag. Familie kan deze maand meer van je geduld vergen, privéplannen kunnen gewijzigd worden. Leuk: een verandering qua uiterlijk valt in de smaak, als je met een hobby bezig bent kun je er je hart en ziel in kwijt en qua gezondheid/conditie scoor je hoger dan de voorafgaande weken.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017

Vissen

horoscoop sterrenbeeld medium

Vissen:

Tarotkaart: De Rechtvaardigheid. Trefwoorden: evenwicht, harmonie, acceptatie. Is het nodig, dan gebruik je je overwicht op bepaalde personen. Je peilt de stemming, voelt aan wat je het beste kunt zeggen of doen en maakt zo een einde aan te moeilijk gedoe. Word je daar soms heel moe van? Ja. En dan? Nou, wat helpt is je meer te focussen op een juiste ademhaling, om positief ingestelde mensen op te zoeken, een gezond tussendoortje te nemen, een extra douchebeurt (spoel alles van je af) en bijvoorbeeld een steen zoals de Labradoriet (of kies eventueel voor een Bergkristal) bij je gaan dragen. Zijn er verder nog afraders te noemen? Nee!

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
100 p/m
0,85 p/m

Diety

Beschikbaar
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.
 0909-9383 Toestel 13
100 p/m
0,85 p/m

Esther H.

In gesprek
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Mireille van Rijn

In gesprek
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen. Meer info? Zie profiel.

Ineke Boonstra

In gesprek
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Margret

Offline
counselor, coach, hsp coach, mindfulnes en numerologie, rouw/verliesverwerking, ervaringsdeskundige, lichtwerker, intuitief, hoogsensitief, heldervoelend,.
Margret is een dame met zeer veel levenservaring, is spiritueel zeer goed onderlegd, en helpt je graag verder met welke vraag dan ook. Vraag Margret ook zeker om numerologische uitleg!

Jacqueline

Offline
Helder-voelend, wetend, horend, hsp, nieuwetijdskinderen, luisterend oor, blokkades, overtuigingen en patronen
Jacqueline is een warme empathische vrouw die er puur en met aandacht voor je is. Met haar intunende vermogen maakt ze zeer snel de dingen helder en geeft je inzicht en antwoorden op je vragen. Ze brengt je in contact met je eigen moed, liefde en kracht om verder te gaan. Ook kun je bij Jacqueline terecht voor contact met de energie van overleden dierbaren.

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Eline

Offline
Helderziend, -voelend, -wetend en helder inzicht gevend, energetisch healer en reader, coaching en counseling, lichtwerk, groeiprocessen, levens-, liefdes- en relatievragen, natuurgeneeswijzen
Eline geeft je heldere antwoorden en inzichten. Doordat ze veel informatie doorkrijgt middels je energie kan er duidelijkheid ontstaan over uiteenlopende situaties. Ook in healingen (op afstand) kan zij veel voor je betekenen. Zij werkt vanuit haar hart en is integer en begripvol. Je kunt bij haar dan ook rekenen op een hartelijk en eerlijk consult.

Kitty

Offline
Medium, Spiritueel onderlegd, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist
Een liefdevol en oprecht luisterend oor vindt je bij Kitty. Zonder oordelen, open en eerlijk is zij er voor jou. Met behulp van haar 6e zintuig zal ze tot de kern komen zodat jij, vanuit jouw eigen kracht, de volgende stap kunt zetten.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Thelma

Offline
Medium, Paragnost, contact met overledenen, foto reading, Spiritueel gesprekstherapeute.
Thelma is een doortastende dame die met haar mediamieke gave jou antwoorden geeft op al jouw vraagstukken. Ook werkt Thelma graag met gerichte vragen. Thelma geeft je graag inzicht en vooruitzicht in jouw situatie! Je kunt erop vertrouwen dat ze door mag krijgen wat voor jou op dat moment van belang kan zijn.

Cathy

Offline
Numerologie, paragnost, medium, helderziende, gesprekstherapeute
Cathy is een liefdevolle vrouw en beoefent als natuurtalent, inmiddels al 35 jaar haar vak. Als kind was zij zich al bewust van (boven)natuurlijke verschijningen.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Winnie

Offline
Heldervoelend, coaching, counseling, Osho Zen tarot, reiki, shambala, regressie, familie opstellingen, automatisch schrift
Mensen die Winnie goed kennen typeren haar als recht door zee, invoelend, rustig, nuchter, humorvol, realistisch, warme persoonlijkheid, oprecht en authentiek. Zij waarderen vooral dat ze goed kan luisteren zonder oordeel en dat alles gezegd kan worden. Niets is raar.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
100 p/m
0,85 p/m

Diety

Beschikbaar
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.
 0909-9383 Toestel 13
100 p/m
0,85 p/m

Ineke Boonstra

In gesprek
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Esther H.

In gesprek
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Mireille van Rijn

In gesprek
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen. Meer info? Zie profiel.

Thelma

Offline
Medium, Paragnost, contact met overledenen, foto reading, Spiritueel gesprekstherapeute.
Thelma is een doortastende dame die met haar mediamieke gave jou antwoorden geeft op al jouw vraagstukken. Ook werkt Thelma graag met gerichte vragen. Thelma geeft je graag inzicht en vooruitzicht in jouw situatie! Je kunt erop vertrouwen dat ze door mag krijgen wat voor jou op dat moment van belang kan zijn.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Cathy

Offline
Numerologie, paragnost, medium, helderziende, gesprekstherapeute
Cathy is een liefdevolle vrouw en beoefent als natuurtalent, inmiddels al 35 jaar haar vak. Als kind was zij zich al bewust van (boven)natuurlijke verschijningen.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Jacqueline

Offline
Helder-voelend, wetend, horend, hsp, nieuwetijdskinderen, luisterend oor, blokkades, overtuigingen en patronen
Jacqueline is een warme empathische vrouw die er puur en met aandacht voor je is. Met haar intunende vermogen maakt ze zeer snel de dingen helder en geeft je inzicht en antwoorden op je vragen. Ze brengt je in contact met je eigen moed, liefde en kracht om verder te gaan. Ook kun je bij Jacqueline terecht voor contact met de energie van overleden dierbaren.

Winnie

Offline
Heldervoelend, coaching, counseling, Osho Zen tarot, reiki, shambala, regressie, familie opstellingen, automatisch schrift
Mensen die Winnie goed kennen typeren haar als recht door zee, invoelend, rustig, nuchter, humorvol, realistisch, warme persoonlijkheid, oprecht en authentiek. Zij waarderen vooral dat ze goed kan luisteren zonder oordeel en dat alles gezegd kan worden. Niets is raar.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Margret

Offline
counselor, coach, hsp coach, mindfulnes en numerologie, rouw/verliesverwerking, ervaringsdeskundige, lichtwerker, intuitief, hoogsensitief, heldervoelend,.
Margret is een dame met zeer veel levenservaring, is spiritueel zeer goed onderlegd, en helpt je graag verder met welke vraag dan ook. Vraag Margret ook zeker om numerologische uitleg!

Eline

Offline
Helderziend, -voelend, -wetend en helder inzicht gevend, energetisch healer en reader, coaching en counseling, lichtwerk, groeiprocessen, levens-, liefdes- en relatievragen, natuurgeneeswijzen
Eline geeft je heldere antwoorden en inzichten. Doordat ze veel informatie doorkrijgt middels je energie kan er duidelijkheid ontstaan over uiteenlopende situaties. Ook in healingen (op afstand) kan zij veel voor je betekenen. Zij werkt vanuit haar hart en is integer en begripvol. Je kunt bij haar dan ook rekenen op een hartelijk en eerlijk consult.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Kitty

Offline
Medium, Spiritueel onderlegd, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist
Een liefdevol en oprecht luisterend oor vindt je bij Kitty. Zonder oordelen, open en eerlijk is zij er voor jou. Met behulp van haar 6e zintuig zal ze tot de kern komen zodat jij, vanuit jouw eigen kracht, de volgende stap kunt zetten.

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.