Maandvooruitzichten juni 2018

Maandvooruitzichten juni 2018

Maandvooruitzichten juni 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille, Ineke en Deborah hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten juni 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

Juni: Het thema van deze maand is buitenlucht….

Het thema van deze maand is buitenlucht. Ben je op zoek naar de antwoorden op jouw vragen, ga dan naar buiten en maak verbinding met de natuur. Of misschien is dit wel het antwoord op de vraag waar je deze zomer tijdens de vakantie naar toe zal gaan. Heb je al aan kamperen gedacht? Eigenlijk is iedere dag naar buiten gaan heel belangrijk voor lichaam en geest. Als je met vragen zit is het heerlijk om ze, terwijl je wandelt, te vragen aan de Engelen. Buiten zijn is heel goed om spanningen los te laten waardoor je weer ruimte krijgt voor inzichten. Hierdoor krijgen de Engelen sneller contact met je. Terwijl je buiten bent kun je Aartsengel Jophiël aanroepen om oplossingen te vinden voor de vragen waar je mee zit. De kleur die bij haar past is donkerroze. Heb je niet altijd de mogelijkheid om naar buiten te gaan en wil je toch graag contact met haar maken, brand dan een donkerroze kaars of draag een roze toermalijn. Zij helpt je bij het scheppen van mooie gedachten en naar het overstappen van een minder hectisch levensritme.

Engel voorspellingen

Maandvooruitzichten februari 2018 door Ineke Boonstra:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Je vind hier dus het maand overzicht van maand juni 2018 d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

Juni- Loslaten, Aartsengel Azraël:

Loslaten, het meest lastige voor ons als mensen. Toch staat deze maand in het teken van overgave en loslaten. Het is een einde van een fase of een situatie. Nu is het de tijd voor een spirituele transformatie. Je hebt hard gewerkt de afgelopen maanden en je mag nu de groei ervan integreren in je leven. Dit is het moment van onvermijdelijke veranderingen. Zie je angst onder ogen en laat los. Ze zal je niet meer helpen. Schud het oude van je af en ga als een vernieuwd mens verder, op weg naar het meer zichtbaar worden van je zielenschoonheid.

Engelen tarot voorspelling astro

Maandvooruitzichten juni 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2018 voor juni:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram: Wat een metamorfose heb je ondergaan, lieve Ram. Jouw innerlijke kracht dwingt het nodige respect af. Ga zo door. En vergeet jezelf niet te belonen.

Stier: Je bent er klaar voor! Je bent onafhankelijk op emotioneel vlak en hecht geen echte waarde meer aan wat anderen van je vinden. Denk erom: je meerdere zal je niet beledigen en je mindere kan je niet beledigen  Onthecht van oude gedachten en spelletjes van derden. Die passen niet meer bij je. Hak knopen door die tot bevrijding van deze materie leiden.

Tweelingen: Als jij voor jezelf durft te gaan, maak je niet alleen jouw eigen pad gemakkelijker, je maakt ook de weg vrij voor anderen, hoe gek dat ook mag klinken. Kijk naar alles wat licht is en laat je niet gek maken door de buitenwereld. Angst is een slechte raadgever en levert in deze niets op. Wees krachtig, loyaal en gewetensvol, laat je leiderschap zien en succes is onderweg.

Kreeft: Verhuizen of verplaatsen, daar krijg jij deze maand mee te maken. Dat kan verandering van werkplek betekenen, een letterlijke verhuizing maar ook een persoonlijke transformatie. Je kunt daarnaast ook uitkijken naar een nieuwe onverwachte vriendschap van betekenis en kijk er niet van op als deze nieuwe vriend van overzee is.

Leeuw: Tijd om op geestelijk en emotioneel gebied zaken op te helderden en uit te zuiveren. Neem even de tijd voor bezinning.  Haal alles wat je niet dient uit je systeem. Wees kritisch, anders word je overspoeld door je eigen gedachten en ben je geneigd ondoordacht te handelen.

Maagd: Geduld is een schone zaak, accepteer ook dat dingen soms tijd nodig hebben. Wacht het juiste moment af om kans van slagen te hebben. Als je dit geduld kunt opbrengen, ontvang je op precies de goede tijd, de juiste ingevingen om je doelen te behalen. De liefde lonkt!

Weegschaal: Transformatie is een woord dat van toepassing is op de maand juni voor jou. Mede door de ontmoetingen die je in de vorige maand hebt ervaren, ben je tot in het diepste van je ziel geraakt. Geraakt om te kunnen groeien in je spirituele bewustzijn. Er is een promotie of nieuwe kans op gebied van werk in zicht.

Schorpioen: De financiële voorspoed waar je vorige maand al op gewezen bent zet door. Geluk, voorspoed en ook zeker niet te vergeten de liefde zijn royaal aanwezig deze maand. Dat zal komende maanden zeker ook nog het geval zijn. Daarnaast heb je spiritueel veel succes geboekt en zal je ervaren dat je ingevingen steeds vanzelfsprekender worden en een leidende rol zullen gaan spelen.

Boogschutter: Laad je komende periode niet verleiden door anderen die graag de strijd met je willen aangaan. Besef dat zij niet begrijpen waar jij nu staat. Zij wensen dat ook graag voor zichzelf en leiden je  onbewust gewoon af. Houd je focus vast en laat je niet gek maken!

Steenbok: Tijd om beslissingen te nemen. Je kunt niet van twee walletjes eten, alles wat je doet, is ook wat je ontmoet. Wees eerlijk, hak de knoop door, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Op werkgebied krijg je snel duidelijkheid en zal je succes boeken. Financiële voorspoed komt je binnenkort begroeten.

Waterman: Op zielsniveau zal je steeds meer verdieping ervaren in de liefde hetgeen best wat confrontaties met jezelf en je diepste gevoelens heeft opgeleverd. Juist omdat jij je gevoel bent aangegaan heb je jezelf bevrijd van oude pijnen en patronen. Je hebt ruimte gecreëerd voor je eigen zijn en daardoor kun je de volgende stap zetten op het gebied van de liefde. Jij en de ander zijn beiden enorm gegroeid.

Vissen: Kracht en een nieuw begin in velerlei opzichten, lieve Vissen. Zwem mee met je eigen stroom en blijf bij jezelf, daar ligt namelijk de sleutel van jouw persoonlijke succes. Vergissen in anderen doen we allemaal wel eens, laat het los, in alles wat je ervaart zit iets waardevols als je de zegening maar wilt zien. Zet door, laat je door niemand de wet voorschrijven, dan is deze ‘last’ ook weer snel van je schouders.

Maandvooruitzichten juni 2018 door Deborah:

oorspellingen 2018 Medium paragnost Deborah (1)

Voorspelling maandenergie juni 2018:

Juni: Een onwennige start maar tegelijkertijd eentje die zoveel rust geeft. Je focus is wat meer gericht op je privé leven om alles weer even een nieuw plekje te geven maar je straal rust uit. In deze maand kan je iemand ontmoeten die voor een hele lange periode heel belangrijk zal gaan zijn in jouw leven. Een zielenmaatje. Het zal je even wat wiebelig maken omdat jouw hoofd zich er weer mee bemoeit maar wanneer je daardoorheen bent kan je je hart open stellen en zal je weten vanuit je hart dat dit het juiste is voor jou. Romantiek voert de boventoon. Toch heb je nog wel wat meer ruimte voor jezelf nodig omdat je net bezig bent een nieuw plekje voor jezelf te creëren. Daardoor lopen de dingen even wat chaotischer dan normaal. Ook op werkgebied krijg je nieuwe kansen en dat heeft ook te maken met deze ontmoeting. Blijf geaard en ga niet te veel zweven op die roze wolk want je hebt jezelf hard nodig alle veranderingen een plekje te geven. Toch is de aantrekkingskracht daar en dat voelde je eigenlijk al eind vorig jaar. Nu krijgt het meer handen en voeten en lijkt het wel een droom die uit komt. Geniet er van, je hebt het verdient.

Voorspellingen 2018 ParaVisie door Mireille:

Astro Medium Voorspelling tv media

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) 

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.

Marcella
BOX: 28

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jo

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jellie
BOX: 02

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Me

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Diety
BOX: 13

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de verand

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mireille van Rijn
BOX: 01

Mireille van Rijn

(Bekend van TV) Van Harte welkom bij Puur Medium® . Mijn naam is Mireille van Rijn. Ik ben medium, paragnost, kaartlegster (lenormand) en soulreader. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mirjam
BOX: 04

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw trans

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Carolien
BOX: 35

Carolien

Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen. Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Nanda
BOX: 14

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geve

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jose
BOX: 24

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Eliza
BOX: 11

Eliza

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute Van harte welkom! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Roos
BOX: 20

Roos

Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied. Welkom! Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke l

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Irma
BOX: 05

Irma

Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach. Ik ben Irma en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie. Ook h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Adinda
BOX: 18

Adinda

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer Hallo, ik ben Adinda. Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingspro

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jeannette
BOX: 16

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach.

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Margret
BOX: 12

Margret

Helderziend, Heldervoelend, numerologie, transformatiecoach, spiritueel raadgever, HSP. Hallo, welkom, Mijn naam is Margret. Mijn motto luidt: "inzicht geeft energie"! Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige nieuwentijdskinderen

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Angie
BOX: 07

Angie

Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen. Welkom! Leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Angie. Vanaf kinds af aan altijd heb ik mij al anders gevoeld en een

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Werken via Puur Medium?
BOX: 59

Werken via Puur Medium?

Ben jij Medium, Paragnost, Helderziende, Astroloog of kaartlegger? Heb je interesse om via Puur Medium jouw diensten telefonisch aan te bieden? Neem dan contact op met Mireille van Rijn. Of schrijf je in bij werken bij! ( links boven in he

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm