Puur Medium voorspelt 2018 in de ParaVisie!

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) van Puur Medium voorspelt 2018 in de ParaVisie.

Mireille van Puur Medium voorspelt 2018 in de ParaVisie:

Mireille van Puur Medium ( bekend van media, TV en Puur oprichtster van Puur Medium®) voorspelt 2018 in de ParaVisie: Sinds een aantal jaren is het niet meer weg te denken uit de planning van Mireille’s agenda. De Jaarvoorspellingen in het spirituele blad ParaVisie. Ieder jaar is het weer spannend welke voorspellingen er uit kwamen. Deze worden binnenkort ook op de website gepubliceerd.  Ook dit jaar is Mireille (medium) er eens goed voor gaan zitten. Vanaf vandaag 15-12-2017 ligt de ParaVisie in de winkel!  Dat er een verloving en huwelijk in Engeland aan kwam is inmiddels al uitgekomen!


Bestel hier een jaarreading per E-mail bij Mireille!

Astro Medium Voorspelling tv media

Nog meer toekomstvoorspellingen2018 Puur medium!

Nog even geduld! Achter de schermen van Puur Medium wordt er druk gewerkt om alle voorspellingen en prognoses voor 2018 voor jou klaar te zetten. Hoe de website en onze Fabook-pagina in de gaten!

Jaarvoorspellingen 2018: Zoals u van Puur Medium gewend ben maken Mireille en haar Collega’s er ieder jaar een feestje van om jaarvoorspellingen en jaarprognoses te schrijven. Ook dit jaar hebben wij wederom ons uiterste best gedaan. Hieronder een overzicht van de prognoses en voorspellingen per consulent.
Ook kunt u een persoonlijke jaarreading per E-mail bestellen of een telefonische jaarreading 2018 aanvragen.