Spirituele hulplijn van Mireille

Spirituele hulplijn van Mireille: Welkom op onze Spirituele hulplijn ®Puur Medium!
De spirituele hulplijn van Mireille:  Puur Medium® is een iniatief van Medium Mireille van Rijn.
U kunt bij Puur Medium terecht voor al uw levensvragen, antwoorden en inzichten, op paranormaal en spiritueel vlak.
Puur Medium, Puur Kwaliteit!

De Spirituele Poort

In april 2009 heeft Medium Mireille van Rijn  het initiatief genomen een eigen spirituele hulplijn “De Spirituele Poort van ©Mireille Weet Meer “op te zetten nadat zij  een periode op een spirituele en paranormale hulp lijn werkzaam is geweest. Eenmaal als spiritueel consulente aan de slag voelde Mireille zich direct als een vis in het water. Wat voor Mireille de basis in het opzetten van deze zijn is geweest en voor de spirituele hulplijn ®Puur Medium ook geld; mensen helpen, terug in hun vertrouwen zetten, zelf inzichten meegeven.
Deze spirituele hulplijn werd een groot succes en al snel volgde er een grote trouwe klantenkring en sprak zich dit rond. Door mond op mond reclame is “De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer” in korte tijd een groot succes geworden.
Het succes van Spirituele hulp- en consult- lijn “De Spirituele Poort” van Mireille Weet Meer is door anderen niet onopgemerkt gebleven
, per 1 November 2013 is “De Spirituele Poort van ©Mireille Weet Meer”overgenomen door een bedrijf in Hilversum op het mediapark waar Mireille nog enkele maanden werkzaam voor is geweest als Produktmanager Spirituele Diensten om haar verschillende expertises en jarenlange ervaring in te kunnen zetten.

Wel willen wij grag vermlden dat De Spirituele Poort van Mireill eWeet Meer weer terug is bij haar “geboortemoeder” Mireille.
U kunt Mireille & haar spirituele Pure Medium – collega’s voor al uw antwoorden en inzichten nu terugvinden op deze nieuwe Spirituele Hulplijn: Puur Medium en bij www.spirituelepoort.nl