Puur Moment met Medium Diety Toestel 13

Puur Moment met Medium Diety Toestel 13

Nieuw bij Puur Medium®!

Puur Medium heeft een nieuw item. Namelijk een Puur Moment met een van onze Puur Medium consulenten.
We wilden dat toch eens anders aan pakken dan voorheen bij De Spirituele Poort. Nu hebben we een Puur Moment met…Diety.

Puur Moment met Medium Diety Toestel 13” Diety is al sinds augustus 2009 aan ‘De Spirituele Poort’van Mireille Weet Meer© verbonden,  hoe leuk is dat!
Ze is even weggeweest… Diety sloot zich  direct weer aan bij www.puurmedium.nl

Deze keer hebben we Diety Toestel 13 de meest uiteenlopende vragen gesteld om haar beter te leren kennen.

Veel Plezier!

Wat zeggen onze bezoekers over Diety toestel 13:

“Hallo Diety Dank je wel voor je duidelijke uitleg Het was zeker de moeite waard om je te bellen En ik zal zeker nog een keer bellen!”
Vriendelijke groeten,
Roos

Roosschreef het volgende:

“Doordat ik zelf enorm groei in het spirituele heb ik Diety veel gesproken! Een paar keer heb ik Diety gesproken. Ze is een prachtig, warm en liefdevol persoon. Ze is zo zeker van haar gevoel en wat op haar pad mag komen. Doordat ik zelf enorm groei in het spirituele heb ik met haar veel gesproken hoe met de mooie en minder mooie dingen om te gaan. Het is voor mij soms zo heftig, maar ze helpt me. Momenteel maken wij veel mee, groeien we en is het onze tijd. Het oude mogen we los laten en dat hebben we zojuist gedaan. Ik ben erg blij met Diety”

Addyschreef het volgende:

“Diety, wat ben je een enorme steun! (10 maart 2015) Lieve Diety, Ik wil je bedanken voor je enorme steun en ondersteuning van afgelopen periode. Ik spreek je regelmatig en je geeft mij zulke goede inzichten in mijn spirituele proces. Ik sta ook iedere keer verteld van je wijsheid en doortastendheid. Dank je wel daarvoor. Je hoort mij binnenkort weer! En bezoekers van Puur Medium… : Diety is echt een aanrader! Groet, Jessica”

Jessicaschreef het volgende:

“Lieve Diety, Dank je wel voor je ondersteuning, luisterend oor en je enorme spirituele wijsheid. Door mijn gesprekken met jou ben ik gegroeid en heb ik steeds meer zelfvertrouwen gekregen. Je bent een ware gids in mijn spirituele proces. Je ben altijd positief gestemd en zegt geen onzin. Erg fijn hoor. Lieve groetjes, Marieke”

Mariekeschreef het volgende:

“Hallo Diety, Dank je wel weer voor het fijne gesprek en je wijsheid. Ik heb veel van het consult opgestoken en kan er weer helemaal tegenaan. Je bent een prachtig mens en geeft naast het helderzien ook een goed luisterend oor waarbij ik mij erg veilig voel. Ook niet geheel onbelangrijk! Tot snel!”

Liefs, Cathy

Cathy schreef het volgende:

“Lieve Diety, dank je voor een super fijn gesprek, dikke kus.”

Laura H.schreef het volgende:

Puur Moment met Consulente Diety Toestel 13

Diety Toestel 13

Diety:

Wat is jouw kalenderleeftijd en jouw psychologische leeftijd?

Ik word binnenkort 56 jaar en ben eigenlijk nooit bezig met mijn leeftijd. De spiegel laat het me wel zien, maar dat is het dan ook.

Wat is jouw gezinssamenstelling?

Ik ben getrouwd met een lieve man en heb 2 schatten van zonen. Voel me gezegend dat ik ze in mijn leven mag hebben en mijn gezin is mijn alles.

Hoelang werk jij als consulente?

Ik ben in augustus 2009 begonnen bij Mireille & De Spirituele Poort en als het aan mij ligt doe ik dit werk totdat ik er bij neer val.

Wat betekent het woord “Puur” voor jou?

Echt jezelf zijn en de ander ook zo te benaderen. Niet reagerend vanuit je lagere zelf maar vanuit liefde. Lukt me niet altijd. Ik ben goed gaande zullen we maar zeggen.

harmonie in je leven

Waar kan ik jou wakker voor maken?

Liever niet! 🙂 Mijn slaap is me heilig. Als het dan echt moet…Mag je me wakker maken met het nieuws dat er totale vrede, liefde en vrijheid op de wereld is. Dus voorlopig kan ik wel doorslapen…….

Wie zou jij wel eens graag willen ontmoeten?

Jezus. Van kinds af aan voel ik de liefde waar hij over sprak en daar zou ik met hem over willen praten.

Van welke muziek houd jij?

Ik houd eigenlijk van alles. Ik heb een zwak voor James Taylor. Als hij me vraagt om samen met hem te zingen stap ik in het eerste beschikbare vliegtuig en laat ik het huishouden, werk en zelfs mijn gezin even voor wat het is.

Wie bewonder jij?

Mijn man! Hij is ondanks mijn chronische vermoeidheid altijd in mijn leven gebleven en ik kan met hem huilen en ook enorm met hem lachen.

Puur Moment met Jesus

Wat zou jij invoeren als jij premier bent?

Het basisinkomen en een onderwijssysteem waarin iedereen individuele aandacht krijgt.

Waar verbaas jij je wel eens over?

Over niet zoveel meer.

Waar ben jij bang voor?

Ik ben wel eens bang voor mensen die vanuit frustratie nonsens over je vertellen. Gelukkig kan ik er ook wel weer om lachen want het leven is te mooi om er te lang bij stil te staan.

Waar heb jij een hekel aan? 

Ik had een tijd een hekel aan muggen. Sinds ik meer zen ben krijg ik nog nauwelijks aandacht van deze bloedzuigers.

Met welke drie woorden zou jij jezelf kunnen omschrijven?
(Let op! Drie woorden!)

Liefdevol, warm en oprecht.

Uit eten of dansen?

Hier kan ik niet tussen kiezen. Ik kan uren dansen en kan erg genieten van vooral heel goed bereid vegetarisch eten.

Lachen of dromen?

Elke dag kan ik wel ergens om lachen. Er is zoveel humor in de wereld

Politiek of kunst?  

Ik heb een aantal schilderijen die ik zelf uiteraard erg mooi vind en waar ik elke dag van geniet.

Bomen of bloemen?

Ik heb iets met bomen. Ik heb jarenlang vlakbij het Kralingse Bos in Rotterdam gewoond en leefde zowat in dat bos. Wegens omstandigheden zijn we verhuisd en ik mis de dagelijkse boswandelingen. Zo nu en dan ga ik terug naar die plek en dan zie en ervaar ik de vreugde die het me nog steeds geeft.

Je kunt beslissen

Lente of herfst?

Vroeger de herfst . Tegenwoordig de lente. Het nieuwe begin. De geuren en alles wat gaat groeien en bloeien.

Chirurg of psychiater?

Als kind dacht ik dat het de bedoeling was dat ik chirurg zou worden. Ik kan echter niet zo goed leren. Later begreep ik dat de healingen die ik geef eigenlijk opereren is zonder narcose of snijden. Mijn kids zeggen dat ik dus toch chirurg ben geworden.

Als laatste: Is er misschien nog iets wat je kwijt wilt?

Ik ga steeds meer genieten in mijn leven en kan steeds beter relativeren. Ik heb geleerd om van mezelf te houden en je kunt veel over het leven zeggen. Voor mij is het heel simpel. Alles is liefde. De rest is illusie.