Voorspellingen Mireille – Paravisie vorig jaar (2015)

18 december komt er een nieuwe ParaVisie uit met alle jaarvoorspellingen van verschillende mediums en Paragnosten. Waaronder ook van Mireille.
Dus de voorspellingen van Mireille laten nog even op zich wachten. Deze volgen zodra De Nieuwe ParaVisie in de winkel ligt!

Wel hebben we alvast een terugblik voor je van de voorspellingen die Mireille afgelopen jaar gedaan heeft en welke zijn uitgekomen in 2015.

Hieronder de tekst voor een leesbaar resultaat.

.

We leven in tijden dat nog maar weinig onder de pet gehouden kan worden. Alles komt in de openbaarheid. Om dat voor te zijn, zal koning Willem-Alexander het komend jaar een opvallende handeling verrichten, zo betoogt medium Mireille van Rijn: “Er wordt door hem een geheim geopenbaard en daarmee een ‘oud gebruik’ doorbroken. Het heeft met het buitenland te maken.  Ik zie gebouwen en een huis. Er is veel geld mee gemoeid.  Willem-Alexander trapt  hiermee een nieuw tijdperk  van openheid af. Zijn vrouw, koningin  Máxima, volgt zijn voorbeeld  wanneer

zij een geheim onthult rond haar bezoek met haar middelste dochter aan het buitenland.”

VLIEGTUIGDRAMA

De nieuwe  tijd dwingt ook de politiek tot meer transparantie. In 2015 is dit nadrukkelijk aan de hand.  Mireille: “Er komt een schandaal naar buiten. Er is geld ‘gestolen’. Het is in ieder geval weg. Dat

zal best veel ophef geven. Er gaan koppen rollen. Het kabinet  gaat knopen  doorhakken en kiezen voor een meer transparant beleid.” Helaas minder duidelijkheid omtrent een nieuw vliegtuigdrama,

door Mireille voorzien:  “Een ernstige  vliegtuigramp. Verdacht!”

OPTIMISME

Mireille heeft duidelijke  informatie doorgekregen over de ontwikkeling van de Nederlandse econo- mie. Ze schetst per kwartaal het volgende  beeld: “Gedurende de eerste maanden zal er veel ophef zijn, er komen opmerkelijke berichten naar buiten. Toch is de gemiddelde Nederlander positief. Hij gaat meer uitgeven. Tijdens het tweede  kwartaal zal een groot buitenlands bedrijf zich in Nederland vestigen.  Dat genereert banen!  Ondertussen kruipt de huizenmarkt verder uit het slop. Het derde kwartaal voelt krachtig  aan. Een onverwachte

groei. De meevaller  heeft met brandstof te maken. De laatste  maanden van 2015 staan in het teken van optimisme. ‘We’ worden  ergens heel blij van.

Heeft met de verdere  economische vooruitzichten te maken.  Nederland krijgt er veel extra zelfstandige ondernemers bij.”

TRIJNTJE GOOIT HOGE OGEN

De strijd tegen IS zal er eentje van de lange adem blijken te zijn. In Amerika zal hun wraak in septem- ber ‘zoet’ zijn. Er komt het één en ander  naar buiten over hun aanhang in Nederland. Ze zijn volgens Mireille gekker dan we nu al vermoeden. In ieder geval mogen we rekening houden met allerhande

infiltratiepogingen, bizarre rekruteringstechnieken, virussen op internet en het hacken van netwerken. Of het met de jihadisten te maken heeft weten we niet, maar voor Mireilles geestesoog verschijnt een omineuze krantenkop: ‘Moordaanslag op Geert Wilders’. Voorzag Mireille al eerder  als één van

de weinigen  Nederlands succes op het Eurovisie

Song festival, ook dit jaar is zij uiterst  positief over

‘onze’ kansen:  “Trijntje gaat vlammen. Nederland wint of wordt weer tweede!” Tot slot een rondje BN’ers: “Soapster Ferry Doedens ontmoet de liefde van zijn leven. Roy Donders heeft trouwplannen en gaat naar Duitsland. Irene Moors heeft moeite om los te komen van Carlo Boszhard, die wellicht een talkshow  gaat presenteren, maar wordt gelukkig van een nieuw project. Yolanthe Sneijder-Cabau raakt zwanger  en komt hier snel mee naar buiten. Marco Borsato vertrekt  naar het buitenland voor werk, krijgt te maken met een relatiecrisis en moet waken voor nieuwe  oplichtingspraktijken. En

Gordon, tot slot, dient te luisteren naar zijn lichaam. Zijn energie  is niet optimaal. Maar hij ontmoet wel een liefde in het buitenland!”

Ontvangen: 20 november 2014                                     

Voorspellingen Mireille 2016 paravisie

Mireille heeft vorig jaar weer een aantal mooie en rake voorspellingen gedaan. Deze waren te lezen in de eerste paravisie van 2015!

Originele tekst ingeleverd bij ParaVisie:

Alle voorspellingen en de uitkomst hiervan op een rijtje:

Showbizz

 

Mireille kreeg voor Gordon duidelijk door dat hij duidelijk te maken krijgt met signalen van zijn lichaam die hem steeds weer laten weten dat hij zijn grenzen aan het overgaan is.

Mireille schreef:

 

Gordon gaat maar door, maar er komt een moment dat hij de stekker eruit gaat trekken. Ook weer voor korte duur. Zijn energie is niet optimaal en hij heeft er even “de kracht niet meer voor”. Er komen even wat donkere wolken aan. Dit heeft echt met “de man met de bekende hamer” te maken. Ook moet Gorden oppassen dat hij niet in de maling genomen (of opgelicht) wordt. Daar krijg ik de maand januari bij. Echter ik blijf zien dat Gordon echt op beter op zijn gezondheid letten. Zijn lichaam waarschuwt hem keer op keer en ineens uit het niets gaat er weer een knop om en kapt hij dingen zo snel als iets komt ook weer af. Er komt wel een einde aan zijn zoektocht naar zichzelf, omdat hij wie hij nu gaat ontmoeten (misschien stiekem al heeft) niet meer om zichzelf heen zal kunnen.

Hij heeft een ongeluk gehad in het buitenland die hem een heel duidelijk signaal gaf dat hij rust moest nemen. Vlak daarna kwam naar buiten dat hij ging stoppen met zijn zangcarrière.  


Ook was er nieuws over Marco Borsato.  

Marco gaat nieuwe keuzes maken rond zijn werk. Dat heeft te maken met zijn werk in het buitenland.  Er komen veel nieuwe ontwikkelingen rond het huwelijk van Leontien en Marco. Er gaan berichten van een relatiecrisis naar buiten komen.

Marco gaf niet lang geleden aan te stoppen met The Voice omdat hij te druk is met andere projecten.

Mireille voorspelde voor de familie Sneijder-Cabau heugelijk nieuws:

Yolanthe Sneijder-Cabau, Het eerste wat ik bij Yolanthe naar voren zie komen is een zwangerschap. Ze houden het niet lang geheim. Wel moet Yolanthe voorzichtig zijn met haar gezondheid, het kan zelf zijn dat ze een periode echt even absolute rust moet hebben, dat kan ook buiten haar zwangerschap om zijn. Of het een met het ander te maken heeft is voor mij niet zeker. Een tweeling sluit ik niet uit.

Zij hebben een gezonde zoon op de wereld gezet na een pittig traject van IVF (hierbij is de kans op tweelingen erg groot). Het is hun niet in de koude kleren gaan zitten en trekken zich daarom ook even terug uit de media

Carlo Boszhard gaat een nieuw programma neerzetten, wat in het begin even nodig heeft. Er komt een grote verandering aan voor Carlo. Er worden duidelijke knopen doorgehakt en we gaan een stuk van Carlo zien die we niet kenden. Als Carlo een talkshow gaat doen sta ik er niet van te kijken.

Carlo is begonnen met zijn nieuwe talkshow, “Carlo op zondag”

Irene Moors gaat er even tussen uit en gaat daarna een heel nieuw project in. (Ze wil met “ongewone” mensen gaan werken, het programma wat ze nu doet is eigenlijk een voorproefje van een soort Pilot. Ze heeft de smaak te pakken. Irene houdt van mensen en wil weten wat er in iemand omgaat en wil dat graag weerspiegelen. Juist het “ongewone” is hetgeen wat haar erg boeit. Trouw en liefde zie ik bij haar, Ze heeft er best moeite mee om “los” van Carlo te gaan. Tussen hun zal die verbinding blijven als een huwelijk, zo voelt het voor deze 2 mensen aan. Je zou bij Irene bijna zeggen ze is zwanger, maar dit gaat om de geboorte van een nieuw project. Hier wordt Irene erg gelukkig van.

 

Irene vertelde onlangs in het nieuwe programma van Carlo dat zij bezig is met een programma wat in Turkije zal plaat vinden. Ook gaf zij aan dat ze het moeilijk had met het los komen van Carlo.

 

Op de vraag Wie wint het Eurovisie Songfestival en haalt Nederland de finale? Was Mireille heel duidelijk:

Nederland haalt de finale met Trijntje. Trijntje gaat vlammen en de show stelen. Een enorm succes. 1e of 2e

 

Oké, ze was dan niet hoog geëindigd. Maar ze viel zeker op!

 

Economie 

Mireille zag duidelijk dat de economie in 2015 weer zou aantrekken. De huizenmarkt zou weer stijgen en mensen zouden weer meer geld gaan uitgeven. Ook over de politiek gaf zij rake en heldere voorspellingen.

 Crisis is op zichzelf wel aan haar einde, maar even doorpoten met zijn allen. Na 1 kwartaal komen er nieuwe positieve berichten en krijgen we echt weer vertrouwen. Toch blijft het nog wel na-haperen in 2015. De politiek doet zijn uiterste best positieve berichten naar buiten te zenden, om ons positief in vertrouwen gestemd te houden. Ik denk dat we mogen spreken dat we per kwartaal een vooruitzicht hebben. De brandstofprijzen zullen zaken en er zullen positieve berichten komen over de huizenmarkt.

Over de periode tussen 4e en 7e maand gaf zij duidelijk aan:

Er komt een schandaal naar buiten, er is geld “gestolen” weg, dat gaat boven water komen. Het zal best veel ophef geven. Kabinet gaat duidelijk knopen doorhakken en zal transparanter zijn als voorheen. Er gaan koppen rollen. Wilders laat zijn “gelijk “ zien en gaat hiermee nieuwe zielen winnen. Veranderingen in binnenlandse politiek.  Wisseling van de wacht. 

Voormalig staatssecretaris van Justitie Fred Teeven (VVD) sloot een omstreden deal met een crimineel niet in ruil voor informatie, maar juist voor het verzwijgen daarvan. De Teeven-deal leidde tot de val van minister van Justitie Ivo Opstelten en in zijn kielzog van Teeven, die de afspraken in diens tijd als officier van justitie had opgesteld. Het ging tenslotte over ongeveer 5 miljoen gulden destijds.

Goed nieuws, er komt uit een andere kant veel geld aan (financiële meevaller) wat de gemoederen zal bedaren. De huizenmarkt blijft stabieler en er komt meer beweging is. We gaan voorzichtig groeien en het 3e kwartaal worden we eindelijk blij. Dan is alle hens aan dek en kan Nederland verder! We kruipen er echt uit. Met de nadruk op kruipen. Wat wel kenmerkt dat we er stabiel uit zullen komen en geen luchtbellen meer creëren maar een fundament gaan bouwen. Alles wordt stabiel, komen echt goede berichten, vooruitzichten, we durven er echt weer op te gaan vertrouwen.

Brandstof is was duidelijk gezakt in het eerste half jaar en het blijft een beetje schommelen. En er zijn meer banen. Er is duidelijk een stijgende lijn te zien geweest is de huizenmarkt. De rente is historisch laag en maakt het daardoor aantrekkelijk om weer een hypotheek af te sluiten. Gelukkig in deze tijd zijn er geen wurgcontracten meer zodat mensen zich niet klemzetten maar op een fijne manier kunnen investeren in de toekomst. Mensen gaan eindelijk wat meer geld uit geven en de economie lijkt gestaagd te groeien.

Wat betreft de politiek liegen de laatste peilingen van Wilders er zeker niet om, koppen zijn gerold en op dit moment wordt er weer een gerold

Een van de krantenkoppen die Mireille voorzag:
VLIEGTUIGDRAMA: ” Helaas minder duidelijkheid omtrent een nieuw vliegtuigdrama, door Mireille voorzien:  “Een ernstige  vliegtuigramp. Verdacht!”

Helaas hebben we met meer dan één verdachte vliegtuigramp te maken gehad afgelopen jaar: 

Naast deze vreselijke ramp: Malaysia Airlines-vlucht MH17 neergestort in 2014:

Laatste update: 31 oktober 2015 12:11 Een vliegtuig van de Russische maatschappij Kogalimavia is neergestort. Volgens de autoriteiten is de Airbus A321 in het noorden van het Egyptische schiereiland Sinaï bij de plaats Arish neergekomen. Dat heeft premier Sherif Ismail van Egypte zaterdag bekendgemaakt. Aan boord van het vliegtuig waren volgens de maatschappij 224 Russen. Hulpdiensten ter plaatse zeggen dat het vliegtuig compleet verwoest is, en dat er waarschijnlijk weinig tot geen overlevenden zijn. Egyptische reddingswerkers hebben echter stemmen gehoord uit brokstukken. Het reddingsteam probeert overlevenden van de rampplek te krijgen. Er zijn al meer dan honderd lichamen gevonden, waaronder zeventien lichamen van kinderen. Ook zijn er lichamen gevonden die nog met veiligheidsriemen vastzaten in hun vliegtuigstoelen. Het vliegtuig is in twee delen gebroken, melden reddingswerkers. Een van de zwarte dozen is ook gevonden. Passagiers Het vliegtuig vertrok vanaf het vakantieoord Sharm-el-Sheik en had als eindbestemming Sint-Petersburg. Volgens de Russische luchtvaartautoriteit waren er 217 passagiers, waaronder zeventien kinderen, en zeven bemanningsleden aan boord, meldt het Russische persbureau TASS. De Airbus vertrok om 6.51 uur en verdween om 7.14 uur van de radar.

IS
Paravisie stelde Mireille de vraag “Voorzie je grote terreuraanslagen in Nederland, Europa en Amerika? Zo ja waar en wanneer”?

Mireille was duidelijk in haar antwoord:

Dit is een oorlog zonder einde” Net een gezwel… als het hier bestreden is, steekt het daar de kop weer op. Dit zal nog een lang spoor houden net als we Bin laden hebben gehad, blijft dit jaren voortduren en er zal na ís ook weer een nieuwe groepering opstaan. Er wordt een grote aanslag voorkomen in Europa, deze zie ik in of rond maart-april 2015 Dit zullen wij wel te horen krijgen alleen wordt het minder groot naar buiten gebracht en een “gemanipuleerd bericht” om ons rustig te houden.

 

Zoals we allemaal weten heeft KPN last gehad van hackers. Helaas is er dan toch een grote aanslag geweest in Parijs. Maar zijn er inderdaad een aantal voorkomen (zoals de mensen die een terrorist hebben tegen weten te houden in de Thalys)

 

Ook moeten we uit kijken voor gifgas en verspreiding van dodelijke virussen. Amerika krijgt een grote klap te verwerken, ik krijg betreft Amerika september door. Hun wraak zal “zoet” zijn. Ook in Nederland komen we er met een grote schrik vanaf. Er is een hele beweging (waar wij echt nog geen weet van hebben), waar nog e.e.a. over naar buiten gaat komen. De schade zal “beperkt” blijven in omvang. IS gaat niet opgeven.

 

Dit zijn allemaal zaken die nu spelen.

Op de meest bizarre manieren gaan ze infiltreren mensen proberen te brainwashen. Er wordt zelf iets op touw gezet om verdeling te zaaien, een grote leugen en iets dat in scene gezet gaat worden om in o.a. Nederland nog meer aanhangers erbij te gaan krijgen. Zij zijn “gekker” dan wij vermoeden en wij mogen rekening houden met virussen op internet, hacken van internet en netwerken

 

Ook deze zaken zijn zeer actueel nog. Het feit dat er IS strijders tussen de vluchtelingen zitten en het steeds meer zaaien van angst en haat is iets wat dagelijks door de IS naar buiten wordt gebracht.

Wil jij weten wat jou in 2016 te wachten staat?

Graag een persoonlijk telefonisch consult met Mireille?
klik hier onder op de button om meer te lezen.
Mireille is door werkzaamheden achter de schermen niet vaak online.
MAAR je kunt altijd even mailen (contact@puurmedium.nl)
0f SMS-en / Whats -appen naar: 06-18515810 om een belafspraak te maken.

Dit kan bijna altijd binnen enkele (afhankelijk van de agenda en drukte) uren soms, zelf direct 😉

Je kunt er ook voor kiezen om een jaarreading 2016 door Mireille te laten schrijven. d.m.v. automatisch schrift en kaartlegging (Tarot en Lenormand)
klik op de button hieronder.