Vooruitzichten  video kaartleggingen sterrenbeelden November 2020 + Winactie!

Sterrenbeeld video tarot readingen: Mireille heeft d.m.v. de tarotkaarten en de lenormandkaarten voor ieder sterrenbeeld bekeken wat er voor de maand November 2020 te wachten staat. Mireille geeft je antwoorden, inzichten, vooruitzichten en hoopt je hiermee te inspireren.

Kijk hier wat er op het gebied van liefde, financiën, werk, carrière, spirituele ontwikkeling, enzovoorts de verwachting is voor jou sterrenbeeld.
Ben jij een steenbok, een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Waterman of Vissen?

Hier vind je de algemene sterrenbeeld maandvooruitzichten voor de maand oktober op video. Mireille legt regelmatig de kaarten voor alle sterrenbeelden om inzicht, vooruitzicht en inspiratie te geven voor iedereen die hier interesse in heeft. Veel plezier met deze maandvooruitzichten, en delen staat je uiteraard vrij.

Deze maand maak je kans op een van de 3 GRATIS belconsulten van www.puurmedium.nl of 1x  een boek van Erna Droesbeke van Bloom Magazine. Wat moet je doen? Zorg dat je je abonneert op het kanaal van Mireille Online en laat een reactie achter in een van de 12 sterrenbeeld video’s algemeen van oktober 2020.

TIP: Kijk ook eens naar je Maanteken of Ascendantteken in de video’s. Weet je niet wat jouw Maanteken is? Ga dan naar www.bloom.be/astrologie en bereken er je Ascendant en/of in welke tekens de planeten in je horoscoop staan. De smaak te pakken gekregen? Als Bloom’er bereken en lees je je geboorterapport gratis (alle info: www.bloom.be/abonneren).

Horoscoop, ascendant en maanteken  GRATIS laten berekenen: –> klik hier. 

Hier onder vind je  de vooruitzichten d.m.v. tarot en Lenormand van Mireille van Rijn

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

Lenormand Online training!

Uitleg video:
Ingesproken Jaar-reading, Kwartaal-reading of half jaar-reading: