Maandvooruitzichten maart 2018

Maandvooruitzichten maart 2018 voorspellingen 2018 Medium paragnost sterrenbeelden Astro Mireille medium TV Maart

Maandvooruitzichten maart 2018

Maandvooruitzichten maart 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille, Ineke en Deborah hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier met de maandvooruitzichten maart 2018!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten maart 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

Maart: Staat in het teken van transformatie….

Het loslaten van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Soms kan het in het leven zo gaan dat als je iets wilt veranderen en je durft zelf de knoop niet door te hakken, iemand anders het voor je doet. Dat kan bijvoorbeeld zijn als het gaat om verandering van werk en je krijgt te horen dat ze zonder jou verder gaan. Je partner maakt een einde aan een de relatie waar je zelf al zo lang uit wilt stappen. Er komen lastige omstandigheden in je woonomgeving waardoor je je gedwongen voelt om te verhuizen. Al deze veranderingen die aanvankelijk eng voor je zijn, blijken achteraf verborgen zegeningen. Hetgeen dat een probleem lijkt ze zijn, is een verhoord gebed in vermomming. Aartsengel Jeremiël is de Engel die jou kan helpen om zo’n desbetreffende overgang soepel te laten verlopen. Wanneer je een donkerpaarse energie waarneemt, dan is Jeremiël bij je. Draag een Amethist of brand een paarse kaars als je hulp nodig hebt bij deze veranderingen in je leven. Weet en heb vertrouwen dat alles goed komt!!!

Aartsengel Amethist voorspelling

Maandvooruitzichten maart 2018 door Ineke Boonstra:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Je vind hier dus het maand overzicht van maand maart 2018 d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

Maart- zeven van aarde:

Na gedane zaken is het goed rusten  Je hebt je zaad uitgestrooid en nu mag je, terwijl je het zaag verzorgt, wachten op de uitkomst. Nu kan er even niets gedaan worden. Wij als mensen zijn geneigd, omdat we ons toch zorgen maken, meer actie te ondernemen. Dat hoeft niet, sterker nog de stilte en de rust zorgen ervoor dat het zaad uitgroeit tot dat wat je er van verwacht. Na 2 maanden bezig te zijn geweest met ontwikkeling en beslissingen nemen mag je nu de stilte en de rust opzoeken. Stop met zorgen maken, alles zal zich ontwikkelen tot iets wat jou geluk, vrede en liefde brengt.

Astro voorspelling engelen

Maandvooruitzichten maart 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2018 voor maart:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram:  Let op verleidingen, blijf bij jezelf. Maak jezelf los van oude patronen en angsten. Gooi dat masker af. Dat zal je opluchten en uiteindelijk veel meer opleveren. Jouw kwetsbaarheid is ook je kracht. Draai deze rollen gewoon een keer om en ervaar het resultaat.

Stier: Zie je nu wel, soms is niets wat het lijkt. In sommige gevallen blijkt iets gewoon de beruchte splinter te zijn waar je niet te veel aandacht aan moet geven. Je zit volop in je creativiteit en scheppende kracht. Vertrouw en bouw daarop. Relationeel kan het even niet meezitten, maar wees eerlijk, tegen jezelf jokken is verleden tijd.

Tweelingen: De tarotkaart Bekers Twee, kondigt verzoening en uitwisseling van emoties aan op zielsniveau.  Je zult diepe gevoelens en genegenheid ervaren en elkaar beter begrijpen dan ooit. Je kunt rekenen op verrassend nieuws en veel vreugde. Geniet ervan!

Kreeft: is een maand waarin je jij je wat mag matigen, beste Kreeft. Als je even een stapje terug doet, krijg je meer innerlijke rust en helder overzicht. Overzicht leidt tot inzicht. Je krijgt er balans voor terug en je kunt je opmaken voor de volgende fase en stappen. Liefde vieren is een heerlijk vooruitzicht waar je alvast naar uit kunt kijken.

Leeuw: Een nieuwe start in de liefde. Bestaande relaties krijgen nieuw leven en passie ingeblazen en voor de single-Leeuwen is er een tijd van flirten aangebroken. Ook op spiritueel vlak zal je groei en ontwikkelingen gaan ervaren. Dat zou nog wel eens heel goed met liefde op zielsniveau te maken kunnen hebben waardoor jij niet meer om jezelf en de ander heen kunt en je op spiritueel vlak zult groeien.

Maagd:  Het begin van een nieuw project of promotie nadert. Ga er vol overgave in.  Een positieve instelling is erg belangrijk om alle gezichten eenzelfde richting op de krijgen. Met jouw communicatieve talenten gaat je dat zeker lukken, lieve Maagd. Als jij bereid bent deze uitdaging vol overgave aan te gaan zal je succes ervaren.

Weegschaal: Neem het advies van een derde ter harte en leer ervan. Je zult er veel genoegen uit halen. Je bereikt hierdoor grote hoogten en een  bepaalde terugkerende strijd zal dan gestreden geschiedenis worden. Trap niet meer in oude patronen die je verleiden. Nieuwe kansen in zicht. Als het leven kansen biedt, dans dan met dit geluk!

Schorpioen: Werk hard en heb geduld. Jouw mens doorgrondende eigenschappen als Schorpioen zijn bij uitstek een subliem gereedschap jouw slag te slaan op het gebied van werk, carrière en geldzaken. Bestaande relaties groeien vol passie en erotiek door naar een dieper niveau. Single-Schorpioen? Dat zal niet lang meer het geval zijn, maak je maar op voor de romantische en passievolle periode die komen gaat.

Boogschutter:  De druk is van de ketel door de keuzes die je eindelijk hebt weten te maken en door het nieuwe inzicht dat je daarmee hebt verworven. Hoe voelt het nu voor je? Weten en ervaren dat je inzicht klopt? Besef dat alles ieder moment van de dag  kan veranderen zolang jij op een natuurlijke manier durft mee te bewegen.

Steenbok: De tarotkaart De Magiër kondigt aan, beste Steenbok, dat jij je tools mag inzetten om op magische wijze iets voor elkaar te krijgen wat je normaal niet zou lukken. Geeft het je meer zelfvertrouwen nu je weet hoe magie werkt? Jouw magie? Scheppend denken is een werkwoord dat je met bezinning, intuïtie voor je kunt laten werken, zolang je zuiverheid maar de boventoon laat voeren, anders werkt het juist tegen je. (*zie ook Mei 2018)

Waterman: Geniet van het succes dat je geboekt hebt vorige maand. Je voelde je misschien op de proef gesteld, maar niets is minder waar. Je werd uitgedaagd om tot in het diepste van jouw eigen zijn en kern door te dringen om jouw talenten naar boven te halen. Je kunt er nu nog meer gebruik maken. Anderen hebben veel waardering voor je talenten en de beloning is al in zicht.

Vissen: Schoon schip is waar je deze maand mee start, lieve Vissen. Je bent zeer empathisch en hebt de beïnvloeding van anderen helemaal niet nodig. Je kunt je eigen keuzes zelf heel goed maken als je maar in je zelfvertrouwen durft te stappen en de verbinding met je intuïtie herstelt. Bij twijfel niet doen, je eerste ingeving klopt, durf voor je eigen geluk te kiezen.

Maandvooruitzichten maart 2018 door Deborah:

oorspellingen 2018 Medium paragnost Deborah (1)

Voorspelling maandenergie maart 2018:

Maart: Een doorbraak deze maand in je privé leven. Een diep inzicht zorgt voor stroming. En niet zo’n beetje ook. De lente is al in zicht en zorgt voor groei. Daar waar het uren leek te duren staat het bij wijze van spreken nu direct op je stoep. Het gaat sneller dan je denkt en voor je het weet heb je ergens ja tegen gezegd voordat je er erg in hebt. Het voelt goed en spannend te gelijk. Maar het had deze doorbraak in jouzelf nodig om die switch te kunnen maken. Eindelijk is die ruimte daar waardoor het echt naar je toe kan komen. Je hebt het idee dat het allemaal wat onwerkelijk is maar het is toch echt zo. Jij hebt dit voor jezelf gecreëerd en daar mag je trots op zijn. Je harde werken van de afgelopen maanden wordt beloond. Niet iedereen zal zo enthousiast zijn als jij, maar dat zegt meer over die ander dan over jou. Mensen die meer vanuit hun hoofd functioneren zullen de energie niet volgen en daardoor ook niet snappen waarom je bepaalde keuzes maakt. En dat is prima. Dat is hun weg. Jij hebt het jouwe te bewandelen. Op werk gebied stroomt het ook meer en meer en je zal diverse keuzes krijgen om daarin te groeien. Ook zal je daarom afscheid moeten gaan nemen van iets wat niet meer bij je past op dit gebied. Het is tijd om echt alles los te snijden wat nog te maken heeft met dat wat je hebt aangetrokken op basis van oude patronen.

Voorspellingen 2018 ParaVisie door Mireille:

Astro Medium Voorspelling tv media

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®)

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Pauze (max. 30 min)
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Mirjam

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Mireille van Rijn

Offline
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen. Meer info? Zie profiel.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Eliza

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.

Marion

Offline
Paragnost, Helderziend, Spiritueel onderlegd, rouwverwerking
Marion is een hartelijke en warme dame. Tot in detail kan zij zaken en eigenschappen oppikken. Haar brede levenservaring, heldervoelendheid, helderhorendheid en helderziendheid zet zij in om jou te ondersteunen en antwoord te geven op al jouw vragen

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!