Sterrenbeeld video tarotlegging december 2021

Sterrenbeeld video tarot readingen: Mireille heeft d.m.v. de tarotkaarten en de lenormandkaarten voor ieder sterrenbeeld bekeken wat er voor de maand december 2021 te wachten staat. Mireille geeft je antwoorden, inzichten, vooruitzichten en hoopt je hiermee te inspireren.

Kijk hier wat er op het gebied van liefde, financiën, werk, carrière, spirituele ontwikkeling, enzovoorts de verwachting is voor jou sterrenbeeld.
Ben jij een steenbok, een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Waterman of Vissen?

Hier vind je de algemene sterrenbeeld maandvooruitzichten voor december 2021 op video. Mireille legt regelmatig de kaarten voor alle sterrenbeelden om inzicht, vooruitzicht en inspiratie te geven voor iedereen die hier interesse in heeft. Veel plezier met deze maandvooruitzichten, en delen staat je uiteraard vrij. Je kunt voor een persoonlijke reading altijd direct terecht bij een van onze mediums, paragnosten of kaartleggers op www.puurmedium.nl

TIP: Kijk ook eens naar je Maanteken of Ascendantteken in de video’s. Weet je niet wat jouw Maanteken is? Ga dan naar www.astro.com en bereken er je Ascendant en/of in welke tekens de planeten in je horoscoop staan.

Hier onder vind je  de vooruitzichten d.m.v. tarot en Lenormand van Mireille van Rijn

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

Lenormand Online training!

Tarot Online training!

Uitleg video:
Ingesproken Jaar-reading, Kwartaal-reading of half jaar-reading:

Ingesproken Jaar-reading, Kwartaal-reading of half jaar-reading: