Uitleg Lenormandkaart: 27. De Brief

Kleur: ♠ Schoppen 7
Element: Lucht
Sterrenbeeld: Tweeling, Weegschaal, Waterman

Steekwoorden: Nieuws, ontvankelijkheid, realisme.

Uitleg Lenormandkaart: 27. De Brief

Uitleg Lenormandkaart: 27. De Brief: De Brief belooft brengt meestal geluk. In het algemeen wijst de Lenormandkaart  “de Brief” op het ontvangen van positieve berichten en prettig nieuws. Waar het ook mee te maken kan hebben is met documenten die iets vastleggen. Denk dan  bijvoorbeeld aan aktes en rapporten, meestal wel iets officieels. Brief heeft met besluiten te maken, maar ook met analyses en diagnoses, iets wordt definitief.

Nieuws en berichten: In een brief staat meestal nieuws en deze kaart staat dan ook symbool voor nieuws. Maar wat voor nieuws? En hoe is dat nieuws uit te leggen? Wat is de betekenis en wat moet of kun je ermee? Hoe dan ook, je kunt nieuws verwachten in een bepaalde situatie. Het is dus van belang om ontvankelijk te zijn en open te staan. Tegelijkertijd moet je wel ook even oppassen voor ‘de kleine lettertjes’ en nuchter blijven.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Brief” luidt: “Door deze brief wordt zeker groot geluk beloofd, Indien der wolk nabijheid Er niet u van beroofd”

Gilded Reviere: “Ik ben informatie, ik ben een bericht, ik ben ene pakketje, ik ben een geschrift. Soms ben ik een rekening, een akte of een testuitslag. Je vind me in je post, een nieuwsbrief of een beloning. Kijk om mij heen om uit te vinden wie ik tegemoet ga of ging.”

Steekwoorden:
Nieuws, Berichten, E-mail, persoonlijke mededeling, Ontvankelijkheid, Realisme, Documenten, Nieuws, ontvankelijkheid, realisme.

Advies:
Twijfel niet langer. Het is tijd om de knoop door te hakken en een beslissing te nemen.

Neutrale kaart

Tijdsbestek: +/- Juni

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.