Maandvooruitzichten sterrenbeelden op basis van de tarot en Spirituele ingevingen – oktober 2017

Maandvooruitzichten sterrenbeelden op basis van de tarot en Spirituele ingevingen – oktober 2017

Maandelijks schrijft Mireille van Rijn:  Medium, paragnost & kaartlegster exclusief voor Puur Medium de maandvooruitzichten d.m.v. Tarot en spirituele ingevingen voor alle sterrenbeelden.
Wat is jouw sterrenbeeld: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, LeeuwMaagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen?

Iedere maand wordt één sterrenbeeld extra uitgelicht. Weegschaal, een hele leuke periode breekt aan voor jou!

Ook zijn er voor ieder sterrenbeeld een aantal extraatjes aan toegevoegd, namelijk: Edelsteen-, Chakra- en Kleuradvies. Edelsteen- en Kleuradvies wordt per sterrenbeeld benoemd omdat dit je extra ondersteuning kan geven. De chakra-tip geeft advies over de chakra’s waar jij komende periode extra aandacht aan kunt geven, om je nog beter te voelen. De kleuren en edelstenen kunnen jou of jouw chakra’s extra stimuleren, ondersteunen of juist bepaalde energie in werking doen zetten. De chakra’s die aangeven worden kunnen wel wat extra aandacht gebruiken.

Je vind deze vooruitzichten maandelijks op de website en er wordt een post gedeeld op onze Facebook pagina.

Ik wens je namens Puur Medium veel plezier met het lezen van jouw sterrenbeeld en haal eruit waar je iets mee kunt!
Hartelijke Groet,
Mireille & Collega’s

Je kunt Mireille ook bereiken voor een telefonisch consult op www.puurmedium.nl  –> toestel 01

Ram

Vooruitzichten ram sterrenbeeld 2017

Ram:

Trefwoorden: Beslissing, dromen die uitkomen, keuzes. Tijd om keuzes te maken en daadwerkelijk knopen door te hakken, beste Ram. Doe dit deze keer niet te impulsief! Neem tijd en rust voor je beslist. Intuïtief en gevoelsmatig weet je allang wat je keuze is. Luister naar jezelf. Let wel op, jouw keuzes kunnen hard aankomen bij de ander!
Liefde: Op het gebied van Liefde lijkt alles even stil te staan, maar niets is minder waar! Geniet van wat er is en sta open voor nieuwe contacten. Dat kan nog tot grote verassingen leiden.
Gezondheid:
Wat gezondheid betreft gaat het best goed met jou. Stress mag je wel iets meer vermijden. Zorg dat je blijft ontspannen, je bent op de goede weg!
Werk & Carrière: Ambitie is een woord waar jij niet voor terugdeinst, lieve Ram. Ga ervoor! Juist omdat je keuzes durft te maken, maak je de weg vrij voor jouw dromen.
Edelsteenadvies: Rode jaspis
Chakra meditatie/aandacht tip: 2e Chakra: het Sacraal(seksuele) chakra en het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra. Breng deze tot rust en in balans, hierdoor kun je vanuit jezelf gerichter en rustiger je keuzes maken.
Kleuradvies: Hemelsblauw en oranjetinten

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober  2017

Stier

Vooruitzichten sterrenbeeld Stier2017

Stier:

Trefwoorden: Beloning, innerlijke rust, kracht. Tarotkaart Zwaarden 9 vertelt dat jij op je kracht mag vertrouwen en daardoor ook je doelen zult gaan bereiken komende tijd,  beste Stier. Eenmaal bij dat doel gekomen zal er een grote last van je schouders glijden. Geniet ervan, je hebt er hard voor gewerkt!
Liefde: De Liefde lonkt… voor de single-Stier. Maar laad je niet verleiden tot dingen die je normaal ook niet zou doen als je wel een relatie hebt, Stier. Je zult daar grote spijt van krijgen! Bedenk dat de begeerte sterker is dan de ervaring.
Gezondheid: Voor je maag kun je het beste thee maken met wat verse venkel en verse gember, een beetje aanzoeten met honing of agave.
Werk & Carrière: Er is een nieuw begin in zicht, daar ben je ook echt aan toe! Let op de kleine lettertjes, zodat je zeker van je zaak een nieuwe fase in kunt stappen. De tarotkaart Munten 8 geeft mee dat financieel  alles op zijn pootjes terechtkomt. Weer een last minder!
Edelsteenadvies: Barnsteen en Celestien
Chakra meditatie/aandacht tip: 
4e Chakra: het Hartchakra en het 5e Chakra: het Keelchakra. Zorg voor een goede verbinding tussen deze twee chakra’s.
Kleuradvies: Groentinten en geeltinten

Maandvooruitzichten sterrenbeelden stier oktober 2017

Tweelingen

Horoscoop sterrenbeeld Tweelingen medium

Tweelingen:

Trefwoorden: Op de proef gesteld, verandering, creatief. Laat je leiden door je innerlijke stem. Wijk niet af, vertelt de tarotkaart De Kluizenaar. Je krijgt steun en inzicht van een wijs persoon in je nabije omgeving. Durf stappen vooruit te maken, je zult versteld staan van hoe anders alles eruit kan gaan zien komende tijd, beste Tweeling.
Liefde: Als je de liefde wenst is het wel zaak dat je open kaart speelt, lieve Tweeling. Je hebt de neiging om niet volledig jezelf te laten zien en dat kan de ander afstoten. Heb je een relatie, durf dan jezelf eens wat meer bloot te geven. Kwetsbaarheid is ook je kracht!
Gezondheid: Met je gezondheid is niets mis. Wel ben je snel gespannen. Je bent je er niet altijd van bewust dat je deze spanning opbouwt maar vervolgens niet ontlaadt. Huppakee! Aan de wandel jij! Of lekker een dagje naar een sauna kan ook zeker geen kwaad. Drink veel water en verse kruidenthee.
Werk & Carrière: Niets staat jou nog in de weg, mits jij je creativiteit de vrije loop zult laten. Hierdoor, creëer je nieuwe wegen, maar kom je ook dichter bij jouw doelen! Zet ’m op!
Edelsteenadvies: Turkoois en Rozenkwarts
Chakra meditatie/aandacht tip: 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra
en het 7e Chakra: het Kruinchakra. Focus vooral op deze chakra’s en maak verbinding met alle chakra’s, zodat jij meer in je element zult zijn en meer daadkracht zult gaan ervaren.
Kleuradvies: Turkoois, blauw en zachtgroene tinten

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2017.

Kreeft

horoscoop sterrenbeeld medium

Kreeft:

Trefwoorden: Zelfkennis, succes, ontmoeting. Na een nogal onrustige periode, is het nu tijd voor nieuwe kansen en succes. Er komt energie vrij voor creatie en daarmee de bijbehorende nieuwe kansen.
Liefde:
Op het gebied van liefde kan het, volgens tarotkaart De Ster, heel goed zijn dat je wat teleurstellingen achter je hebt gelaten. Maar weet ook dat als de ene deur dicht gaat er een andere deur zal openen.
Gezondheid: Je mag wat bewuster zijn van je manier van ademhalen, beste Kreeft. Je hebt de neiging te veel hooi op je vork te nemen en te weinig te ontspannen. Let erop dat je niet doorslaat. Neem op tijd rust en ontspanning. Verse muntthee is wel een aanrader.
Werk & Carrière: Na beproevingen, zoals de tarotkaart De Kracht hier vertelt, liggen er nieuwe mogelijkheden in het verschiet. Sla deze mooie kansen niet zomaar af!
Edelsteenadvies: Maansteen zal je helpen gevoelsmatig beter in balans te komen en  goed in verbinding te staan met jouw intuïtie, Kreeft.
Chakra meditatie/aandacht tip:
het 6e Chakra: het 3e Oogchakra en het 7e Chakra: het Kruinchakra
Kleur advies: Paars, violet, lila, kobaltblauw

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2017.

Leeuw

Vooruitzichten sterrenbeeld leeuw 2017

Trefwoorden: Overwinning, voldoening, voltooiing. Dat was een pittige periode die je achter je hebt gelaten, lieve en strijdlustige Leeuw. Wat een geduld heb je gehad en je hebt het allemaal overwonnen! Daar mag je gerust op proosten hoor. Vergeet het leven niet te vieren. Laat je faalangsten voor wat ze zijn. De tarotkaart Zwaarden 8 laat jou weten het leven tegemoet te treden met een lach. Een mooie succesvolle periode breekt aan!
Liefde: Vernieuwing op het gebied van romantiek, dus ga ervoor! Heb je al een relatie, dan belooft het een fijne tijd te worden. Voor de single Leeuw… wacht maar af. Volgens de tarotkaart Staven 4 behoort een mooie en romantische ontmoeting tot de mogelijkheden!
Gezondheid: Je hebt je balans en rust wel weer herpakt. Goed zo! Houd dit vast en geniet van dit herstelde evenwicht. Het zal helderheid geven in je hoofd  en brengt je bezigheden in een flow. Goed voor je focus!
Werk & Carrière: Positieve gedachten en keuzes zullen je voorspoed brengen. Stap uit je angst en belemmerende gedachten.
Edelsteenadvies:
Carneool en Citrien zijn komende tijd een perfecte ondersteuning om jouw energie en balans vast te houden.
Chakra meditatie/aandacht tip: Geef extra aandacht aan het  4e Chakra: het Hartchakra en 5e Chakra: het Keelchakra
Kleur advies: Geel en bruintinten

Maagd

Maandvooruitzichten sterrenbeeld Maagd

Trefwoorden: Gerechtigheid, overwinning, vergeving. Hoop geloof en liefde Maagd, zijn woorden die je in je hart mag sluiten. Je komt wat hobbels tegen die je zult overwinnen. Dat gaat je zeker lukken! De tarotkaart De Hoge Priesteres vertelt, dat je komende periode wederom door je intuïtie en bijzondere ingevingen wordt geleid.
Liefde: Liefde voor jezelf is een thema dat deze periode echt van toepassing is. Voor de single Maagd, maak je borst maar nat. Flirts zijn onderweg. Heb je een relatie, lieve Maagd ook dan kun je optimaal genieten van deze amoureuze fase!
Gezondheid: Balans is het trefwoord en die heb je goed onder controle. Blijf wel op je voeding letten Maagd! Je hebt de neiging om er een potje van te maken in de keuken. Dat is eigenlijk niets voor jou. Verse gemberthee is een aanrader voor een goede weerstand.
Werk & Carrière: Jij laat je niet uit het veld slaan, vertelt de tarotkaart Zwaarden Koning. Vergeving is een sleutelwoord in combinatie met de tarotkaart De Hogepriesteres. Vergeving bevrijdt jezelf van negatieve gedachten en geeft je nieuwe inzichten gebaseerd op positieve gedachten.
Edelsteenadvies: Tijgeroog en Carneool zijn een goede mix om je in je kracht te houden en te stimuleren. Carneool ondersteunt je vitamine opname.
Chakra meditatie/aandacht tip:
Zowel aan het 1e Chakra: het Stuitchakra als aan het 7e Chakra: het Kruinchakra mag extra aandacht gegeven worden
Kleur advies: Rood en turquoise

Weegschaal:

Maandvooruitzichten sterrenbeeld Weegschaal

Weegschaal:

Trefwoorden: Glorie, opwinding, onverwacht financieel voordeel. Er is een glorierijke verandering onderweg voor jou, beste Weegschaal. Een onverwacht geldbedrag of erfenis zou wel eens in het verschiet kunnen liggen. De tarotkaart Het rad van Fortuin is je goed gezind. Je zult succes boeken met een project, opdracht of onderneming.
Liefde: Warmte en liefde zijn in je nabije omgeving komende tijd. Ook een spirituele verbinding zal een rol gaan spelen. Denk daarbij aan een ontmoeting met een soulmate of zielsliefde. Een soulmate betekent karmische lessen en spirituele groei.
Gezondheid:
Bewegen is noodzakelijk om te zorgen dat je fit blijft je spanningen kwijt kunt. Je krijgt hierdoor ook nieuwe inzichten voor deze opwindende periode van verandering. Let op je waterhuishouding!
Werk & Carrière: Wees klaar voor de verandering die al eerder benoemd is. Deze periode van enorme verschuivingen betekent een nieuw begin en zal alles beter dan tevoren doen gaan stromen, lieve Weegschaal.
Edelsteenadvies: Toermalijn, Jade en Rozenkwarts verzachten en openen jouw zachtheid voor een mooie nieuwe tijd.
Chakra meditatie/aandacht tip: Geef veel aandacht aan het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra en het 4e Chakra: het Hartchakra. Met de edelstenentip en het geluk dat naar je lacht kun je deze chakra’s nog beter in harmonie brengen wat je winst zal opleveren.
Kleur advies: Blauw: alle blauwtinten
Spiritueel advies voor de Weegschaal: Je hebt eindelijk je doelen bereikt, althans daar lijkt het op. Daar heb je zelf keihard voor gewerkt! Spiritueel heb je een enorme groei doorgemaakt na een grillige en soms een wat onzekere tijd. Je bent er nog niet helemaal. Dat is ook helemaal niet erg. Je bent aan het transformeren. Als je hier eenmaal volledig doorheen bent, houdt niets je meer tegen. Een en ander zal je nog meer inzicht geven in de toekomst die je tegemoet treedt.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2017

Schorpioen

Vooruitzichten schorpioen sterrenbeelden 2017

Schorpioen:

Trefwoorden: Vertrouwen, advies, vooruitziende blik. Steun is onderweg, beste Schorpioen. Je komt even op een kruispunt te staan wat keuzemogelijkheden betreft maar je wordt hierin geholpen!  Weet vooral jezelf op juiste waarde te schatten en durf risico te nemen.
Liefde: Voor de gebonden Schorpioen geeft de tarotkaart De Gehangene aan, dat je even in alle rust mag kijken of het beeld dat je vanuit emotie hebt gevormd realistisch is of  dat je de situatie mag herzien. Meer zelfliefde en compassie is een advies. Voor de single Schorpioen ga erop uit, kans op leuke ontmoetingen!
Gezondheid: Zelfvertrouwen en rust zijn belangrijk voor je, lieve Schorpioen. Zorg eens wat beter voor  jezelf zowel emotioneel als fysiek. Je zult merken dat je innerlijk meer rust  gaat ervaren en dat brengt alleen maar positiviteit. Drink muntthee en veel water met een schijfjes citrusvruchten.
Werk & Carrière: Je komt een enorme tegenslag te boven en dat geeft grote veranderingen op het gebied van werk en carrière. Geniet van het behaalde succes.
Edelsteenadvies:
Kristal, Amethist en Rozenkwarts
Chakra meditatie/aandacht tip: Het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra mag je de volledige aandacht geven.
Kleur advies: Paars, lila en rozetinten

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2017

Boogschutter

horoscoop sterrenbeeld boogschutter medium

Boogschutter:

Trefwoorden: Kracht, voldoening, talent en resultaat. Je verlangen naar veranderingen wordt waarheid. Je zult wel zelf de keuze moeten maken, vertelt de tarotkaart Zwaarden Ridder. Weet wat je waard bent! Je zult binnenkort begrijpen welke zegen je hierdoor ontvangt.
Liefde: Houd rekening met je partner, je snelle handelen en sterke wil kunnen schade toebrengen die je helemaal niet zo bedoelt. Sta ook stil bij wat de ander nodig heeft. Voor de single Boogschutter geldt; er hangt liefde in de lucht, maar doe het stap voor stap. Niets overhaasten!
Gezondheid:
Let erop dat je voldoende vitamines binnenkrijgt voor een goede weerstand. Je kunt wat vatbaarder zijn. Drink met regelmaat een kop verse kruidenthee voor ontspanning.
Werk & Carrière: Nieuwe ambities komen tot ontplooiing en er ontstaan kansen op het gebied van Werk en Carrière. Gebruik je creatieve talenten en durf te onderhandelen, het levert je winst op.
Edelsteenadvies: Calciet en Rode Jaspis zijn edestenen die zorgen dat je goed bij jezelf blijft komende periode.
Chakra meditatie/aandacht tip: Geeft vooral veel aandacht aan het 2e Chakra: het Sacraal(seksuele)chakra en 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra
Kleur advies: Geel en oranjetinten

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober  2017

Steenbok

horscoop sterrenbeeld steenbok medium

Steenbok:

Trefwoorden: Balans, geliefd/verliefd, financieel voordeel. Jouw volharding zal zijn vruchten eindelijk gaan afwerpen, lieve Steenbok.
Er ligt een verhuizing of reisje in het verschiet. Je gaat nieuwe stappen vooruit maken en kijk vooral niet meer achterom. Geniet van het geluk dat je toelacht. Naar balans hoef jij vooral niet op zoek, die zit wel goed!
Liefde: Er is sprake van een emotionele ontmoeting vertelt de tarotkaart Bekers 2. Dit kan staan voor een verzoening tussen jou en je huidige geliefde of je gaat een nieuwe geliefde ontmoeten waarmee je de echte klik en herkenning zult gaan ervaren. Geniet ervan!
Gezondheid: Maak een masker van honing en kurkuma tegen een geïrriteerde of onrustige huid en geef jezelf eens een heerlijk haarmasker. Extra vitamine D kan geen kwaad. Drink je wel voldoende?
Werk & Carrière: Een financieel voordeel komt jouw kant op, vertelt de tarotkaart Munten 2. Je boekt succes en jouw volharding werpt vruchten af. Het wordt een periode vol inspiratie voor jou, lieve Steenbok.
Edelsteenadvies:
Bergkristal, Rookkwarts
Chakra meditatie/aandacht tip: Het 5e Chakra: het Keelchakra en het 6e Chakra: het 3e Oogchakra mogen extra aandacht krijgen. (communicatie met jezelf en naar de ander)

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2017

Waterman

horoscoop sterrenbeeld waterman medium

Waterman:

Trefwoorden:  Oordeel, intuïtief, relatie. Door jouw heldere visie, lieve Waterman, bewandel jij de juiste weg. Vertrouw op je intuïtie, twijfel daar niet aan! Je bent een echt gevoelsmens. Door het juiste inzicht kun je foutjes ook gewoon herstellen. Maak je vooral geen zorgen hierover.
Liefde: Er ligt een verzoening in het verschiet, Waterman. De tarotkaart De Keizerin duidt op het bijleggen van onbegrip op emotioneel gebied. Dit kan betekenen dat er vriendschappelijk of binnen de relatie een ruzie wordt opgelost. Ook op zakelijk vlak worden er relationeel zaken herzien.
Gezondheid:
Neem eens wat sneller en meer afstand als een en ander voor jouw gevoel niet klopt! Je hebt meestal gelijk, alleen ben je geneigd om in de energie meegezogen te worden. Aarden is erg belangrijk. Aan de wandel jij!… Of iets anders waardoor je even tot jezelf kunt komen.
Werk & Carrière: Op zakelijk gebied zit het wel goed komende tijd, Waterman. Door jouw gevoeligheid en creatieve denkvermogen heb je heel helder een visie, die je mag volgen. Volg jouw eigen route, succes gegarandeerd!
Edelsteenadvies: Groene fluoriet en Aquamarijn.
Chakra meditatie/aandacht tip:
1e Chakra: het Stuitchakra en het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra.
Kleur advies: Blauw, blauw en nog eens blauw. Alles in blauwtinten geeft je bescherming zodat je beter bij jezelf kan blijven.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2017

Vissen

horoscoop sterrenbeeld medium

Vissen:

Trefwoorden: Bezinning, fantasie, nieuwe weg. Je hebt de neiging om je fantasie te veel de overhand te doen nemen en je mee te laten slepen door anderen. Luister wat meer naar je echte zelf, vertelt de tarotkaart De Hoge Priester.  Een nieuw begin is in zicht, als je bereid bent met open vizier naar je huidige situatie te kijken.
Liefde: Een nieuwe ontmoeting met een zielsverwant is onderweg. Ben je gebonden, lieve Vissen? Blijf bij jezelf want je kunt in een turbulent en emotionele proces terecht komen. Voor de single Vissen, verwen jezelf en zorg dat je je mooi voelt, want het wordt flirten geblazen, dat belooft wat. Eindelijk!
Gezondheid:
Let op je ademhaling en Yoga is wel een echte aanrader voor je. Ontspanning is belangrijk. Je hebt de neiging die van je af te duwen.
Werk & Carrière: Als jij je emoties leert begrijpen, zal je een hele nieuwe weg in kunnen gaan slaan vertelt de tarotkaart De Zegenwagen. De tarotkaart De Duivel waarschuwt wel voor verleiding en illusies. Houd daar rekening mee! Blijf bij jezelf. Je hebt de neiging om je door emoties te laten leiden waardoor je het niet meer helemaal helder in zicht hebt.
Edelsteenadvies: Rozenkwarts en als je er aan kunt komen Lemurische kristal voor een helder (in)zicht.
Chakra meditatie/aandacht tip: 1e Chakra: het Stuitchakra en het 4e Chakra: het Hartchakra. Als je hierop extra aandacht vestigt, kom je gemakkelijk terug in balans.
Kleur advies: Bruin en roodtinten zorgen voor een goede aarding.

Maandvooruitzichten sterrenbeelden oktober 2017

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
0,90 p/m
0,85 p/m

Roos

Beschikbaar
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.
 0909-9383 Toestel 20
0,90 p/m
0,85 p/m

Eric van Riessen

In gesprek
Engels Mediumschap: Specialiteit aura reading, contact met overledenen en les geven
Eric is een heel gedreven en gepassioneerd medium. Hij leest je aura en vertaalt deze scherp in concrete woorden waar je ook echt iets mee kunt en krijgt daarbij kleuren door die hij ook helder voor je uitlegt. Eric is getraind door de beste mediums uit het vak vanuit de enige en echte Engelse methodiek. Daarnaast geeft Eric zelf ook les, dus kun je met als jouw ontwikkelings vragen op mediamiek vlak ook bij hem terecht.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Judith

Offline
Medium, Paragnost, Zielenconecties/tweelingzielen, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute
Judith is een ervaren medium/paragnost met jarenlange praktijk ervaring. Judith staat je met liefde te woord en helpt je graag verder met welke vraag je ook hebt.

Wendy

Offline
Heldervoelend, -ziend, -horend en –wetend Medium. Lenormand kaartlegging, Fotolezen, Nieuwetijdskinderen, Engelenkaarten, Contact Overledenen, Healing en een Luisterend oor
'Wendy brengt veel rust over. Tijdens haar consulten geeft ze je handvatten en inzichten om zo sterker in je kracht te komen en stappen vooruit te zetten. Ze is een liefdevolle vrouw'.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Thelma

Offline
Medium, Paragnost, contact met overledenen, foto reading, Spiritueel gesprekstherapeute.
Thelma is een doortastende dame die met haar mediamieke gave jou antwoorden geeft op al jouw vraagstukken. Ook werkt Thelma graag met gerichte vragen. Thelma geeft je graag inzicht en vooruitzicht in jouw situatie! Je kunt erop vertrouwen dat ze door mag krijgen wat voor jou op dat moment van belang kan zijn.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Amelie Bianca

Offline
Helderziend, Helderhorend, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling
Amelie Bianca is een zeer spiritueel ontwikkelde dame met veel helder inzicht. Amelie Bianca spreekt met een charmant Duits accent en je kunt haar zowel in het Nederlands als in het Duits consulteren. Ze ziet uitzonderlijke details waar jij versteld van zult staan!

Eline

Offline
Helderziend, -voelend, -wetend en helder inzicht gevend, energetisch healer en reader, coaching en counseling, lichtwerk, groeiprocessen, levens-, liefdes- en relatievragen, natuurgeneeswijzen
Eline geeft je heldere antwoorden en inzichten. Doordat ze veel informatie doorkrijgt middels je energie kan er duidelijkheid ontstaan over uiteenlopende situaties. Ook in healingen (op afstand) kan zij veel voor je betekenen. Zij werkt vanuit haar hart en is integer en begripvol. Je kunt bij haar dan ook rekenen op een hartelijk en eerlijk consult.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Claudia

Offline
Tweelingzielen, Zielsverwanten, Transformatie, Bewustwording, lichtwerker, Healing, Spirituele ontwaking.
Claudia is een lieve ervaren dame die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Claudia heeft veel ervaring op het gebied van Tweelingzielen, soulmates, tweelingziel-processen en karmische relaties.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Joyce

Offline
nl
Heldervoelend, - horend,- ziend en –wetend, Spiritueel coach & healer, kinderen van deze tijd, liefde & zielenrelaties, hooggevoeligheid, lichtwerk, Aquariustijdperk, contact met overledenen.
Joyce komt in haar gesprekken graag tot de kern. Ze heeft een praktische insteek en geeft je tips waarmee je weer verder je pad kunt bewandelen. Naast haar spirituele kwaliteiten, opgedane kennis en levenservaringen, is ze vooral een nuchter persoon met een onmisbaar vleugje humor.

Ans

Offline
Medium, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer...
Ans is een lieve, vrolijke en nuchtere dame die je graag verder weg helpt met al jouw levensvragen over o.a. werk, liefde, relatie en alles dat je bezighoudt.

Alexandra

Offline
Tarot-kaartreading/Tarotist, Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, HSP, Edelstenen
Alexandra laat graag licht schijnen op al je vragen. Ze is liefdevol, rustig en zonder oordeel, en dat geeft vertrouwen om je op je gemak te voelen bij haar. De informatie en beelden die komen tijdens het gesprek. Ze gaat graag met jou samen naar de kern, zodat er helderheid, bewustwording en handvaten ontstaan om mee verder te kunnen. Een vrouw met passie voor wat ze doet.

Will

Offline
Medium, Paragnost, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, Zielenconecties/tweelingzielen
Will heeft de eigenschap jou en hetgeen waarover het gaat helder te zien en het jou helder te maken. Zij kan verbinding maken met jouw energie en met die van de ander. Zij is bekend met zielenrelaties en verstoorde moeder-kind relaties. Wordt geholpen door haar gidsen en maakt gebruik van de LeNormand kaarten.

Deborah

Offline
Helder-voelend, wetend, horend, hsp, nieuwetijdskinderen, luisterend oor, blokkades, overtuigingen en patronen
Deborah is een fijne gesprekspartner. Zij gaat direct naar de kern en spreekt duidelijke taal. Zij laat je de spiegel zien van het leven. Je kan bij haar terecht als je met vragen zit over jouw (liefdes) leven, vragen over je (hs)kind of andere zaken.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Mireille van Rijn

Offline
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen.

Carol Ann

Offline
Medium, helder, -ziend, -voelend, -wetend, -horend, lenormand & tarotkaarten. Intuïtiecoach en lichaamsgeoriënteerde psycho-, relatie en traumahealing therapeut, vitaliteitscoach en nine star ki (chinese astrologie en karakteranalyse),
Carol Ann is warm en een zeer bekend medium en paragnoste in het vak. Zuiver, straight to the point en geeft antwoord en draait nergens om heen. Gespecialiseerd in relaties, werk en traumaverwerking. Door levenswijsheid en jarenlange ervaring als medium, paragnost, therapeut en manager in het bedrijfsleven kan zij op de meest uiteenlopende vragen antwoorden geven. Hoe confronterend een situatie ook kan zijn zij kan je op een diepere en andere manier naar dingen leren kijken want inzicht leidt tot uitzicht.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
0,90 p/m
0,85 p/m

Roos

Beschikbaar
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.
 0909-9383 Toestel 20
0,90 p/m
0,85 p/m

Eric van Riessen

In gesprek
Engels Mediumschap: Specialiteit aura reading, contact met overledenen en les geven
Eric is een heel gedreven en gepassioneerd medium. Hij leest je aura en vertaalt deze scherp in concrete woorden waar je ook echt iets mee kunt en krijgt daarbij kleuren door die hij ook helder voor je uitlegt. Eric is getraind door de beste mediums uit het vak vanuit de enige en echte Engelse methodiek. Daarnaast geeft Eric zelf ook les, dus kun je met als jouw ontwikkelings vragen op mediamiek vlak ook bij hem terecht.

Wendy

Offline
Heldervoelend, -ziend, -horend en –wetend Medium. Lenormand kaartlegging, Fotolezen, Nieuwetijdskinderen, Engelenkaarten, Contact Overledenen, Healing en een Luisterend oor
'Wendy brengt veel rust over. Tijdens haar consulten geeft ze je handvatten en inzichten om zo sterker in je kracht te komen en stappen vooruit te zetten. Ze is een liefdevolle vrouw'.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Amelie Bianca

Offline
Helderziend, Helderhorend, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling
Amelie Bianca is een zeer spiritueel ontwikkelde dame met veel helder inzicht. Amelie Bianca spreekt met een charmant Duits accent en je kunt haar zowel in het Nederlands als in het Duits consulteren. Ze ziet uitzonderlijke details waar jij versteld van zult staan!

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Eline

Offline
Helderziend, -voelend, -wetend en helder inzicht gevend, energetisch healer en reader, coaching en counseling, lichtwerk, groeiprocessen, levens-, liefdes- en relatievragen, natuurgeneeswijzen
Eline geeft je heldere antwoorden en inzichten. Doordat ze veel informatie doorkrijgt middels je energie kan er duidelijkheid ontstaan over uiteenlopende situaties. Ook in healingen (op afstand) kan zij veel voor je betekenen. Zij werkt vanuit haar hart en is integer en begripvol. Je kunt bij haar dan ook rekenen op een hartelijk en eerlijk consult.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Judith

Offline
Medium, Paragnost, Zielenconecties/tweelingzielen, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute
Judith is een ervaren medium/paragnost met jarenlange praktijk ervaring. Judith staat je met liefde te woord en helpt je graag verder met welke vraag je ook hebt.

Ans

Offline
Medium, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer...
Ans is een lieve, vrolijke en nuchtere dame die je graag verder weg helpt met al jouw levensvragen over o.a. werk, liefde, relatie en alles dat je bezighoudt.

Claudia

Offline
Tweelingzielen, Zielsverwanten, Transformatie, Bewustwording, lichtwerker, Healing, Spirituele ontwaking.
Claudia is een lieve ervaren dame die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Claudia heeft veel ervaring op het gebied van Tweelingzielen, soulmates, tweelingziel-processen en karmische relaties.

Mireille van Rijn

Offline
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen.

Carol Ann

Offline
Medium, helder, -ziend, -voelend, -wetend, -horend, lenormand & tarotkaarten. Intuïtiecoach en lichaamsgeoriënteerde psycho-, relatie en traumahealing therapeut, vitaliteitscoach en nine star ki (chinese astrologie en karakteranalyse),
Carol Ann is warm en een zeer bekend medium en paragnoste in het vak. Zuiver, straight to the point en geeft antwoord en draait nergens om heen. Gespecialiseerd in relaties, werk en traumaverwerking. Door levenswijsheid en jarenlange ervaring als medium, paragnost, therapeut en manager in het bedrijfsleven kan zij op de meest uiteenlopende vragen antwoorden geven. Hoe confronterend een situatie ook kan zijn zij kan je op een diepere en andere manier naar dingen leren kijken want inzicht leidt tot uitzicht.

Will

Offline
Medium, Paragnost, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, Zielenconecties/tweelingzielen
Will heeft de eigenschap jou en hetgeen waarover het gaat helder te zien en het jou helder te maken. Zij kan verbinding maken met jouw energie en met die van de ander. Zij is bekend met zielenrelaties en verstoorde moeder-kind relaties. Wordt geholpen door haar gidsen en maakt gebruik van de LeNormand kaarten.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Alexandra

Offline
Tarot-kaartreading/Tarotist, Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, HSP, Edelstenen
Alexandra laat graag licht schijnen op al je vragen. Ze is liefdevol, rustig en zonder oordeel, en dat geeft vertrouwen om je op je gemak te voelen bij haar. De informatie en beelden die komen tijdens het gesprek. Ze gaat graag met jou samen naar de kern, zodat er helderheid, bewustwording en handvaten ontstaan om mee verder te kunnen. Een vrouw met passie voor wat ze doet.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Deborah

Offline
Helder-voelend, wetend, horend, hsp, nieuwetijdskinderen, luisterend oor, blokkades, overtuigingen en patronen
Deborah is een fijne gesprekspartner. Zij gaat direct naar de kern en spreekt duidelijke taal. Zij laat je de spiegel zien van het leven. Je kan bij haar terecht als je met vragen zit over jouw (liefdes) leven, vragen over je (hs)kind of andere zaken.

Thelma

Offline
Medium, Paragnost, contact met overledenen, foto reading, Spiritueel gesprekstherapeute.
Thelma is een doortastende dame die met haar mediamieke gave jou antwoorden geeft op al jouw vraagstukken. Ook werkt Thelma graag met gerichte vragen. Thelma geeft je graag inzicht en vooruitzicht in jouw situatie! Je kunt erop vertrouwen dat ze door mag krijgen wat voor jou op dat moment van belang kan zijn.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Joyce

Offline
nl
Heldervoelend, - horend,- ziend en –wetend, Spiritueel coach & healer, kinderen van deze tijd, liefde & zielenrelaties, hooggevoeligheid, lichtwerk, Aquariustijdperk, contact met overledenen.
Joyce komt in haar gesprekken graag tot de kern. Ze heeft een praktische insteek en geeft je tips waarmee je weer verder je pad kunt bewandelen. Naast haar spirituele kwaliteiten, opgedane kennis en levenservaringen, is ze vooral een nuchter persoon met een onmisbaar vleugje humor.