Aartsengel Jofiël:

Aartsengel jofiel

Aartsengel Jofiël:

Aartsengel Jofiël: Jofiël betekent ‘Schoonheid van God’ en ze schittert in de kleur donkerroze. Haar energie is opliftend en vrolijk.

Aartsengel Jofiël helpt kunstenaars bij het creëren van mooie ideeën en Jofiël helpt ze ook om de ideeën uit te voeren. Aartsengel Jofiël zegt: “Ga naar buiten. De buitenlucht doet je goed om de wirwar in je hoofd weer tot rust te brengen. Op die manier kom je op tot creatieve oplossingen en kan je de stappen gaan nemen om je ideeën tot uiting te brengen.”

Je kan aartsengel Jofiël om hulp vragen als je jezelf zorgen maakt en daardoor vastloopt in een negatief gedachtepatroon. Negatieve gedachten brengen negatieve gebeurtenissen met zich mee. Zo  werkt de ‘Wet van Aantrekking’. Overal waar je veel energie aan besteed, vermeerdert zich en door te blijven tobben kan er zich geen mooie oplossing ontvouwen. Mocht je in een dergelijke situatie verkeren, vraag dan aartsengel Jofiël om bij je te komen en vraag haar om jouw gedachten mooier te maken zodat je positieve situaties naar je toe kan halen.

Mooie creaties blijven tevens bij je uit de buurt als jouw werkplek of jouw leefruimte rommelig is. Roep aartsengel Jofiël aan als het tijd is om de rommel om je heen aan te pakken. Zet ramen open, pak een emmer sop en doe spullen weg die je niet meer gebruikt of niet meer leuk vindt. Vind je het zonde om dingen weg te doen, geef ze dan aan iemand die de spullen nog kan gebruiken. Je zal zien dat met de hulp van aartsengel Jofiël het schoonmaken, opruimen en het afstand doen van overbodige spullen, veel makkelijker gaat. Wat het je oplevert is een blij gevoel en ruimte om je heen. Hierdoor krijg je weer ruimte in je hoofd waardoor nieuwe ideeën makkelijker gaan stromen.

Zet als dank een mooi bloemenboeketje neer in de kleur donkerroze.