Jellie

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Medium lijn werk heb ik ook al enige jaren mijn eigen praktijk in Heemstede.

Wat kan ik voor je doen….Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Als medium paragnoste stem ik mij af op jou energie en kijk zo met je mee naar de dingen die nu spelen of nog gaan spelen in je leven.

Wil je gewoon iets kwijt heb ik een luisterend oor voor je. Het kan heel fijn zijn om even van je af te kunnen praten. Je hart te luchten. En mocht je dit willen kan ik je advies of raad geven.

Magnetiseren op afstand is ook mogelijk. Dit kan o.a. werken bij vermoeidheidsklachten, onrust slapeloosheid en meer. Contact met overledenen is mogelijk maar besef wel dat ze niet altijd op afroep beschikbaar zijn, willen ze niet omdat ze misschien met iets anders bezig zijn dan zal ik je dit eerlijk zeggen. En ook kan het gebeuren dat er iemand anders doorkomt dan degene die jij verwacht. Vaak wil diegene je dan iets vertellen wat nodig is voor jou.

Voor vragen over je gezondheid kun je NIET bij mij terecht daarvoor adviseer ik je naar een arts te gaan.

Hartelijke groet,
Jellie

0909-9383 90cpm

Na veel twijfelen toch gebeld, en wat heeft het mij geholpen.

15 mei 2019

Na veel twijfelen toch gebeld, en wat heeft het mij geholpen. Dank je wel voor je warme adviezen. Het openen van mij ogen. je bent een aanrader. lieve groet.

Hulp en inzichten!

15 mei 2019

Beste consulente Jellie, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de hulp en inzichten die je mij hebt gegeven. Je hebt mij door een hele zware periode heen geholpen met je engelen geduld! Dank daarvoor! Vr. Grt. Daan

Je hebt heel erg gelijk gehad.

15 mei 2019

Hoi Jellie, Ons gesprek laatst voelt heel goed aan en zonder twijfelt klopt het!  dat ik meer om mezelf moet geven, dingen voor mij zelf moet doen en daar ook van genieten. Niet meer mijzelf van alles de schuld geven . Langzaam aan zal dat zeker lukken. Ik voel mij steeds blijer worden. Dank je wel, ik bel je snel weer. Liefs van Irma

Spot on!

15 mei 2019

Hallo Jellie, Ik wil je enorm bedanken voor het fijne consult. Je gaf mij niet alleen een goed advies, maar ook waren de dingen die je mij vertelde waren spot on! fantastisch! Ik bel je zeker weer! Liefs Madeleine

Terug naar overzicht
© Copyright - Puur Medium Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux - Bureau voor de Intellectuele Eigendom Zonder toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium® te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.