Voorspelling jaaroverzicht 2017 Deborah

Voorspelling jaaroverzicht 2017

Voorspelling jaaroverzicht 2017 Deborah:

Voorspelling jaaroverzicht 2017: Deborah schrijft dagelijks dag-energie voor Puur Medium die dagelijks terug te lezen zijn op onze Facebookpagina.
Ieder jaar schrijft Deborah ook een jaarvooruitzicht per kwartaal. Ook voor 2017 heeft Deborah een  Voorspelling jaaroverzicht 2017 geschreven!

Veel plezier!

Voorspelling jaaroverzicht 2017

Voorspelling jaaroverzicht 2017:

Het eerste kwartaal:

Het eerste kwartaal van dit jaar begint met nog wat naweeën van het kwartaal van vorig jaar. Ieder van jullie heeft op zijn of haar manier voor zijn kiezen gekregen. En wanneer je de patronen nog niet doorbroken hebt krijg je daar in dit kwartaal weer een nieuwe kans voor. Je hebt echter altijd de kans of mogelijkheid om ze te doorbreken maar een aantal andere zaken hebben zeer zeker ook invloed op die stukken die je dieper mag gaan voelen en los laten. Er is geen ontkomen meer aan. En wanneer je niet bereid bent je over te geven ga je heel erg tegen jezelf aan lopen dit kwartaal.

We leven in een periode waarin we meer naar ons echte staat van ZIJN mogen gaan. Die staat die we lang geleden los hebben moeten koppelen omdat we zo werden opgevoed. We mochten niet onszelf zijn, dus werden we een valse versie hiervan. De energie van nu laat je zien waar die valse zelf nog van invloed is zodat je eindelijk je masker af kan zetten en met een gerust hart je essentie kan leven. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Want een ego patroon is niet iets wat zich zomaar aan de kant laat zetten. Je kan hier zelf tegen aan lopen, maar ook de mensen om je heen.

Het is niet altijd makkelijk om die ander te blijven zien voor wie hij of zij is wanneer het gedrag verre van prettig is voor jou. Echter biedt het je nu de kans om te zien wat je altijd al gedaan hebt en dat je voor jezelf mag kiezen. Het eerste kwartaal zullen er relaties uit elkaar gaan waarvan je het niet had verwacht. Maar ook kan je verschuivingen zien op werkgebied. Nieuwe kansen komen voorbij en vragen aan jou goed te kijken of dit is wat je echt wilt? Sommige dingen lijken in eerste instantie heel leuk en mooi, maar wanneer je er wat langer naar kijkt kan het wellicht zo zijn dat het toch niet helemaal jouw ding is. Je hebt altijd de mogelijkheid om je ergens uit terug te trekken. Wanneer jij het met de juiste intenties voor jezelf doet, kan niemand jou iets kwalijk nemen.

Het eerste kwartaal draait om het oplossen van conflicten. Vaak spiegelt het de conflicten die we hebben met onszelf omdat ons hoofd en hart totaal niet op een lijn zitten en er nog oude patronen van schaamte en schuld doorheen dwarrelen. Kijk eens dieper naar deze emoties. Waar zijn ze ontstaan en beter nog, zijn ze ook waar? Want waarom zou jij jouw leven laten leiden door gevoelens van schuld. Schuld is iets wat niet bestaat maar wat wij als mens zelf creëren. Je vindt het misschien heel moeilijk om bepaalde mensen en/of situaties los te laten omdat jij je schuldig voelt als je voor jezelf kiest. Je ziet dat de ander dat niet doet of niet kan en daar kan je je dan weer schuldig over voelen. Een mooi thema om aan te werken dit kwartaal.

Voorspelling jaaroverzicht 2017:

Het tweede kwartaal:

Het tweede kwartaal van 2017 begint met afscheid. Afscheid nemen van de winter en het begin van de lente. Je kan ergens al wat knopjes zien van de zaadjes die jij de afgelopen periode geplant hebt. Sneller dan verwacht raken dingen in een stroomversnelling. Zeker wanneer je bepaalde knopen hebt doorgehakt waar je de hele winter mee bezig bent geweest. Wat centraal staat dit kwartaal is jouw eigenheid. Niet meer leven achter maskers en patronen. Maar dat wat jij voelt, wie jij bent in je essentie naar buiten brengen. Je ware zelf laten stralen.

Doordat je ongezonde situaties achter je laat heb je ruimte om je emoties te laten helen. Bepaalde beslissingen waren niet makkelijk maar nu kan je hart helen van oude emotionele pijn en zal je nieuwe zegeningen en liefde ontvangen. Maar eest even door de bekende zure appel heen bijten. Je kan jezelf geen groter cadeau geven dan telkens weer voor jezelf te kiezen. Jezelf boven iedereen te zetten. De zorg voor jezelf boven alles zetten. Vanuit liefde. Dit kwartaal krijg je ook te maken met wat financiële meevallers. Deze zijn heel welkom want je loopt al een tijdje met wat plannen rond die je nu waar kan gaan maken.

Let er wel op dat je niet alles in een keer uitgeeft want aan het eind van dit kwartaal kan je nog wel eens met een onverwachte uitgave te maken krijgen. Niks schokkends, maar wel iets om in je achterhoofd te houden. De begin van de lente brengt leuke ontmoetingen met zich mee. Je hebt er niet altijd even veel zin in, maar wanneer je mee gevraagd wordt door een vriend of vriendin, zeg dan ja want het kan nog wel eens een hele onverwachte wending krijgen. Op werkgebied gaat alles dit kwartaal meer vorm krijgen. Je hebt eind vorig jaar wat dingen aangepast en veranderd. Jouw voornemens waren er om het helemaal anders in te gaan delen en dat komt nu eindelijk meer tot uiting. Je hebt er nu ook meer tijd voor om daar energie aan te besteden. En met succes!

Je groeit weer wat meer in je ontwikkeling en dat is altijd een grote behoefte van de ziel. Groei en kennis. Je gaat leren bepaalden dingen ook van een andere kant te bekijken. Dat maakt het dat puzzelstukjes in elkaar vallen en dat je steeds beter leert wat nou jouw zielsdoel is in dit leven. Je gaat steeds beter in je vel zitten aan het eind van dit kwartaal en dat straal je uit. Mocht je op dat moment nog single zijn, moet je er niet raar van op kijken dat er een aantal bijzondere ontmoetingen zullen plaats vinden. Ben je in een relatie, dan kan het zomaar zijn dat er meer intimiteit komt tussen jullie. Dat de band die er al was wordt versterkt. De laatste tijd hebben je partner en jij niet echt elkaar kunnen vinden omdat jullie beide door een flink proces aan het gaan waren.

Nu er meer rust komt en de mist wat opgetrokken is, kunnen de neuzen weer dezelfde kant op komen te staan. Verbinding en intimiteit is een verlangen van het hart. In de belangrijkste plaatst natuurlijk met jezelf. Maar ook met anderen. En dan is het fijn als je mensen in je omgeving hebt die gelijk zijn aan jouw energie. Je hoeft het niet alleen te doen. Het gaat er alleen om, dat je de juiste mensen in je omgeving hebt om het samen mee te doen, zodat het als een natuurlijke flow gaat en jij niet telkens weer hard moet werken om de ander te bereiken of te plezieren. Ook kan er dit kwartaal weer contact komen met iemand uit het verleden. Het is aan jou of je dit contact door wilt zetten of dat het toch echt hier eindigt tussen jullie.

Voorspelling jaaroverzicht 2017
Voorspelling jaaroverzicht 2017

Voorspelling jaaroverzicht 2017

Het derde kwartaal van 2017:

Het derde kwartaal van 2017 is met recht een hele zonnige. Je sloot het vorig kwartaal al af met nieuwe inzichten en gebeurtenissen. Dit kwartaal is het perfecte moment om het te gaan verdiepen. Het lijkt wel of alles wat je wilt ook direct voor je deur staat. Dat alles wat je wenst ook uit komt. Sommige dingen lijken wel een sprookje en je zal jezelf willen knijpen om te zien of je droomt. Het geluk lijkt aan jouw kant!

Maar pas op, jouw ego patronen zijn niet verdwenen en jouw gedachtes zullen jou kunnen vangen op het moment dat je ze de ruimte geeft. Want als alles goed gaat, dan moet er vast wel iets tegen over staan niet waar? Onderzoek deze gedachtes en kijk wie zijn of haar patronen en overtuigingen jij nog in leeft want het geluk is net zo goed voor jou weggelegd als voor ieder ander. Op werkgebied is dit een prima kwartaal om meer te groeien en uit te breiden. Om andere stappen te nemen en om andere wegen in te slaan.

Zolang je vertrouwen hebt in het leven krijgt de energie de kans om alles jouw kant op te laten komen wat nodig is om jou met meer plezier je werk te laten doen. Nieuwe kansen en mogelijkheden zullen zich in dit kwartaal openbaren. Zolang je de controle los kunt laten. Alles heeft tijd nodig. Je kan proberen zaken af te dwingen maar daarmee onderbreek je het natuurlijke proces. Het is dit kwartaal het perfecte moment om even wat vrije tijd in de natuur door te brengen.

Hoe meer je in contact met de natuur staat hoe vrijer de energie kan stromen. Want dan sta je ook meer in contact met je eigen natuur. Het is belangrijk om de balans tussen spanning en ontspanning te vinden in tijden zoals deze. Ook van leuke dingen kan je overprikkeld raken dus neem tijdig even wat gas terug om lekker bezig te zijn met niks. Gewoon te ZIJN. Je zal hierdoor bepaalde antwoorden vinden die je al een tijdje zocht.

Want zoals je weet, zal je dingen pas vinden als je stopt met zoeken. De liefde krijgt dit kwartaal de kans om meer te groeien. Maar zoals eerder gezegd, pas op dat je jouw gedachtes niet gaat geloven. Je krijgt nu de kans om de relatie die echt bij je past verder uit te diepen. Maar dat brengt ook onzekerheden met zich mee omdat het iets is wat je nog nooit eerder gevoeld hebt. Toch weet jouw hart wat het moet doen en zet je door. Hierdoor kan je dit kwartaal eindigen op een hele grote roze wolk.

Voorspelling jaaroverzicht 2017

Voorspelling jaaroverzicht 2017

Het vierde kwartaal van 2017:

Het vierde en daarmee het laatste kwartaal van 2017. Als je nu al kijkt naar de grote veranderingen die hebben plaats gevonden dan kan je alleen maar nog meer genieten van alles wat zich heeft ontvouwt de afgelopen tijd. Het kan je soms benauwen zo fijn en goed als alles gaat dat je haast gaat zoeken naar de dingen die niet goed zijn of fijn. Dit kwartaal komt er weer een beetje rust in de tent en ga je plannen maken voor de volgende fase in je leven.

Er zullen een paar grote beslissingen gemaakt worden en dat is best even iets waar je over na mag denken. Stiekem weet je allang al wat het antwoord moet zijn maar soms heeft je hoofd even wat meer tijd nodig om te wennen aan de dingen die je hart allang al weet. Je kan dit kwartaal wel te maken krijgen met afscheid van iemand die je dierbaar is. Dat legt een beetje een donkere wolk over je geluksgevoel maar je hebt de juiste mensen om je heen die je steunen en er voor je zijn dus je voelt je meer dan ooit gedragen. Afscheid nemen hoort nou eenmaal bij het leven.

De emoties die daarbij horen mogen gevoeld worden. Stop ze niet weg want anders komen ze op een ander moment of op een andere manier bij je terug. Blijf gebruik maken van positieve affirmaties. Blijf je energie altijd naar een hoger plan brengen zodat je kan blijven aantrekken waar jij naar verlangt. Op werkgebied is het dit kwartaal rustig. Dat wil zeggen dat er geen wisselingen meer zullen zijn en het kabbelt voort zodat jij je aandacht aan andere dingen kan besteden. Wellicht een verandering in of om je huis. Een verhuizing of een vakantiewoning? Wat het ook zal zijn. Het heeft jouw volledige aandacht nodig.

Met weemoed kijk je aan het eind van dit kwartaal terug naar het afgelopen jaar. Je hoopt diep in je hart dat de mensen die je dit jaar hebt moeten laten gaan omwille van wat het beste was voor jou het goed maken. Je beseft meer dan ooit dat niemand ergens schuldig aan is maar dat sommige dingen een samenloop van omstandigheden kunnen zijn. Zeker wanneer iemand niet wil groeien. Je draagt iedereen een warm hart toe en je zal nooit vergeten wat voor belangrijke lessen ze jou hebben gebracht. Wanneer je om je heen kijkt besef je hoe goed je het voor elkaar hebt en ondanks dat het leven je ook citroenen geeft, je weet er altijd weer een lekkere limonade van te maken!