Sterrenbeeld Tweelingen – Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Tweelingen - Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Tweelingen – Eigenschappen en Karakter

21 mei – 20 juni

Sterrenbeeld Tweelingen – Eigenschappen en Karakter: Het teken Tweelingen is sterk gericht op communicatie en uitwisseling. Het leggen van contacten met de medemens is dan een noodzakelijk gevolg en daardoor heel erg belangrijk voor Tweelingen. Hierbij kan het gaan om losse oppervlakkige contacten. De eerste twee tekens Ram en Stier zijn meer op zichzelf gericht. Tweelingen daarentegen is sterk gericht op de buitenwereld en heeft daardoor zijn aandacht op vele zaken gericht. Veel dingen doen en ondernemen en het liefst nog tegelijkertijd ook. Dit brengt verandering en bewegelijkheid met zich mee. Hierdoor kan Tweelingen rusteloos en ongeconcentreerd zijn of met veel dingen starten maar het dan niet afmaken.

Kenmerken zijn:  Communicatief, makkelijk contacten leggen, flexibel, oppervlakkig, leergierig, nieuwsgierig, beweeglijk,  zenuwachtig, gericht op feiten, onstandvastig, moeilijk concentreren, snel en makkelijk aanpassen

Mercurius Heerser over het sterrenbeeld Tweelingen Trefwoord: Mentale communicatie Adem – Zenuwen – Zintuigen, Mercurius is het symbool voor je communicatieve vermogens en verlangen naar kennis. Intelligentie en informatie, Verbinding en verbanden onderling, Verkeer en handel, Nieuwsgierig en leren, Scholier / kind en taal / geschrift, Taal en post.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Tweelingen: Agaat, Aquamarijn, Citrien, Topaas & Tijgeroog.
Element: lucht.
Kleuren: oranje en geel

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓