Uitleg Lenormandkaart: 32. De Maan

Kleur: ♥ Harten 8
Element: Water
Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen, Vissen

Steekwoorden:Maatschappelijke Vooruitgang, (maatschappelijk) Succes, Inspiratie, Dromen, Zegen, Werk, Loopbaan

Numerologisch: 8. Materie, kracht, overvloed, organisatie

Uitleg Lenormandkaart: 32. De Maan

Uitleg Lenormandkaart: 32. De Maan: LenormandkaartDe Maan” heeft te maken met werk, loopbaan, maatschappelijk succes en vooruitgang. Daarnaast kan je de Maan ook associëren met het paranormale en spirituele, dromen, mystieke, het onderbewuste en wisselende emoties, herinneringen, wensen/dromen en de astrologische maan. De maan houdt van oudsher verband met de maancyclus met het vrouwelijke en de moeder. Praktisch gezien kun je daarbij denken aan bijvoorbeeld de nacht en eb en vloed. Denk ook aan maangevoeligheid. Kijk vooral eerst of het met werk of emoties te maken heeft als de kaart valt. maan en emoties gaan ook hand in hand.

Werk: De Maan is een lenormandkaart die vooral staat voor werk gerelateerde zaken, creativiteit en inspiratie. Deze kaart wijst er op dat jij geïnspireerd bent.

Succes en dromen: Naast inspiratie en creativiteit is de Lenormandkaart van “De Maan” ook een zeker kaart die je er op wijst om je eigen mogelijkheden om succes te creëren en te hebben, dat idealen er niet alleen zijn om over te dromen. Als je vertrouwd en van je eigen kracht uitgaat kom je veel verder dan je denkt!

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Maan” (Maantje) luidt: “Ziet het vriendelijke maantje Van dichtbij op u  neer, Dan meldt het een schoon loopbaan, Dan wacht u roem en eer.”

Gilded Reviere: “Liefde en romantiek, intuïtie en paranormale vermogens, fantasie en creativiteit. Dit zijn nog maar een aantal van mijn eigen schappen. Ik reik langs de hemel en beïnvloed de wateren, ik word alom bewonderd en breng roem en eer. “

Steekwoorden:
Maatschappelijke Vooruitgang, (maatschappelijk) Succes, Inspiratie, Dromen, Zegen, Werk, Loopbaan.

Advies:
Blijf niet alleen dromen! Werk aan je ambities en dromen. Dan kunnen ook jouw dromen zomaar uitkomen.

Positieve kaart

Tijdsbestek: S’avonds

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.