Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de astrologische vooruitzichten, (horoscoop d.m.v. lenormaandkaarten en tarotkaarten) en voorspellingen die Jeannette, Mireille, Ineke en Deborah hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier met de maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

Augustus: Dit is een mooie! Augustus staat in het teken van ‘helderwetendheid’…

Heb je het Universum om antwoorden gevraagd? Schenk dan aandacht aan gedachten en misschien wel ideeën die bij je opkomen. Het zijn namelijk de antwoorden.Het kan gaan om steeds herhalende gedachten die je laten weten welke stappen je kan gaan ondernemen. Neem deze gedachten serieus. Het zijn richtlijnen om veranderingen door te voeren. Je verzint ze dus niet. Wat ook heel goed mogelijk is, als je een bepaalde gedachte hebt, dat je een teken ziet ter bevestiging. Het kan gaan om bijvoorbeeld een veer die je ziet liggen op een plaats waar eigenlijk geen vogels komen. Roep Aartsengel Uriël aan iedere keer als je inzichten nodig hebt. Hij geeft iedereen antwoord die hem om hulp vraagt. Je weet wanneer hij bij je is als je steeds herhalende, liefdevolle inzichten krijgt. Dat zijn de antwoorden op jouw vragen. Ook kan hij heel behulpzaam zijn bij het helen van wrok en het schenken van vergeving naar jezelf of naar anderen toe. Brand een lichtgele kaars om Uriël aan de roepen of draag een amberkleurige edelsteen.

voorspelling maand horoscoop

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018 door Ineke Boonstra:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Je vind hier  het maand overzicht van maand augustus 2018 d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

Augustus- Aas van lucht:

Het lijkt er op alsof de rust nog niet is weergekeerd. Opnieuw krijg je fantastische ideeën en nieuwe inspiratie en je ziet de waar, maar het is tijdelijk. Blijf vooral ‘jezelf-heid’ in een situatie. Het is een uitdagend begin. Je nieuwe inzichten zetten misverstanden recht en er is helderheid in je situatie gekomen. Je bent klaar om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden en negatieve zaken om te zetten in iets positiefs. Deze maand geeft je de kans om iets geweldigs te creëren en je bent vol enthousiasme. Focus je gedachten op de lange termijn en maak een actieplan.

horosccop 2018

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram: Oeps, je bent even teveel met jezelf bezig geweest en hebt te weinig rekening gehouden met anderen. Trek zaken in balans nu het nog kan. Neem tijd om opnieuw naar jezelf en daarmee jouw relaties te kijken. Herstellen is heel goed mogelijk als jij daar zelf de bereidheid toe zult hebben.

Stier: Geef jezelf niet de schuld, waar twee vechten… dus laat je niets aanpraten of wijsmaken. Kijk naar je eigen aandeel en iedere keuze heeft een gevolg voor beiden. Je zult offers moeten brengen, maar de vraag is, of het daadwerkelijk een offer is of de zegening van bevrijding. Je zult snel de zegening ontvangen en begrijpen.

Tweelingen: Een beetje spanning kan leuk zijn en deze periode beloofd gezonde spanning en avontuur. Je krijgt hulp vanuit familiaire kring of  van vrienden die je na aan het hart liggen. Relaties versterken en vernieuwen en er zijn nieuwe overeenkomsten of contracten in zicht. Geniet ervan!

Kreeft: Spannende tijden zijn in aantocht en opwindend nieuws is onderweg. Vergeet niet om tussendoor adem te halen. Zowel op werkgebied als op liefdesgebied is het druk en kost het veel aandacht en energie. Neem wel tijd voor jezelf om bij jezelf te blijven en vergeet niet om ervan te genieten.

Leeuw: Je hebt hard gewerkt en al je inspanningen en geduld van afgelopen maand werpen nu hun vruchten af. Durf plannen te delen met mensen die je vertrouwd om deze samen werkelijkheid te kunnen maken en sta open voor de ideeën van hen. 1+1= 3! Je hebt alle elementen in handen.

Maagd: Een prachtige fase van je leven vol romantiek en passie, Maagd. Pas je wel een beetje op? Geef de ander ook ruimte om te geven, zodat geven en ontvangen in balans kunnen blijven. Daarnaast kan het zomaar zijn dat er een afscheid aan zit te komen waarbij nogal wat tranen kunnen vloeien. Soms is de koek gewoon op of heeft het leven iets anders voor je in petto. Financieel heb je ook de wind mee. Je hebt het verdiend, dus neem het ervan!

Weegschaal: Wat een transformatie heb jij ondergaan. Herkennen anderen jouw nieuwe ‘ík’ nog wel? Goed gedaan! Je bent boven jezelf uitgestegen. Blijf vooruit kijken en zet door. Nieuwe mensen zullen je pad gaan kruisen en daar komen nog verrassende elementen aan te pas. Durf oude zaken en hetgeen je niet meer past te laten liggen en los te laten.

Schorpioen: Je komt voor keuzes te staan die je niet makkelijk af lijken te gaan. Toch is het niet zo gecompliceerd als jij wilt denken. Draai je denken eens om. Belicht het doel waarvoor deze keuzes moeten worden gemaakt zodat je inzicht krijgt in het waarom.  Het universum heeft namelijk een plan.

Boogschutter: Je komt voor keuzes te staan die je niet makkelijk af lijken te gaan. Toch is het niet zo gecompliceerd als jij wilt denken. Draai je denken eens om. Belicht het doel waarvoor deze keuzes moeten worden gemaakt zodat je inzicht krijgt in het waarom.  Het universum heeft namelijk een plan.

Steenbok: Kun je alles nog een beetje volgen, beste Steenbok? Dingen gaan zo snel, vergeet dan ook zeker niet om ervan te genieten. Deze geweldige, succesvolle tijd is nog maar het begin van een vruchtbare toekomst op zowel spiritueel als materieel vlak. Een probleem waar je iedere keer tegen aan lijkt te gaan lopen,  blijkt helemaal geen probleem blijkt te zijn, het is maar net wat jij er zelf van maakt.

Waterman: Tijd om te inventariseren! Alles wat je niet meer dient of tot last is mag jij je loslaten. Je mag ruimte maken voor het avontuur dat komen gaat. Zie datgene wat je loslaat niet als een verlies maar als iets waar je veel aan hebt gehad maar wat nu niet meer bij je past. Het universum heeft grootse plannen, jij hoeft hier alleen maar ruimte voor te creëren. Ook staat er nog een romantische verrassing op je te wachten.

Vissen:  Kracht en integriteit zijn de onderliggende tools die jij hebt ingezet om je doelen te bereiken en deze zullen de komende tijd zichtbaar worden. Op gebied van werk, liefde en spiritualiteit kun je stellen dat je een gezegend mens bent, lieve Vissen. Die zegeningen heb je zelf gecreëerd doordat je eerder dit jaar schoon schip hebt gemaakt.

Voorspelling maandenergie juli
Jaarreading toekomst voorspelling 2018

Maandvooruitzichten horoscoop augustus 2018 door Deborah:

oorspellingen 2018 Medium paragnost Deborah (1)

Voorspelling maandenergie augustus 2018:

Augustus: Een rustige maand. Alles lijkt in wat rustiger vaarwater te komen en je zoeft moeiteloos langs de oevers van je leven. Een nieuw project op werkgebied wordt geboren en hoe meer aandacht je het geeft hoe meer duidelijker het voor je wordt. Er zullen deze maand gesprekken plaats vinden ook in je privé leven om de dingen over een andere boeg te gooien. Of eigenlijk, iets wat je voor jezelf had afgesloten omdat je dacht dat het niets voor jou was, weer open te gooien. Nu alles beter op zijn plek valt is er ruimte voor die dingen die je niet had kunnen kiezen met de dingen die je toen om je heen had. Nu is alles anders en nu staan die opties weer open. Je hoeft niet bang te zijn dat dingen te snel gaan. Dat is het hoofd die dat beredeneerd. Ook is het niet belangrijk wat andere mensen er van zullen denken, zolang jij maar de weg volgt van jouw eigen energie. Je wordt op handen gedragen en dat is ook zeker andersom het geval. Dat wat jij nu in jouw leven hebt, koester je je met elke vezel in je lijf. Je gezondheid vraagt deze maand wat om aandacht maar het is iets kleins. Wanneer jij goed voor jezelf zorgt op alle gebieden zal dit ook weer snel van het podium verdwijnen. Iemand uit je familiekringen heeft het moeilijk, laat je niet mee slepen in het verhaal maar blijf toeschouwer. Jij kunt hier niets aan veranderen, alleen maar ruimte bieden en luisteren. Het is niet jouw leven, het is niet jouw verantwoording. Dit zorgt er voor dat je nog wat restjes die daar zitten in jouw systeem kunt opruimen.

Voorspellingen 2018 ParaVisie door Mireille:

Astro Medium Voorspelling tv media

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) 

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
0,90 p/m
0,85 p/m

Jeannette

Beschikbaar
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.
 0909-9383 Toestel 16
0,90 p/m
0,85 p/m

Eliza

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.
 0909-9383 Toestel 11
0,90 p/m
0,85 p/m

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Pauze (max. 30 min)
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Mireille van Rijn

Pauze (max. 30 min)
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen. Meer info? Zie profiel.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.