Lenormandkaarten en kaartleggingen

Lenormand kaarten en kaartleggingen: De Franse Marie Anne Adelaïde Lenormand ( 1772- 1843) beter bekend als Mlle Lenormand, begint na het overlijden van haar vader een carriere als kaartlegster volgens een oude Franse traditie. Mlle Lenormand had veel succes bij de adel en zelfs Napoleon kwam in haar “salon” voor een legging met de Lenormandkaarten.

Omdat Mlle Lenormand een helderziende was, kon zij zich het kaartleggen erg snel eigen maken. Uiteindelijk begon men met in 1850 met het “maken” van de kaarten die tegenwoordig nog verkocht worden onder de noemer Mlle Lenormandkaarten.

 

Overzicht alle Lenormandkaarten:
Om wat meer over de Lenormandkaarten te weten te komen hebben wij speciaal voor jou daarom een overzicht gemaakt met alle Lenormandkaarten in beeld. Klik hier om deze ook te kunnen bekijken.

 

Verschillende leggingen:
Lenormandkaarten en kaartlggingen met lenormandjaarten kent veel verschillende kaartleggingen, zoals 4,5,9,13 kaarten of het gehele deck. Het is ook mogelijk om een Keltisch kruis te leggen met de Lenormandkaarten, een relatie/ liefdes-kaartlegging of eenheden, verleden, toekomst legging.

Ook kunnen de kaarten gebruikt worden voor dag, week en jaarlegging.

 

Telefonisch consult:
Een telefonisch consult met de Lenormandkaarten is heel erg geschikt om snel in te gaan op een bepaalde situatie, je krijgt bij een kaartlegging zelfs inzicht over een stukje toekomst. En natuurlijk altijd puur te noemen, zoals het een hoort bij de spiritueel consulenten Puur Tarot.

Als je één van onze Puur Medium consulenten belt voor een spiritueel telefonisch consult die beschikken over de Lenormandkaarten, dan kun je tijdens dat consult altijd aangeven dat jij graag een Lenormandkaart getrokken wilt hebben, of zelfs een hele kaartlegging zou willen ontvangen. We leggen die kaarten door jouw energie in te voelen en van daaruit de kaarten te leggen.

Grand Tableau legging:
Door een hele legging te doen met de Lenormandkaarten, dat zijn 36 kaarten die in rijen van 9 worden gelegd, kun je bijvoorbeeld halen wat de vraagsteller als levenspad al heeft afgelegd.

 

Een voorbeeld wat een 5 kaartlegging kan betekenen voor u:

Betekenis van de kaarten:

(Van links naar rechts:)
1.) Deze kaart stelt de situatie voor waarin je je nu bevindt.
2.) Deze kaart laat de ontwikkeling van de huidige situatie zien in de toekomst.
De middelste kaart is de persoonskaart
3.)
In deze kaart ligt de oorzaak van je problemen besloten.
4.) Deze kaart laat zien wat je mogelijkheden zijn om de toekomst positief te beïnvloeden.
5.)Deze kaart duidt de uiteindelijke afloop aan van de huidige situatie en komt bovenop de Persoonskaart (3) te liggen.

 

Je kunt ook met al jouw vragen over Lenormand, een online Lenormandlegging of een andere online kaartlegging terecht bij Puur Medium.  Onze oprechte, betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde tarotisten, kaartleggers, spirituele & paranormale specialisten zijn er voor een telefonische consult. Zij kijken onafhankelijk mee in jouw spirituele bewustzijnsproces, geven eerlijk en oprecht antwoord op al jouw levensvragen over het heden, het verleden en de toekomst.

Ze geven je inzage in liefde, relaties, helpen je op weg met HSP (hoog sensitiviteit) en al jouw levensvragen. Zij praten jouw niet naar de mond, maar zullen in waarheid, vanuit respect jouw antwoorden geven om je echt verder te helpen.

Zou je zelf de Lenormandkaarten willen leren duiden? Kijk dan eens hier.

Lenormandkaartendek Gilded Reverie Vergulde visioenen
(Giro Marchetti)

[consulenten]