Monique medium

Monique

OFFLINE

PRAKTISCH MYSTICA MONIQUE

Van Harte welkom bij Puur Medium® .

Mijn naam is Monique. Ik ben praktisch mystica.

Mystiek is niets geheimzinnigs, maar gericht op de werkelijkheid, en niet op de beelden en opvattingen die ieder mens heeft van de werkelijkheid. Mystiek is de kunst van het een-worden met de werkelijkheid. Dit is een heel aards, praktisch proces in hechte verbinding met al wat spiritueel is.

 

Bel me als je benieuwd bent waar je jouw leven kunt verheffen uit de lagere frequenties van pijn, verdriet en onbegrip. Voel je je moedeloos, alleen, slachtoffer, boos over iets? Laten we samen kijken wat dit jou te zeggen heeft om je te her-inneren hoe het écht zit; hoe het werkelijk is. In gesprek met mij kun je je weer afstemmen op de hogere frequenties van dankbaarheid, tevredenheid, geluk en in verbinding zodat het stukje bij beetje weer kan stromen in jouw leven.

 

DOEL: Het is mijn doel om dienstbaar, toegewijd en zuiver beschikbaar te zijn voor diegenen die, net als ik, zoeken, en die op wat voor manier dan ook verlangen naar contact met hun Wezenskern.

VAARDIGHEDEN:

 • Medemens
 • Medium
 • Dierenfluisteraar
 • Helderhorend en heldervoelend

 

SPECIALISME: Ik wil naar je luisteren. Als ik goed luister, dan hoor ik jou. Dan hoor ik wat jij – jouw ziel – zegt en wie jij werkelijk bent.

Dóór/via jou hoor en voel ik ook diegenen over wie jij spreekt, waardoor we samen dieper kunnen kijken wat het contact jou wil aanreiken/laten zien.

 

SPECIALS:

Van 2010 tot 2020 heb ik een nomadisch bestaan geleid, een wereldreis gemaakt en in Sri Lanka gewoond. Terug in Nederland heb ik jarenlang, uit mijn rugzak, geleefd van het oppassen op huizen en huisdieren en ‘verhuisde’ zo wekelijks. Ik heb veel geschreven over mijn innerlijke reizen die vaak als startpunt een disbalans in mijn leven hadden, om zo weer in balans te komen.

In mijn huisje in het bos ben ik het liefst bezig met de verzorging van mijn vele planten, maak ik muurschilderingen, geef ik vorm aan andere creatieve projecten die in me opkomen, en mediteer ik graag.

 

KARAKTER: Rustig, invoelend, begripvol, betrokken, ondersteunend, krachtig, humorvol

 

 Sterrenbeeld: Schorpioen 
Ascendant:
Boogschutter

Vragen die mij veel gesteld worden zijn

 • Vaak loop ik tegen dezelfde soort problemen aan. Het wil me iets zeggen, maar zelf weet ik niet goed wat. Weet jij het?
 • Er is een plek in huis waar ik me vervelend voel/heel moe word. Kun jij eens kijken?
 • Ik voel me vaak neerslachtig. Ik denk soms / regelmatig / onophoudelijk aan zelfmoord en wil zo graag een goed gesprek met iemand.
 • Ik vraag me af wat mijn doel is in het leven. Kun jij me op weg helpen?
 • Ik voel me de laatste tijd anders dan normaal. Waardoor komt dit?
 • De relatie met …. loopt stroef/niet. Wat kan ik hier aan doen, denk jij?
 • Mijn hond/kat gedraagt zich de laatste tijd anders. Weet jij wat er is?
 • Ik twijfel aan …. / Ik twijfel over …. Kun jij me helpen een beslissing te nemen of van inzichten voorzien?
 • Ik zit met vragen over spiritualiteit/reïncarnatie/iemand die overleden is. Kunnen wij eens praten?
 • Ik erger me mateloos aan …. (een specifieke persoon/gedrag van jezelf of een ander) Hoe kan ik dit doorbreken?

Als je mij belt:
Als je mij belt, via box 38 stel ik me aan je voor en vraag ik waarmee ik je kan helpen. Tijdens de eerste minuten van ons gesprek stem ik me af op jouw energie en vraag/vragen.

Je kunt mij direct vragen stellen en ik hoor graag de hele situatie en het zo volledig mogelijke verhaal van je. Vaak vraag ik door. Dingen die je verkiest achter te houden, blokkeren het zuiver doorkrijgen van de juiste informatie en dus een oplossing/antwoord waar jij mee verder kunt. Wees hierop bedacht alsjeblieft. Weet dat geen vraag of situatie mij vreemd is.

 

Warme groet,

 

Monique