Aartsengel Rafaël:

Aartsengel Rafael

Aartsengel Rafaël:

Aartsengel Rafaël: betekent ‘God geneest’ en de kleur van zijn aura is smaragdgroen. Als aartsengel Rafaël bij je in de buurt is dan kan je vonken of flitsen van smaragdgroen licht waarnemen.

Aartsengel Rafaël heeft een zachte liefdevolle energie en hij werkt, net als aartsengel Michaël, nauw samen met mensen die een beschermend beroep uitoefenen in de gezondheidszorg zoals ambulancepersoneel, ziekenhuispersoneel, artsen, dierenartsen etc. Ook werkt aartsengel Rafaël samen met aartsengel Michaël als het gaat om het verdrijven van lage energieën in huis of op de werkvloer.

Aartsengel Rafaël is niet alleen bekend om zijn krachtige genezende energie voor mensen, hij helpt ook wilde en tamme dieren die in nood zijn. Roep Rafaël aan als er een huisdier vermist wordt en hij zal je helpen om het dier op te sporen. Als je een mens of dier in nood ziet dan kan je aartsengel Rafaël aanroepen om te vragen hen in een grote bubbel te zetten met smaragdgroen licht.

Mocht je zelf opzien tegen een bezoek aan de tandarts of een ziekenhuis, dan kan je ook aartsengel Rafaël vragen om met je mee te gaan. Vraag Rafaël om de arts de juiste diagnose te laten stellen, zodat de eventuele behandeling zo goed mogelijk kan verlopen. Genezing gaat zeer voorspoedig als je aartsengel Rafaël vraagt om je te helpen.

Voor reizigers is aartsengel Rafaël een fijne begeleider als je tegen een reis opziet. Of het nu een lange reis is of een korte, met de auto, een vliegtuig of trein. Rafaël reist met je mee en hij zal er voor zorgen dat je veilig op de eindbestemming aankomt. Aartsengel Rafaël kan er zelfs voor zorgen dat boekingen voor verblijf in hotels snel en eenvoudig verlopen.

Vraag aartsengel Rafaël als je ’s avonds moeilijk in slaap kan komen, jou toe te dekken met zijn smaragdgroene deken voor een goede nachtrust. Je zal slapen als een roos!