Uitleg Lenormandkaart: 28. De Heer

Kleur:  Harten Aas
Element: Water
Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen, Vissen

Steekwoorden:Persoonskaart, Partner, mannelijke , Vriend, Mannelijk, Rechtlijnig,  Standvastig, De Vrager

Numerologie: 1.  Aas, persoonlijkheid, overwinning, begin, Yang, individu.

Uitleg Lenormandkaart: 28. De Heer

Uitleg Lenormandkaart: 28. De Heer:  Dit is de persoonskaart (PK) in dit spel dat de man vertegenwoordigd. Deze kaart vertegenwoordigt de vragensteller, de man/partner, het mannelijke en voor degene waarvoor je de kaarten legt. Deze Lenormand waarzegkaart duidt in een grote legging ook het hier en nu aan betreft tijdsaanduiding. De kaarten om lenormandkaart ‘De Heer’ heen laten de belangrijkste gebeurtenissen of karaktereigenschappen zien. Als je een kaartlegging doet voor een vrouw,  vertegenwoordigt de “waarzegkaart De Heer” de eventuele partner. Deze kaart heeft natuurlijk ook betekenissen in het algemeen.  Lenormandkaart “De Heer” kan dus ook staan voor de mannelijke eigenschappen, je mannetje staan, yang, energie, ratio, ambitie en kracht. Het versje spreekt ook over koning/heer. dat wil dus zeggen ‘een hoogste inde  rang’ en een vreugdebrenger, je kunt dus ook  goed nieuws verwachten en/of  een nieuw begin.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Heer” luidt: “Dit is der kaarten koning. Heer brengt gij er schone tekens Of droeve rondom ziet.”

Gilded Reviere: “Ik kan jou, zijn de kaartlezer of het mannellijk onderwerp van je reading, of de mannelijke Partner voor wie je de reading doet.”

Steekwoorden
Mannelijk, rechtlijnig, standvastig.

Advies
Blijf bij jezelf en eigen principer en standpunten, laat je niet gek maken of afleiden door anderen, ook niet wat anderen ergens van kunnen denken.

Neutrale kaart

Tijdsbestek: +/- April

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.