Medium – telefonisch consult.

Een medium- telefonisch consult of  paragnost/helderziende en telefonisch consult zoals men een medium ook wel noemt, werken tegenwoordig ook via een telefonisch consult.
Via Puur Medium® is het raadplegen van een medium, paragnost, of helderziende betrouwbaar en Puur.

 

 

Bij Puur Medium wordt ieder medium of telefonisch spiritueel consulente uitvoerig gescreend.

Er wordt naast de kwaliteit van Helderzien, weten, kaartleggen of het medium schap ook zorgvuldig gekeken naar spirituele ontwikkeling. En zeker  niet te vergeten ook naar levenswijsheid en levenservaring. Het gaat immers om kwaliteit voor een telefonisch consult bij Puur Medium®. Wij streven om een kwalitatief goed telefonisch consult met een puur en zuiver medium te bieden.

De Spirituele doelstelling van Puur Medium® namens  Mireille & Collega’s in onze spirituele functie vanuit Puur Medium® is: éénieder die ons benadert voor een telefonisch consult puur en oprecht  helpen vanuit puurheid in de puurheid van de ander, de puurheid die jij bent in jouw natuurlijke en pure zijn.

Of het nu om een relatievraag gaat, je het even niet helemaal meer weet,  twijfels hebt over de liefde, een pijnpunt ervaart of een knelpunt/blokkade waar je bijvoorbeeld  je vinger niet op kunt leggen. Of dat je vragen hebt over je (nieuwetijds-)kind(eren), je eigen spiritualiteit, issues op de werkvloer. Soms wil je even feedback of een karakter analyse voor je bedrijf in een sollicitatieprocedure. Wellicht heb je  vragen over tweelingzielen, zielsverwanten en andere connecties. Voel je vooral welkom en veilig!

Jij bent Puur en jij verdient een oprecht, eerlijk en puur consult! Zodat je daadwerkelijk gediend wordt door hetgene dat we jou mogen aanreiken. We gaan graag samen met jou op zoek, naar jouw talenten, jouw puurheid, we willen je graag stimuleren, te gaan staan, te zijn in de puurheid die jij bent.

[consulenten]

Medium- telefonisch consult of  paragnost/helderziende en telefonisch consult zoals men een medium ook wel noemt, werken tegenwoordig ook via een telefonisch consult.
Via Puur Medium® is het raadplegen van een medium, paragnost, of helderziende betrouwbaar en Puur.

Wij  van Puur Medium zijn er voor jou tijdens een telefonisch consult. Mireille & Collega’s zijn er PUUR voorjou. Neem een een seen medium- telefonisch consult bij Puur Medium en laat je verassen.
We zijn er voor jouw spirituele zijn, voor jouw doel en bestemming op aarde, welke dat ook moge zijn. Weet dat er meer is wat betreft jouw zielsbestemming op aarde in jouw leven. vanaf de dag dat jij door De Poort ging om jouw spirituele ervaring als mens op te doen op deze aarde, zodat jouw ziel meer weet en zich zal vullen met ervaringen, emoties, wijsheden en meer.

Wij wensen jou een fijn en puur consult!

Warme Groeten,

Mireille & Collega’s

 

[consulenten]