Uitleg Lenormandkaart: 31. De Zon

Kleur: ♦ Ruiten Aas
Element: Aarde
Sterrenbeeld: Stier, Maagd, Steenbok

Steekwoorden: Fortuin, Optimisme, Intuïtie, geluk, Zegen, Moed, Zelfvertrouwen, Inzicht

Numerologisch: 1.  Aas, persoonlijkheid, overwinning, begin, Yang, individu

Uitleg Lenormandkaart: 31. De Zon

Uitleg Lenormandkaart: 31. De Zon: Deze kaart van “De Zon’ heeft alles met geluk en blijheid te maken. De zonnige kant van het leven,  dus ook met successen en verbeteringen op ieder gebied. Het verwijst ook naar licht, bewustwording, inzicht. Lenormandkaart ‘De Zon” is ook de astrologische zon, persoonlijkheid, het zelf, scheppingskracht, zelfvertrouwen, ambitie. Natuurlijk ook met roem, charisma, de zomer, warmte, vuur, energie en elektriciteit.

Optimisme: De Zon is een kaart die het optimisme en levensgeluk uitstraalt. Deze kaart verteld  je dat het je de komende tijd vooral erg mee zal gaan zitten.  Je kijkt vooral weer naar de zonnige kant van het leven.  Deze kaart symboliseert ook intuïtie en vastberadenheid. Zonder dat je goed kunt beredeneren waarom, zul je intuïtief en vastberaden de juiste keuzes kunnen maken. De Zon is een kaart van zegeningen. De zon geeft inzicht door het licht wat op de situatie schijnt.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Zon” luidt: “Indien de blijde zonne U gunstig tegenlacht, Dan lijkt gewis uw leven Nooit aan een sombere nacht”

Gilded Reviere: “Ik ben succes, hoor mij eens brullen! Ik beheers je ego en uitstraling. Ik stimuleer je vertrouwen en moed. Ik breng glorie en victorie, maar vloeg niet te hoog, want hoogmoed komt voor de val, denk maar aan Icarus.”

Steekwoorden
Moed, zelfvertrouwen, optimisme, geluk, inzicht.

Advies
Stel je positief en optimistisch op, kijk naar de mooie kanten van het leven.

Positieve kaart

Tijdsbestek: Zomer

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.