Aartsengel Jeremiël:

Aartsengel jeremiel

Aartsengel Jeremiël:

Aartsengel Jeremiël: Jeremiël betekent ‘Genade van God’ en de kleur van de uitstraling van zijn aura is donkerpaars.

Aartsengel Jeremiël helpt bij helderziendheid en het begrijpen van de visioenen die je hebt mogen ontvangen.
Aartsengel Jeremiël helpt de zielen die net zijn overgegaan om hun leven op aarde door te nemen. Maar je kan hem ook aanroepen als je zelf hulp nodig hebt bij het opmaken van de balans in jouw leven nu.
Zijn er dingen in jouw leven die niet zo lekker lopen of waar je jezelf niet meer prettig of gelukkig bij voelt, vraag dan aartsengel Jeremiël om jou te helpen hiermee. Hij zal je helpen bij het doorvoeren van de veranderingen die belangrijk voor je zijn en bij de stappen die je mag nemen.
Het is heel goed voor je om met enige regelmaat terug te blikken op jouw leven en dan de balans op te maken. Wat dient je nog? Wat wil je loslaten? Het geeft je rust en ruimte, dat lekkere gevoel dat je hebt als je net een kast, de garage of de zolder hebt opgeruimd.
Ook al is de verandering nog zo eng voor je, weet dat alles goed is en dat aartsengel Jeremiël er voor je is om de eventuele moeilijkheden, waarvan je bang bent dat die zich zullen aandienen, te overwinnen.
Vaker terugblikken op jouw leven zal je helpen om je prettiger te voelen en geen spijt te hebben van de dingen die je niet hebt gedaan of juist de dingen die je beter niet had kunnen doen. Zo maak je voor jezelf, als jouw ziel straks overgaat, de overgang naar gene zijde veel prettiger. De lessen die je dan tijdens dit leven hebt uitgewerkt hoef je in een volgend leven niet nog eens te ervaren.
Roep aartsengel Jeremiël aan en vraag hem om je inzichten te geven en angsten los te laten.