Voorspelling ParaVisie januari 2015 door Mireille van Rijn (Medium)

Voorspelling ParaVisie  januari 2015 door Mireille van Rijn (Medium)

Onderstaande en meer ingeleverd bij ParaVisie op 20 November 2014

 

De Crisis is op zichzelf wel aan haar einde, maar even doorpoten met zijn allen. Na 1 kwartaal komen er nieuwe positieve berichten en krijgen we echt weer vertrouwen. Toch blijft het nog wel na-haperen in 2015. De politiek doet zijn uiterste best positieve berichten naar buiten te zenden, om ons positief in vertrouwen gestemd te houden. Ik denk dat we mogen spreken dat we per kwartaal een vooruitzicht hebben. (Tijd is een indicatie, het is nooit exact voorspelbaar.)

Politiek: Er komt een schandaal naar buiten, er is geld “gestolen” weg, dat gaat boven water komen. Het zal best veel ophef geven. Kabinet gaat duidelijk knopen doorhakken en zal transparanter zijn als voorheen. Er gaan koppen rollen. Wilders laat zijn “gelijk “ zien en gaat hiermee nieuwe zielen winnen. Veranderingen in binnenlandse politiek.  Wisseling van de wacht.

1e kwartaal: een soort stilte, in financieel opzicht terwijl er wel veel ophef en berichten naar buiten komen. Voorzichtig gaan we meer geld uitgeven. Huizenmarkt is nog het zelfde. Brandstofprijs gaat weer iets zakken.

 

2e Kwartaal: Nieuwe berichten over de economie, huizenmarkt gaat heel stil opwaarts. Komen goede berichten naar buiten, komen banen aan. Welke branche: voor mijn gevoel industrie, en groot buitenlands bedrijf dat in Nederland zal vestigen.

 

3e Kwartaal: Dat voelt heel goed aan, krachtig vooral, we krijgen nu echt vertrouwen. Niet alles zal al zijn hoe men dat wilt maar er is echt vertrouwen. Onverwachte economische groei. Onze meevaller heeft met brandstof te maken. Komt ook een nieuwtje aan betreft hypotheken wat een extra stimulans zal brengen voor de huizenmarkt. De brandstof wordt weer goedkoper en er wordt nu duidelijk meer geld uitgegeven.

 

4e Kwartaal: We zijn ergens enorm blij over, dit hadden we niet verwacht. Ik kan er helaas niet exact bij waar we nu zo blij van worden. Heeft wel met economische vooruitzichten en ontwikkelingen te maken. We gaan massaal weer nieuwe plannenmaken voor nieuwe projecten, huizen, bedrijven, er komt veel innovatie aan en nieuwe werkgelegenheid. Nederland krijgt er weer veel nieuwe zelfstandig ondernemers bij.

 

Algemeen voor 2015:
Bedrijven die nu gaan komen, zal groeien, en er wordt steeds meer zaken via internet gedaan. Zoals massaal bijvoorbeeld “gezondheids-Apps”, tegen betaling, de vernieuwing van een nieuwkomer die gelijk is aan een Facebook, Twitter. Er wordt duidelijk “een nieuw wiel” uitgevonden wat een grote hype wordt.  Wat ik ook mag zien is dat er een nieuwe “guru” op staat met zeer slimme techniek, waar veel bedrijven in mee zullen gaan. Betaal-abonnementen techniek. Verschillende bedrijven gaan samenwerken in binnen en buitenland en er komen echt hele vernieuwende concepten in de markt betreft economie, wat nieuwe perspectieven zal bieden waardoor anderen ook weer geïnspireerd zullen worden en dit overnemen en op volgen.

 

Goed nieuws! Er komt uit een andere kant veel geld aan (financiële meevaller)wat de gemoederen zal bedaren. De huizenmarkt blijft stabieler en er komt meer beweging in. We gaan voorzichtig groeien en het 3e kwartaal worden we eindelijk blij. Dan is “alle hens weer aan dek” en kan Nederland verder! We kruipen er echt uit. Met de nadruk op kruipen. Wat wel kenmerkt dat we er stabiel uit zullen komen en geen luchtbellen meer creëren maar een fundament gaan bouwen.  Alles wordt stabieler, komen echt goede berichten, vooruitzichten, we durven er echt weer op te gaan vertrouwen. 

 

 

Klik hier voor de gepubliceerde voorspelling!

 

 

zie ook: de jaarprognose 2015 van Mireille, klik hier!