Maandvooruitzichten sterrenbeelden op basis van de tarot, augustus 2017

Maandvooruitzichten sterrenbeelden op basis van de tarot, augustus 2017

Maandelijks publiceert Puur Medium de maandvooruitzichten d.m.v. ‘ Tarot van de Herstelde Orde‘ voor alle sterrenbeelden.

Wat is jouw sterrenbeeld: Ram, stier, tweelingen, kreeft, Leeuwmaagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman, vissen?

Haal eruit waar je iets mee kunt, veel leesplezier!

Ram

Vooruitzichten ram sterrenbeeld 2017

Ram:

Trefwoorden: energie, wilskracht, (zelf)waardering. De derde chakra (zonnevlecht) staat deze maand centraal. Volgens de tarotkaarten staat het er de meeste dagen gunstig voor om in de liefde en/of bij financiële zaken vooruitgang te kunnen boeken, Ram. Ten aanzien van werk is het met name aan het eind van de eerste week tot en met de tweede week wel verstandig voorzichtiger te zijn om bijvoorbeeld  commentaar te leveren. Houd er gerust rekening mee dat het er in de werksfeer dan eerder wat gespannen aan toe kan gaan. Augustus leent zich verder uitstekend voor activiteiten op creatief en sportief gebied. Prettige maand gewenst!

.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus  2017

Stier

Vooruitzichten sterrenbeeld Stier2017

Stier:

Wat je vast prima af zal gaan is intensief bezig zijn met kinderen en (huis)dieren. Leuk, zeker als je een Stier bent die vakantie viert mag je prettige contacten tegemoet zien. Voor degenen die werken: steekt iemand zijn of haar neus ongevraagd in je zaken? Neem maatregelen, en verspil er daarna verder zo weinig mogelijk woorden aan. Afraders:  meedoen aan roddelpraatjes, meedoen aan “snelle” sporten, gooien met dingen als je kwaad wordt (zet anders maar iets klaar waar je toch al vanaf wilde) en je zin doordrammen. Groen licht voor: meer ontspanning/lachen, plannen qua werk op papier zetten, rustig wandelen/fietsen/oefeningen doen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden stier augustus 2017

Tweelingen

Horoscoop sterrenbeeld Tweelingen medium

Tweelingen:

Doet zich in augustus iets voor waar je even niet goed raad mee weet, dan kan zich ineens een bondgenoot uit onverwachte hoek aandienen. Als zoiets dergelijks gebeurt, is het mogelijk dat je even een tijdje verbaasd blijft. Hoe dan ook, wie weet leer je deze weken iemand  van een heel andere kant kennen, Tweelingen, of is er sprake van een nieuwe kennismaking. Verder staat de eerste chakra bij jouw teken nu op de voorgrond. Aanraders: meer groenten uit de grond eten (denk aan aardappelen, wortelen), eieren, plus roodkleurige voedingsproducten, vaker op blote voeten lopen, yoga, wandelen, mediteren en lekker werken in de tuin.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Kreeft

horoscoop sterrenbeeld medium

Kreeft:

Volgens de tarotkaarten kunnen er wat chaotische dagen bijzitten. En de kans dat je daardoor (thuis) soms een beetje chagrijnig wordt is aanwezig, Kreeft. De meest geschikte dagen om belangrijke zaken te bespreken, of een oplossing te vinden voor een financiële kwestie vallen na de 8ste. De keelchakra staat trouwens meer op de voorgrond. Liever maar niet doen: te hoge eisen stellen aan jezelf. Groen licht om van het woord “moeten” willen of mogen te maken, om je meer te concentreren op positieve aspecten en voor creatief bezig zijn. Teken, schilder, zing (of je nou wel of geen echt talent hebt doet er niet toe), doe iets artistieks.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Leeuw

Vooruitzichten sterrenbeeld leeuw 2017

Leeuw:

Een opleiding, cursus, of training moeten volgen kan je in deze periode waarschijnlijk zwaarder gaan vallen, Leeuw. Ergens ongenoegen over hebben, of een soort knagend schuldgevoel kan er toe bijdragen dat je sneller geneigd bent om extra geld uit te geven aan in principe onnodige zaken. Leuk is aan de andere kant wel dat men volgens de kaarten je attenties zal weten te waarderen. Ontloop vooral een boze Stier, klets er op los met een interessante Tweeling, of ga een feestje vieren met die ene Waterman, wat je ook gaat doen, zoek op zijn tijd voor prettige afleiding. Ben je in de gelegenheid om vakantie te vieren, helemaal goed!

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Maagd

Horoschoop sterrenbeeld medium

Maagd:

Dingen doen waarbij je je gedachten meer de vrije loop kunt laten, prima. Dit wordt verder vast een maand die meer in het teken komt te staan van de liefde en vriendschappen, Maagd. Vaker een terrasje pakken, met succes een verwaterd contact nieuw leven inblazen, het ziet er prettig uit. Royaler omgaan met geld, integer omgaan met informatie en duidelijk grenzen stellen, dat zijn zaken die ook naar voren komen. Anderen in hun waarde laten en vooral vriendelijk voor je eigen wensen uitkomen, dat is wat vanaf de 15de weer wat meer op de voorgrond komt te staan. Edelsteentherapie: Citrien schijnt je creatiever te maken en zelfrespect te bevorderen.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Weegschaal:

Vooruitzichten weegschaal sterrenbeelden 2017

Weegschaal:

Voor jou als Weegschaal duikt de tarotkaart De Magier voor de maand augustus op. Je trefwoorden zijn: manifesteren, magie, slimheid, handelen, aantrekkingskracht, wisselwerking. In het bijzonder voor degenen die ongewild geen baan hebben, dit kan een mooie maand worden voor initiatieven, om te solliciteren, te laten zien wat je nog meer of beter kunt, et cetera. Met betrekking tot de liefde duiden de vooruitzichten verder op het beter in staat zijn tot het overwinnen van moeilijkheden. Beetje (!) jammer wel: geconfronteerd worden met jaloeziegevoelens en/of jezelf ergeren aan zekere gewoontes van een partner.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017.

Schorpioen

Vooruitzichten schorpioen sterrenbeelden 2017

Schorpioen:

Iets minder bezitterig zijn, letten op je voeding en op tijd naar bed gaan kan geen kwaad, Schorpioen. Lukt het je deze maand ook nog om net te doen of rommel en/of problemen (door anderen veroorzaakt) je weinig kan schelen, yes. En als je ervoor zorgt dat zoiets als werk of geld niet het enige onderwerp is waar jij en een partner of vriend(in) over praten, dan kunnen dit best heel vriendelijke weken gaan worden. Leuk: de omgang met (huis)dieren, vrolijk contact met Watermannen en Vissen, meer tijd steken in spirituele onderwerpen en/of allerlei zaken die je toch al van plan was uit te vogelen. Passende edelstenen: Aquamarijn en Rozenkwarts.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017

Boogschutter

horoscoop sterrenbeeld boogschutter medium

Boogschutter:

Aanraders voor augustus zijn 1. zoveel mogelijk de dingen die er eigenlijk niet (meer) toe doen loslaten en 2. vooral deze weken benutten om je met hernieuwde energie op positieve (en misschien zelfs spannende) dingen te richten. Doe je dat, dan krijgt je daar vast geen spijt van, Boogschutter. Want voor zowel je privéleven, studie, werk, geldzaken als de gezondheid geldt dat een besliste benadering, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen daden en de wil om er flink tegenaan te gaan toch echt alleen maar in je voordeel zullen werken. Edelsteentherapie: voor meer doorzettingsvermogen is de Granaat de tip, Topaas geeft inzicht en inspiratie.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus  2017

Steenbok

horscoop sterrenbeeld steenbok medium

Steenbok:

Tarotkaart: Pentagrammen 4. Trefwoorden: zekerheid, veiligheid, afstand. Op een volwassen manier zaken willen oplossen, je niet van je stuk laten brengen, graag met nuchtere types samenwerken, geld (iets) belangrijker vinden, vaker buiten zijn, zo ziet het er voor augustus zo’n beetje voor je uit. Echt sterke weken voor de liefde en vriendschappen lijken het niet zo te gaan worden, Steenbok. Misschien doe je er minder aan om contact te leggen, dat kan. Je zou ook kunnen proberen je wat vaker in de ander te verplaatsen. Geef je jezelf en de mensen in je omgeving meer de kans om emoties te uiten, dan wordt het er alleen maar plezieriger op.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017

Waterman

horoscoop sterrenbeeld waterman medium

Waterman:

Goede uitschieters ten aanzien van de liefde, relaties en sociale contacten komen vooral naar voren voor rond de 8ste, de 14de en de 22ste. De ochtenduren worden waarschijnlijk voor vrijwel alles wat je qua werk wilt ondernemen het mooist. Kun je het jezelf veroorloven, plan dan klussen die veel concentratie eisen zo min mogelijk op de middag. Familie kan deze maand meer van je geduld vergen, privéplannen kunnen gewijzigd worden. Leuk: een verandering qua uiterlijk valt in de smaak, als je met een hobby bezig bent kun je er je hart en ziel in kwijt en qua gezondheid/conditie scoor je hoger dan de voorafgaande weken.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017

Vissen

horoscoop sterrenbeeld medium

Vissen:

Tarotkaart: De Rechtvaardigheid. Trefwoorden: evenwicht, harmonie, acceptatie. Is het nodig, dan gebruik je je overwicht op bepaalde personen. Je peilt de stemming, voelt aan wat je het beste kunt zeggen of doen en maakt zo een einde aan te moeilijk gedoe. Word je daar soms heel moe van? Ja. En dan? Nou, wat helpt is je meer te focussen op een juiste ademhaling, om positief ingestelde mensen op te zoeken, een gezond tussendoortje te nemen, een extra douchebeurt (spoel alles van je af) en bijvoorbeeld een steen zoals de Labradoriet (of kies eventueel voor een Bergkristal) bij je gaan dragen. Zijn er verder nog afraders te noemen? Nee!

Maandvooruitzichten sterrenbeelden augustus 2017