Sterrenbeeld Waterman – Eigenschappen en Karakter

Waterman is geboren tussen 21 januari en 20 februari.

Sterrenbeeld Waterman – Eigenschappen en Karakter: Het teken Waterman is zeer sterk gericht op vrijheid, gelijkheid en broederschap. De bestaande structuren en de grenzen van Steenbok worden door Waterman doorbroken. Het is het teken van nieuwe ideeën en het streeft naar vernieuwing en hervorming. Communicatie en uitwisseling, vooral op gelijk niveau, zijn belangrijk. De drang naar vrijheid en individualiteit kan er toe leiden dat Waterman rebelleert tegen bestaande regels, normen en wetten.

 

Sterrenbeeld Waterman

Kenmerken zijn: Verstandelijk en contactueel ingesteld, vrijheidlievend, individueel, vindingrijk, rebels, onconventioneel, rusteloos, voorvechter voor gelijkheid en gelijkwaardigheid; origineel, vrije meningsuiting, humaan, democratisch, revolutionair, provocatief, solidariteit, gevoelskoud, onpersoonlijk, onbevooroordeeld, objectief.

Uranus Heerser over het sterrenbeeld Waterman: Trefwoord: Oorspronkelijkheid Energiebanen – hypofyse, Uranus staat symbool voor de drang om uniek te zijn, te verrassen en choqueren. De waarheid en anders voelen, Revolutie en opstanding, Modern en uitvinding, Ongewoon / snelheid en explosie, Moderne techniek en intuïtie, Vrijheid / Gelijkheid en broederschap.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Waterman: Angeliet, Aquamarijn, Chrysocolla, Groene fluoriet & Turkoois.
Element: lucht.
Kleuren: violet en staalblauw.

De eigenschappen van een Waterman kind of een kind met Maan in Waterman:
Het Waterman kind is vooral erg zelfstandig. Deze rebelse vrijbuiter heeft een enorme hang naar vrijheid en is een echt nadenkertje. Een Watermannetje weet juist hierdoor vaak erg goed wat het wil. En het Waterman kind denkt er echt over na hoe het doelen bereiken kan. Een waterman kind  is gek op avontuur en afwisseling. Het heeft eigenlijk en vooral  een hekel aan sleur en dagen waarbij  altijd alles hetzelfde is. Afwisseling is dus zeker nodig. Belangrijk voor een Waterman is voldoende ruimte te krijgen. Als je een Waterman te veel beperkt, te veel grenzen oplegt wordt een Waterman tegendraads. Krijgt een Waterman wel genoeg ruimte, dan is hij een heel loyaal persoon. Een persoon die eerlijk en trouw zal zijn. Die iedereen als vriend wenst.

Het humeur van een Waterman is wisselend. Zo kan Het waterman kind het ene moment nog gezellig en vriendelijk en zijn, zo kan het de volgend keer ineens afstandelijk zijn. Dit ligt gewoon aan de aard en het karakter van een Waterman. Wat een Waterman kind in het hoofdje heeft zitten, zit zeker niet ergens anders. Je brengt een Waterman ook niet snel op andere gedachten, tenzij een Waterman vind dat het toch echt beter is. Maar maak je daarin zeker geen illusies.

De maan in Waterman: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Waterman of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat? Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

overzicht alle sterrenbeelden

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging.

Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]