Uitleg Lenormandkaart: 33. De Sleutel

Lenormandkaart: 33. De Sleutel

Kleur: ♦ Ruiten 8
Element: Aarde
Sterrenbeeld: StierMaagdSteenbok

Steekwoorden: Nieuw Begin, Slagen,  Afsluiten, Werk, Oplossing, Ontdekking, Bevrijding

Puur Medium Lenormandkaart 2: De sleutel

Lenormand waarzegkaart ” De Sleutel ” verteld dat er een oplossing is voor een bestand probleem. Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Wie kent dit gezegde niet? De Lenormand waarzeg kaart met “De Sleutel” wijst op het slagen en overwinnen. Op wensen die in vervulling gaan. Oplossingen en openingen komen eraan en  de juiste weg is gevonden of komt eraan voor het vinden van succes. Daarnaast is het de sleutel tot kennis en de sleutel tot het hart. Dé zelfkennis om het hart openen. Het is de waarzegkaart van een positieve advies. Als je deze op een vraag trekt  geeft het een positieve bevestiging en zekerheid. Kijk naar de kaarten die er rechts naast liggen dan zie je de weg naar de oplossing of de deur die open zal gaan.

Oplossing & Bevrijding: 
De Sleutel staat dus heel symbolisch, voor de mogelijkheid om vele deuren te kunnen  openen. Maar ook waar je van bevrijd wilt worden. Ook dat heb je de sleutel voor nodig, de sleutel om je te bevrijden van “het probleem” Welke deuren in het leven zou jij graag willen openen? Welke deuren zou je willen  sluiten? Je weet toch wel  dat er eerst oude deuren dicht moeten,  voordat er ook weer nieuwe deuren geopend kunnen worden? De grote vraag is of jij de moed hebt om daadwerkelijk oude deuren dicht te doen en de sleutel in het slot van de nieuwe deur om te draaien?  werkelijk af te sluiten?

Ook in het zakelijke  vlak ben je nu  in staat deuren te openen, je kunt de zaken op de juiste manier inschatten.

De Oud Hollandse tekst: Lenormand waarzegkaart  “De Sleutel” luidt: “Indien u deze sleutel Goed mag ter zijde staan, Dan zal het in uw leven Naar hartewens gaan.”

Gilded Reviere: “Ontdekkingen en oplossingen zijn mijn specialiteit. Je vindt mij in tekens, het lot en synchroniciteit. Lig ik dicht bij je, weet dan dat je de middelen hebt, en de antwoorden op wat je zorgen baart.Kijk rechts van mij, ik wijs naar wat van belang is of wat moet worden opgelost “

Steekwoorden:
Nieuw Begin, Slagen,  Afsluiten, Werk, Keuzes, Deuren, Nieuwsgierigheid, Creatief, Oplossing, Ontdekking, Bevrijding.

Advies:
Nee bestaat niet, wees creatief, denk ik mogelijkheden. Overal is een oplossing voor te vinden!

Positieve kaart

Tijdsbestek: S’avonds

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.