Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 3. Ruiter

Leuk dat je mee hebt gedaan met de kaartkeuze op de Facebookpagina van Puur Medium!
Hieronder vind je de uitleg van Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 3. Ruiter

Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 3. Ruiter

Kaart 3. Ruiter:
Nieuws is onderweg. Een ruiter is een boodschapper die nieuws brengt. Deze kaart kan er dus op wijzen dat je binnenkort nieuws kunt verwachten over iets wat je bezighoudt.
De Ruiter symboliseert het gesproken woord en onze gedachten. Een ruiter is altijd onderweg. Dat kan betekenen dat je momenteel onderweg bent vanaf een plaats of situatie waar je niet tevreden bent naar een nieuwe situatie waar je naar toe wilt.
De kaart kan er ook op duiden dat je binnenkort bezoek kunt verwachten van iemand die belangrijk voor je was, is, of dat in de toekomst voor je kan zijn.

Steekwoorden:

Nieuws, communicatie, het denken.

Advies:

Hou je zorgen niet voor jezelf, ga niet oppotten, praat er met anderen over.
Neutrale kaart

Kaarten © Ciro Marchetti

Wil je meer weten over deze kaart in betrekking op jouw situatie? Vraag eens om een persoonlijke kaartlegging aan een van de beschikbare kaartleggers.


Uitleg Puur Medium Lenormandkaart: Kaart 3. Ruiter

Wil jij graag een uitgebreide persoonlijke kaartlegging met bijvoorbeeld Tarotkaarten Lenormandkaarten zodat al jouw vragen worden beantwoord en je een blik kunt werpen op jouw toekomst?  Of eens met een medium spreken? Wij hebben alle Medium zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Je kunt dus met een gerust hart onze mediums, paragnosten, kaartleggers een telefonisch consult aangaan! duizenden mensen gingen je voor !Puur Medium is opgericht door medium Mireille van Rijn en heeft sinds 2009 een goede en betrouwbare naam opgebouwd.