Dagenergie Puur Medium

Dagenergie Puur Medium:Iedere doordeweekse dag vind je hier de dagenergie van Deborah. Deborah channelt en schrijft deze door middel van automatisch schrift.
Veel plezier en inspiratie gewenst namens Deborah en Team Puur Medium!

Dagenergie Puur Medium – Maak het niet te zwaar en te belangrijk…

Dagenergie dinsdag 28 november: Nieuwe ideeën krijgen vandaag meer vorm. Je wilt echter te snel en dat kan nog wel eens voor obstakels zorgen. Een stap tegelijk om het overzicht te houden. Je bent toe aan wat nieuwe prikkels in je leven. Toch zal je daar toch nog even geduld mee moeten hebben want deze keer gaat het iets zijn wat voor een lange tijd zal blijven. Je wilt niet weer halve toestanden. Het is nodig dingen in dit jaar nog af te ronden en daarom verloopt alles zo rommelig. Het ene moment voel je je waanzinnig en het andere moment zou je wel van de planeet willen springen. Maak het niet te zwaar en te belangrijk maar merk wat je merkt. Juist door je echt terug te trekken zal je tot antwoorden komen. Van binnenin. Daarbuiten is het antwoord nooit te vinden dus daar kan je ook meteen mee stoppen met zoeken. Wees stil en ontvang wat je mag ontvangen

♥ Deborah ♥

Wil jij inzichten in jouw persoonlijke situatie?  Bel eens met één van onze Puur Medium consulenten voor nieuwe inzichten en persoonlijke processen. Onze consulenten kijken graag persoonlijk en puur met je mee!

Medium Deborah is ook regelmatig te vinden voor een Puur en  telefonisch consult. Je kunt ook een belafspraak maken via de e-mail.

Voorspelling jaaroverzicht 2017
Dag energie Puur medium