Sterrenbeeld Boogschutter – Eigenschappen en Karakter

De boogschutter is geboren tussen 23 november & 21 december.

Sterrenbeeld Boogschutter- Eigenschappen en Karakter: Het teken Boogschutter is ideologisch en filosofisch ingesteld. Het uitdragen van geestelijke waarden kan met veel vuur en enthousiasme worden gedaan. Boogschutter richt zich graag op de grotere verbanden. De Boogschutter ziet daarbij soms wel eens de feiten over het hoofd. Avontuur en nieuwe plannen wil Boogschutter graag aangaan. Nieuwe impulsen kunnen er vaak niet genoeg zijn. Waardoor de Boogschutter vooral rusteloos maar ook ongeduldig kan overkomen. De Boogschutter is zoekend naar de samenhangen en de verbanden in alles wat die tegenkomt in het leven.

 

Sterrenbeeld Boogschutter

Kenmerken zijn:
Filosofisch, toekomstgericht, enthousiast, joviaal, humoristisch, openhartig, vrijheidlievend, avontuurlijk, ruimdenkend, optimistisch, overdreven en buitensporig, meningen boven de feiten, idealistisch, overtuigingskracht, moraliseren, intolerant.

Jupiter Heerser over het sterrenbeeld Boogschutter:

 

TrefwoordenWijsheid, Vetten – Lever – Arteriën,  Jupiter staat symbool voor je drang naar inzicht op intellectueel / religieus en filosofisch niveau. Geluk en groei, Wijsheid en ontwikkeling, Advies / visie en ideaal, Optimisme en ziener, Kerk / goeroe en propaganda, Ziener en eerlijk spel.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Boogschutter:
Chalcedoon, Labradoriet, Lapis lazuli, Opaal, Saffier, Sodaliet & Topaas.

Elementvuur

Kleuren: van indigo & kobaltblauw tot paars & violet.

De eigenschappen van een Boogschutter kind of een Kind met Maan in Boogschutter:

Het Boogschutter-kind is een energiek vrijbuitertje dat erg leergierig is. Het Kind is heel optimistisch en erg graag wil weten hoe alles in elkaar steekt en werkt. Het Boogschutter kind zal dan ook een honger hebben naar veel kennis. Het Boogschutter kind wil werking van dingen wetens vooral vaak  het waarom van bepaalde situaties. De enorm avontuurlijke instelling van dit type Kind zorgt ervoor dat het graag actief bezig is. Dit zijn vaak echte buitenkinderen. Avontuurlijk spelen en  ‘rebelleren’ is ook zeker aan dit kind besteed. De eerlijkheid van deze kinderen maakt soms dat ze wat  tactloos kunnen overkomen.  Maar oprecht zijn deze kinderen zeker.  Juist is dat een hele mooie eigenschap wat men mag koesteren!

Maan in Boogschutter: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Boogschutter of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat?
Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

overzicht alle sterrenbeelden

Wist je dat: De sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers. Je kunt terecht voor een uitgebreid telefonisch consult en tarot of Lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Mireille legt maandelijks op You Tube ook tarot en Lenormandkaarten voor alle Sterrenbeelden. 


Interesse in een raportage van je geboortehoroscoop, klik hier.

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]