Sterrenbeeld Vissen – Eigenschappen en Karakter

Vissen is geboren tussen 21 februari en 20 maart.

Sterrenbeeld Vissen – Eigenschappen en Karakter: Vissen is de laatste fase van de dierenriem. Het is het einde van de cyclus waarin de zaken afgerond, opgelost, losgelaten of verwerkt dient te worden. Dit teken kan zich sterk invoelend en meelevend opstellen. Het is een zachtmoedig teken dat onbaatzuchtig, uit naastenliefde andere mensen graag helpt. Vissen kan zich hierbij zo opofferen dat zijn eigen wil en ego wordt vergeten. Vissen is een metafysisch teken en is vaak heel gevoelig voor sferen, dromen en beelden. Deze droomwereld voelt vaak zo lekker aan dat een vlucht uit de werkelijkheid zeer zeker mogelijk is.

 

Sterrenbeeld Vissen

Kenmerken zijn: Meelevend, gevoelsmatig, gevoelig, zichzelf wegcijferend, geslotenheid, passief, afzondering, zelfopoffering, wisselvallig, plooibaar, neigend tot minderwaardigheidsgevoelens, normloos, beïnvloedbaar, snel verslaafd, onevenwichtig, mysterieus, metafysisch, droomwereld, werkelijkheid ontvlucht, materie verwaarloost.

Neptunus Heerser over het sterrenbeeld Vissen: Trefwoord: Transcendentie Giffen – Epifyse – Lymfe, Neptunus staat symbool voor wensen, dromen en fantasie, de niet materiële zaken. Goddelijke en overgave, Offer en (des)illusie, Mystieke en éénwording, Heilige en muzikaliteit, Vaagheid en psychologie, Chaos en vlucht.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Vissen: Amethyst, Aquamarijn, Fluoriet, Opaal & Turkoois.
Element: water.
Kleuren: zeegroen en magenta

De eigenschappen van een Vissen kind of een kind met Maan in Vissen:

Stel je eens voor, Je neem teen glas water, en er valt een druppel water in dat glas? Kun je dan zien waar de druppel water is gebleven? Exact! Deze druppel wordt opgenomen in de massa water. Het is een geworden met het andere water. Zo is dat ook met de gevoeligheid van jouw Vissenkind. Het sterrenbeeld Vissen is enorm gevoelig. Kinderen zijn vaak nog gevoeliger. En wat een Vissen enorm kenmerkt is meegaan in de stroom van de ander, meegaan in d energie of behoeftes van de ander. Verder zijn een aantal trefwoorden voor een Vissenkind:  Fantasierijk, gevoelig en lief.

Een echt Vissen kind voelt zo goed aan wat er speelt in zijn of haar omgeving dat het kind hier erg  onzeker van kan worden.Het voelt ook sterk de behoeften van anderen aan, wat het lastig maakt zijn of haar eigen behoeften in het vizier te houden en het aangeven van grenzen. Deze voelen ze dan niet of moeilijk.  Daarnaast wil een Vissen kind ook graag helpen, waardoor het kind zichzelf kan vergeten.

Door de enorm grote fantasie kunnen bij Vissen kinderen ‘gewone’ kinderangsten bij een Vissen kind erg grote vormen aannemen.Dit omdat ze zo opgaan in de energie van wat er gebeurd en het daardoor ook levensecht lijkt. Maar anderzijds kan juist deze fantasie vooral juist een heel krachtig instrument en groot talent zijn! Water en Vissen horen dus echt bij elkaar.  Wil ej een Vissen kind ene plezier doen, Ga dan lekker zwemmen met dit kind, naar de zee en zoek vooral het water op. Je zult merken dat juist het door het water een Vissen kind tot rust komt.

De maan in Maagd: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Vissen of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat? Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

overzicht alle sterrenbeelden

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging.

Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]