Sterrenbeeld Vissen – Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Vissen - Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Vissen – Eigenschappen en Karakter

21 februari – 20 maart

Sterrenbeeld Vissen – Eigenschappen en Karakter: Vissen is de laatste fase van de dierenriem. Het is het einde van de cyclus waarin de zaken afgerond, opgelost, losgelaten of verwerkt dient te worden. Dit teken kan zich sterk invoelend en meelevend opstellen. Het is een zachtmoedig teken dat onbaatzuchtig, uit naastenliefde andere mensen graag helpt. Vissen kan zich hierbij zo opofferen dat zijn eigen wil en ego wordt vergeten. Vissen is een metafysisch teken en is vaak heel gevoelig voor sferen, dromen en beelden. Deze droomwereld voelt vaak zo lekker aan dat een vlucht uit de werkelijkheid zeer zeker mogelijk is.

Kenmerken zijn: Meelevend, gevoelsmatig, gevoelig, zichzelf wegcijferend, geslotenheid, passief, afzondering, zelfopoffering, wisselvallig, plooibaar, neigend tot minderwaardigheidsgevoelens, normloos, beïnvloedbaar, snel verslaafd, onevenwichtig, mysterieus, metafysisch, droomwereld, werkelijkheid ontvlucht, materie verwaarloost.

Neptunus Heerser over het sterrenbeeld Vissen: Trefwoord: Transcendentie Giffen – Epifyse – Lymfe, Neptunus staat symbool voor wensen, dromen en fantasie, de niet materiële zaken. Goddelijke en overgave, Offer en (des)illusie, Mystieke en éénwording, Heilige en muzikaliteit, Vaagheid en psychologie, Chaos en vlucht.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Vissen: Amethyst, Aquamarijn, Fluoriet, Opaal & Turkoois.
Element: water.
Kleuren: zeegroen en magenta

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging.

Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓