Uitleg Lenormandkaart: 29. De Vrouw

Kleur: ♠ Schoppen Aas
Element: Lucht
Sterrenbeeld: Tweeling, Weegschaal, Waterman

Steekwoorden:Persoonskaart, Vraagster, Partner, Vrouwelijk, Diplomatiek, Creativiteit, Vriendin

Numerologie: 1.  Aas, persoonlijkheid, overwinning, begin, Yang, individu.

Uitleg Lenormandkaart: 29. De Vrouw

Uitleg Lenormandkaart: 29. De Vrouw:  Deze kaart  is de persoonskaart in het Lnormandspel.  Deze waarzegkaart met de dame vertegenwoordigt de vragenstelster. Dus degene waarvoor je de kaartenlegging doet. De waarzeg Lenormandkaart “De Dame” vertaald in de grote legging ook het hier en nu aan betreft de tijd. De kaarten die om ‘De Dame’ heen liggen geven o.a. de karaktereigenschappen en de belangrijkste gebeurtenissen  aan. Als je een kaartlegging doet voor een man, vertegenwoordigt deze kaart de eventuele partner. Deze kaart heeft natuurlijk ook nog andere betekenissen. De kaart kan staan voor vrouwelijke eigenschappen in het algemeen zoals: vrouwelijke tact, Diplomatie, vreativiteit, tederheid,  Gevoelens, emoties, zachtheid, empathie,  gevoel, yin.  Als je het oud Hollandse versje leest,  voorspelt het voorspoed, geluk en  vervulling van dromen en wensen. In het antwoord op de vraag krijg je een gunstig antwoord

Het kan zijn in jouw situatie of die in de situtaie van de vraagsteller dat deze kaart je oproept om je ‘wat vrouwelijker’ te gedragen.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Vrouw” luidt: “De Schoonste van de kaarten Is deze wel De vrouw. Moog’ze u wel veel voorspoed melden, Een leven zonder rouw.”

Gilded Reviere: “Ik kan jou, zijn de kaartlezer of het Vrouwelijk onderwerp van je reading, of de vrouwelijke Partner voor wie je de reading doet.”

Steekwoorden: 
Vrouwelijk, Persoonskaart, Vraagster, Partner, Diplomatiek, Creativiteit, Vriendindiplomatie, Gevoelig,  Creativiteit.

Advies

Je kwetsbaarheid is je kracht, durf je dus puur en kwetsbaar open te stellen, je wordt hierdoor nog verrast!

Neutrale kaart

Tijdsbestek: Mei

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.