Dagenergie Puur Medium

Dagenergie Puur Medium:Iedere doordeweekse dag vind je hier de dagenergie van Deborah. Deborah channelt en schrijft deze door middel van automatisch schrift.
Veel plezier en inspiratie gewenst namens Deborah en Team Puur Medium!

Dagenergie Puur Medium – Ga niet meteen weer duizend dingen plannen…

Dagenergie Puur Medium – Ga niet meteen weer duizend dingen plannen…

Dagenergie woensdag 29 november: Het is belangrijk dat je doet waar jij gelukkig van wordt. Dat neemt niet weg dat het een pittige weg is om die vrijheid vast te houden. Er zullen allerlei zaken zijn die er voor kunnen zorgen dat je weer afgeleid wordt. Toch zit er in iedere situatie een verborgen zegening. Het gaat er nu om dat je balans probeert te vinden in jezelf. Er is in een korte tijd veel gebeurd en veel veranderd dus daar mag jouw systeem even aan wennen. Je krijgt een periode van rust toegeworpen dus benut deze dan ook goed. Ga niet meteen weer duizend dingen plannen maar neem die rust ook met beide handen aan. Je hoeft je echt geen zorgen te maken dat als je even niets doet dan er van alles mis kan gaan. Je hebt hard werkt de afgelopen periode en daarom mag je daar nu even pas op de plaats voor gaan nemen

♥ Deborah ♥

Wil jij inzichten in jouw persoonlijke situatie?  Bel eens met één van onze Puur Medium consulenten voor nieuwe inzichten en persoonlijke processen. Onze consulenten kijken graag persoonlijk en puur met je mee!

Medium Deborah is ook regelmatig te vinden voor een Puur en  telefonisch consult. Je kunt ook een belafspraak maken via de e-mail.

Voorspelling jaaroverzicht 2017
Dag energie Puur Medium