Maandvooruitzichten juni 2018

Maandvooruitzichten juni 2018

Maandvooruitzichten juni 2018: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille, Ineke en Deborah hebben geschreven voor 2018. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier!

Team Puur Medium®

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten juni 2018 door Jeannette:

februari voorspellingen 2018 Medium paragnost Jeanette

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

Juni: Het thema van deze maand is buitenlucht….

Het thema van deze maand is buitenlucht. Ben je op zoek naar de antwoorden op jouw vragen, ga dan naar buiten en maak verbinding met de natuur. Of misschien is dit wel het antwoord op de vraag waar je deze zomer tijdens de vakantie naar toe zal gaan. Heb je al aan kamperen gedacht? Eigenlijk is iedere dag naar buiten gaan heel belangrijk voor lichaam en geest. Als je met vragen zit is het heerlijk om ze, terwijl je wandelt, te vragen aan de Engelen. Buiten zijn is heel goed om spanningen los te laten waardoor je weer ruimte krijgt voor inzichten. Hierdoor krijgen de Engelen sneller contact met je. Terwijl je buiten bent kun je Aartsengel Jophiël aanroepen om oplossingen te vinden voor de vragen waar je mee zit. De kleur die bij haar past is donkerroze. Heb je niet altijd de mogelijkheid om naar buiten te gaan en wil je toch graag contact met haar maken, brand dan een donkerroze kaars of draag een roze toermalijn. Zij helpt je bij het scheppen van mooie gedachten en naar het overstappen van een minder hectisch levensritme.

Engel voorspellingen

Maandvooruitzichten februari 2018 door Ineke Boonstra:

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Je vind hier dus het maand overzicht van maand juni 2018 d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

Juni- Loslaten, Aartsengel Azraël:

Loslaten, het meest lastige voor ons als mensen. Toch staat deze maand in het teken van overgave en loslaten. Het is een einde van een fase of een situatie. Nu is het de tijd voor een spirituele transformatie. Je hebt hard gewerkt de afgelopen maanden en je mag nu de groei ervan integreren in je leven. Dit is het moment van onvermijdelijke veranderingen. Zie je angst onder ogen en laat los. Ze zal je niet meer helpen. Schud het oude van je af en ga als een vernieuwd mens verder, op weg naar het meer zichtbaar worden van je zielenschoonheid.

Engelen tarot voorspelling astro

Maandvooruitzichten juni 2018 door Mireille:

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2018 voor juni:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018.

Ram: Wat een metamorfose heb je ondergaan, lieve Ram. Jouw innerlijke kracht dwingt het nodige respect af. Ga zo door. En vergeet jezelf niet te belonen.

Stier: Je bent er klaar voor! Je bent onafhankelijk op emotioneel vlak en hecht geen echte waarde meer aan wat anderen van je vinden. Denk erom: je meerdere zal je niet beledigen en je mindere kan je niet beledigen  Onthecht van oude gedachten en spelletjes van derden. Die passen niet meer bij je. Hak knopen door die tot bevrijding van deze materie leiden.

Tweelingen: Als jij voor jezelf durft te gaan, maak je niet alleen jouw eigen pad gemakkelijker, je maakt ook de weg vrij voor anderen, hoe gek dat ook mag klinken. Kijk naar alles wat licht is en laat je niet gek maken door de buitenwereld. Angst is een slechte raadgever en levert in deze niets op. Wees krachtig, loyaal en gewetensvol, laat je leiderschap zien en succes is onderweg.

Kreeft: Verhuizen of verplaatsen, daar krijg jij deze maand mee te maken. Dat kan verandering van werkplek betekenen, een letterlijke verhuizing maar ook een persoonlijke transformatie. Je kunt daarnaast ook uitkijken naar een nieuwe onverwachte vriendschap van betekenis en kijk er niet van op als deze nieuwe vriend van overzee is.

Leeuw: Tijd om op geestelijk en emotioneel gebied zaken op te helderden en uit te zuiveren. Neem even de tijd voor bezinning.  Haal alles wat je niet dient uit je systeem. Wees kritisch, anders word je overspoeld door je eigen gedachten en ben je geneigd ondoordacht te handelen.

Maagd: Geduld is een schone zaak, accepteer ook dat dingen soms tijd nodig hebben. Wacht het juiste moment af om kans van slagen te hebben. Als je dit geduld kunt opbrengen, ontvang je op precies de goede tijd, de juiste ingevingen om je doelen te behalen. De liefde lonkt!

Weegschaal: Transformatie is een woord dat van toepassing is op de maand juni voor jou. Mede door de ontmoetingen die je in de vorige maand hebt ervaren, ben je tot in het diepste van je ziel geraakt. Geraakt om te kunnen groeien in je spirituele bewustzijn. Er is een promotie of nieuwe kans op gebied van werk in zicht.

Schorpioen: De financiële voorspoed waar je vorige maand al op gewezen bent zet door. Geluk, voorspoed en ook zeker niet te vergeten de liefde zijn royaal aanwezig deze maand. Dat zal komende maanden zeker ook nog het geval zijn. Daarnaast heb je spiritueel veel succes geboekt en zal je ervaren dat je ingevingen steeds vanzelfsprekender worden en een leidende rol zullen gaan spelen.

Boogschutter: Laad je komende periode niet verleiden door anderen die graag de strijd met je willen aangaan. Besef dat zij niet begrijpen waar jij nu staat. Zij wensen dat ook graag voor zichzelf en leiden je  onbewust gewoon af. Houd je focus vast en laat je niet gek maken!

Steenbok: Tijd om beslissingen te nemen. Je kunt niet van twee walletjes eten, alles wat je doet, is ook wat je ontmoet. Wees eerlijk, hak de knoop door, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Op werkgebied krijg je snel duidelijkheid en zal je succes boeken. Financiële voorspoed komt je binnenkort begroeten.

Waterman: Op zielsniveau zal je steeds meer verdieping ervaren in de liefde hetgeen best wat confrontaties met jezelf en je diepste gevoelens heeft opgeleverd. Juist omdat jij je gevoel bent aangegaan heb je jezelf bevrijd van oude pijnen en patronen. Je hebt ruimte gecreëerd voor je eigen zijn en daardoor kun je de volgende stap zetten op het gebied van de liefde. Jij en de ander zijn beiden enorm gegroeid.

Vissen: Kracht en een nieuw begin in velerlei opzichten, lieve Vissen. Zwem mee met je eigen stroom en blijf bij jezelf, daar ligt namelijk de sleutel van jouw persoonlijke succes. Vergissen in anderen doen we allemaal wel eens, laat het los, in alles wat je ervaart zit iets waardevols als je de zegening maar wilt zien. Zet door, laat je door niemand de wet voorschrijven, dan is deze ‘last’ ook weer snel van je schouders.

Maandvooruitzichten juni 2018 door Deborah:

oorspellingen 2018 Medium paragnost Deborah (1)

Voorspelling maandenergie juni 2018:

Juni: Een onwennige start maar tegelijkertijd eentje die zoveel rust geeft. Je focus is wat meer gericht op je privé leven om alles weer even een nieuw plekje te geven maar je straal rust uit. In deze maand kan je iemand ontmoeten die voor een hele lange periode heel belangrijk zal gaan zijn in jouw leven. Een zielenmaatje. Het zal je even wat wiebelig maken omdat jouw hoofd zich er weer mee bemoeit maar wanneer je daardoorheen bent kan je je hart open stellen en zal je weten vanuit je hart dat dit het juiste is voor jou. Romantiek voert de boventoon. Toch heb je nog wel wat meer ruimte voor jezelf nodig omdat je net bezig bent een nieuw plekje voor jezelf te creëren. Daardoor lopen de dingen even wat chaotischer dan normaal. Ook op werkgebied krijg je nieuwe kansen en dat heeft ook te maken met deze ontmoeting. Blijf geaard en ga niet te veel zweven op die roze wolk want je hebt jezelf hard nodig alle veranderingen een plekje te geven. Toch is de aantrekkingskracht daar en dat voelde je eigenlijk al eind vorig jaar. Nu krijgt het meer handen en voeten en lijkt het wel een droom die uit komt. Geniet er van, je hebt het verdient.

Voorspellingen 2018 ParaVisie door Mireille:

Astro Medium Voorspelling tv media

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) 

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.

Jeannette

Beschikbaar
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.
 0909-9383 Toestel 16
0,90 p/m
0,85 p/m

Mirjam

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.
 0909-9383 Toestel 04
0,90 p/m
0,85 p/m

Eliza

Beschikbaar
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.
 0909-9383 Toestel 11
0,90 p/m
0,85 p/m

Mireille van Rijn

Pauze (max. 30 min)
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen. Meer info? Zie profiel.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Pauze (max. 30 min)
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Marcella

Offline
Helder voelend, magnetiseren, reiki, pendelen, waarzeg kaarten, engelen kaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Esther H.

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.