Sterrenbeeld Stier – Eigenschappen en Karakter

De Stier is geboren tussen 21 april en 20 mei.

 

Sterrenbeeld Stier – Eigenschappen en Karakter: Het teken Stier straalt een sfeer van rust en kalmte uit daar waar Ram heel impulsief kan reageren. Stier is een teken dat langzaam op gang is te brengen maar als de zaken eenmaal lopen, dan zal Stier zich er de volle honderd procent voor blijven inzetten. Zelfs als andere tekens de moed al lang hebben opgegeven. Een prettige, harmonieuze situatie waar Stier in alle rust zijn zekerheden kan bekijken is heel belangrijk. Stier kan echter het gevaar van traagheid zowel in begrip als in handelen hebben.

Sterrenbeeld Stier

 

Kenmerken zijn: Degelijk, betrouwbaar, vriendelijk, traag, behoudend,  rustig doorzetten,  harmonieus, muzikaal,  volhardend,  lekker eten,  tuinieren,  natuur, materialistisch,  praktisch en productief ingesteld, koppig.

Venus Heerser over het sterrenbeeld Stier: Harmonie, Huid – Venen – Nieren, Venus staat symbool voor je waarden en normen, samen met je behoefte aan liefde. Aantrekkelijk en harmonie, Gevoelsbanden en vrede, Elegantie en erotiek, Smaak / luxe en genot / lucht, Vrouwelijkheid en zoet, Zang / snoep en dans.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Stier: Aventurijn, Smaragd, Rookkwarts, Mosagaat, Rozenkwarts & Saffier.
Element: aarde.
Kleuren: groen en roze, aardetinten.

De eigenschappen van een Stier kind of een Kind met Maan in Stier:

Een koppig Stier kind is vooral erg gericht op zijn of haar zintuigen. Het Stier kind kan dan ook vooral intens genieten van het bourgondische leven, zaken of dingen die luxe zijn, fijne (aardse) materialen. En ook de ruik en smaak zintuigen van een Stier zijn goed ontwikkeld, dus natuurlijk ook van een Stier kind.  Een Stier kind zal dan ook graag dingen willen betasten en met handen willen voelen, het is fysiek ingesteld.

De Stier houdt niet van veranderingen en komen wat traag op gang. Als er grote veranderingen zijn kan een stier kind erg van slag raken en kom je met hun koppige karakter in aanraking. Zeker bij een jong Stieren kind. Als een Stier zijn of haar emoties niet goed kan uiten, komt deze koppigheid juist sterker naar voren. Over de norm genomen zijn Stier kinderen vaak rustige kinderen. Stier kinderen  kunnen hij zich ook uitstekend beheersen. Maar als een Stier kind eenmaal boos is, dan kun je een serieus probleem hebben.

Een Stier kindje dat zichzelf mag zijn voelt zich het lekkerst. Stieren zijn absoluut niet geschikt dingen te doen omdat een ander dat zo wenst. wil.  Een stier volgt gewoon zijn of haar eigen weg. Wat uiteraard soms best ingewikkeld os als lastig ervaren wordt door ouders en opvoeders. Maar aan de andere kant ook juist een groot voordeel kan zijn voor de Stier zelf.

De maan in Stier: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Stier of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat? Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

Overzicht Alle sterrenbeelden

 

 

Wist je dat: de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]