Aartsengel Ariël

Aartsengelen Ariël

Aartsengel Ariël

Aartsengel Ariël: Ariël betekent ‘Leeuwin van God’. De kleur die met haar energie vibreert is licht roze. Ze heeft een liefdevolle krachtige energie, te vergelijken met de energie van aartsengel Michaël maar dan meer vrouwelijk.

Ze helpt iedereen die om hulp vraagt als er (wilde) dieren in nood zijn. Bij het helpen van dieren werkt ze nauw samen met aartsengel Rafaël. En ze is bij degenen die zich inzetten voor het milieu. (Zij maakt zich ernstig zorgen over het milieu en over het welzijn van de dieren. Ze helpt je heel graag als je een wens hebt om je in te gaan zetten voor het behoud van een goed milieusysteem. Wees niet bang als je opziet tegen de ‘taken’ die zij voor je heeft. Ariël geeft je alleen de uitdagingen die je aan kunt en waar je een goed en blij gevoel bij krijgt!).

Zij is tevens de aarstengel voor het manifesteren van overvloed. Ze laat jou de stappen zien die je kan nemen om jouw financiën weer op orde te brengen. De antwoorden kunnen ook komen als je ineens goede ideeën krijgt of iemand biedt jou onverwacht zijn/haar hulp aan. Ariël is bij je als je plotseling afbeeldingen van leeuwen tegenkomt in tijdschriften, boeken of op de televisie.

Je kan aartsengel Ariël altijd om hulp vragen, waar en wanneer je maar wilt. Vraag hardop of in stilte: “Aartsengel Ariël, ik wil je nu graag aanroepen, ik heb je hulp nodig bij (vertel haar de situatie) en wijs mij asjeblieft de weg.” Mocht je het fijn vinden dan kan je, terwijl je haar aanroept, een roze kaars branden of een rozenkwarts bij je dragen. Als je haar om hulp vraagt als je buiten bent, dan kan het ineens gaan waaien om je te laten merken dat ze bij je is.