Uitleg Lenormandkaart: 30. De Lelie

Kleur: ♠ Schoppen Heer
Element: Lucht
Sterrenbeeld: Tweeling, Weegschaal, Waterman

Steekwoorden: De Vader, (Contact met boven, spirituele hulp) Geluk, Steun, Bescherming, Begeleiding, Bescherming, Promotie

Hofkaart: Heer
Persoonskaart: Volwassen man (M)

Uitleg Lenormandkaart: 30. De Lelie

Uitleg Lenormandkaart: 30. De Lelie: De Lelie staat voor reinheid en symboliseert zuiverheid. Deze kaart staat dus voor geluk op alle gebieden. Denk daarbij aan: liefdesgeluk, familiegeluk, maatschappelijk succes, plezier in je werk en dergelijke. Deze kaart symboliseert zuiverheid, respect, eerlijkheid, juiste intenties en goede bedoelingen. De heer in het medaillon wordt vaak verbonden aan een autoriteit, de wet, en iemand die als beschermheer en/of adviseur optreedt, in de meest brede zin van het woord.

Bescherming:
Je kunt rekenen op de vaderlijke zorgen van iemand in je omgeving. Ook staat de kaart van De Lelie voor de vaderlijke lijn in het hiernamaals. ‘Een vader’  (of grootvader/ betovergrootvader) helpt je vanuit het hiernamaals en biedt je bescherming. Misschien ontvang je zelf wel tekens hiervan d.m.v. een ingeving wat de oplossing biedt, je komt ineens iets tegen wat je aan het thema doet denken of aan hem doet denken, etc.  In je werk zou het goed kunnen zijn dat er een promotie zich zal aandienen. Ook op andere gebieden in het leven is er vooruitgang te verwachten. De kaart heeft nog een belangrijke bijbetekenis. De Lelie is ook een gelukskaart, net als De Klaveren staat deze kaart voor (meestal) immaterieel geluk.

Als persoonskaart: 
De schoppen heer op deze lenormandkaart vertegenwoordigt een man die recht door zee gaat en een hoge intelligentie heeft, maar niet van zijn principes afwijkt. Een soort vaderfiguur, misschien een oudere vriend of meerdere.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Lelie” luidt: “De lelie spreekt van onschuld En blijde levensbaan, Indien de donk’re wolke Er niet bij komt te staan”

Gilded Reviere: “Ik predik kalmte, vrede en sereniteit. Je ouders en ouderen horen bij mij. Ik breng wijsheid en ervaring. Ik symboliseer een langdurige relatie, of je voorouders. Voldaan eb tevreden is mijn houding.”

Steekwoorden:
De Vader, (Contact met boven, spirituele hulp) Geluk, Steun, Bescherming, Begeleiding, Bescherming, Promotie.

Advies:
Zoek steun (en advies) bij een wijs persoon. Blijf vooral positief, dan kom je ver.

Positieve kaart

Tijdsbestek: Winter

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.