Tweelingziel of soulmate

 

Tweelingziel of soulmateDe tweelingziel wordt nog weleens verward met een soulmate. Het grote verschil tussen een tweelingziel en / of een soulmate is dat bij een tweelingziel twee mensen uit één ziel komen. De androgyne vorm die is gesplitst in een mannelijk en vrouwelijk deel. De soulmate komt voort uit de zielengroep.

Tweelingziel of soulmate

Zielen incarnatie: Zielen incarneren gewoonlijk in groepen bij elkaar in de buurt. En hebben een Tweelingziel of een soulmate naast individuele doelen ook een overkoepelend, karmisch doel als groep. Binnen zo’n groep neemt iedereen zijn eigen plaats in, gewoonlijk als gevolg van een lange reeks incarnaties die daaraan vooraf zijn gegaan. Men ‘speelt’  in de praktijk (het leven zelf) vele malen ongeveer dezelfde rol. Dit herhaalt zich in een lange reeks van incarnaties. Tijdens al deze levens heeft men dus vele, sterke contacten opgebouwd met andere leden van dezelfde groep. Waarbij er vaak sprake is geweest van partnerrelaties. Deze aanverwante zielen worden dus soulmates genoemd.

Soulmate herkennen: De herkenning van een soulmate is voor veel mensen een bijzondere ervaring. De gevoelsovereenkomsten zijn namelijk even heftig als bij de ontmoeting met je tweelingziel, zelfs bijna identiek. Het is dus eigenlijk bijna niet van elkaar te onderscheiden. Echter wordt het grote ‘verschil’ pas later duidelijk in de relatie. Soulmates hebben namelijk dezelfde les te leren en zijn daarom enige tijd bij elkaar. Zodra ze elkaar niet meer nodig hebben, gaan ze uit elkaar. Na de ‘breuk’ zal er altijd een ultiem liefdesgevoel blijven stromen tussen de soulmates. Het zogenaamde ‘maatjesgevoel’ zal de zielsverwant zowel in een ‘gewone’ als in een ‘liefdesrelatie’ ervaren.

Tweelingziel of soulmate

Tweelingzielen: Tweelingzielen daarin tegen hebben iets heel bijzonders met elkaar, iets wat andere zielen niet met elkaar hebben en ook nooit zullen krijgen. Het gaat hier om één ziel, het complementair mannelijk en vrouwelijk deel die vanuit de oorsprong aan elkaar verbonden zijn. Hun eenheid is dus onbetwistbaar en zo op het eerste gezicht onverbrekelijk. De ene helft volgt gewoonlijk een overwegend mannelijke incarnatielijn terwijl de andere ziel een overwegend vrouwelijke lijn volgt. Het is de Yin en Yang combinatie in beweging . Toch zullen beide zielen zowel mannelijke als vrouwelijke incarnaties doorleven om zo alle aspecten van het ‘mens zijn’  te kunnen ervaren en beleven. Voor de geboorte is er een soort van blauwdruk bekend van hoe de incarnatie er ongeveer uit zal zien. Er wordt dus een soort van scenario bedacht. Dit scenario wordt gespeeld (geleefd) door alle spelers uit de zielengroep die daarbij aanwezig willen zijn. De blauwdruk zorgt er min of meer voor dat alles volgens plan verloopt. Het staat dus van tevoren al min of meer vast of iemand zijn tweelingziel zal ontmoeten in dit leven.

Tweelingziel relaties: Soms zijn de beide zielenhelften niet tegelijkertijd in gereïncarneerd , maar treedt de ene op als Gids van de andere. Tweelingzielen spiegelen elkaar. Ze zijn in alle opzichten voor elkaar bestemd. Er is sprake van voorbeschikking, een twee-eenheid. Ze hebben een enorm sterke onderlinge verbinding. Tweelingziel relaties kunnen heel veel passie bevatten. De kundalini energie brandt volop en je leeft volledig je zielenplan.

Inzicht nodig: Wil je graag persoonlijk inzicht in jouw karmische verbinding? Je kunt bij onze spiritueel consulenten terecht voor al jouw vragen op het gebied van dit thema. Kijk wel even in het profiel van d consulent of dit specialisme genoemd wordt.

 

 

TIP – You Tube: Voor de liefhebbers, geeft Mireille regelmatig readingen voor sterrenbeelden op het thema soulmates. Klik hier voor haar You Tube kanaal.

[consulenten]