Sterrenbeeld Tweelingen – Eigenschappen en Karakter

Tweelingen is geboren tussen 21 mei en 20 juni.

Sterrenbeeld Tweelingen – Eigenschappen en Karakter: Het teken Tweelingen is sterk gericht op communicatie en uitwisseling. Het leggen van contacten met de medemens is dan een noodzakelijk gevolg en daardoor heel erg belangrijk voor Tweelingen. Hierbij kan het gaan om losse oppervlakkige contacten. De eerste twee tekens Ram en Stier zijn meer op zichzelf gericht. Tweelingen daarentegen is sterk gericht op de buitenwereld en heeft daardoor zijn aandacht op vele zaken gericht. Veel dingen doen en ondernemen en het liefst nog tegelijkertijd ook. Dit brengt verandering en bewegelijkheid met zich mee. Hierdoor kan Tweelingen rusteloos en ongeconcentreerd zijn of met veel dingen starten maar het dan niet afmaken.

 

 

Sterrenbeeld Tweelingen

Kenmerken zijn: Communicatief, makkelijk contacten leggen, flexibel, oppervlakkig, leergierig, nieuwsgierig, beweeglijk,  zenuwachtig, gericht op feiten, onstandvastig, moeilijk concentreren, snel en makkelijk aanpassen

Mercurius Heerser over het sterrenbeeld Tweelingen Trefwoord: Mentale communicatie Adem – Zenuwen – Zintuigen, Mercurius is het symbool voor je communicatieve vermogens en verlangen naar kennis. Intelligentie en informatie, Verbinding en verbanden onderling, Verkeer en handel, Nieuwsgierig en leren, Scholier / kind en taal / geschrift, Taal en post.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Tweelingen: Agaat, Aquamarijn, Citrien, Topaas & Tijgeroog.
Element: lucht.
Kleuren: oranje en geel

De eigenschappen van een Tweelingen kind of een Kind met Maan in Tweelingen:

Het Tweelingen kind is leergierig en kletst graag de oren van het hoofd. Juist omdat een Tweelingen kind alles graag wil begrijpen en zeer alert is. Hierdoor weten Tweeling kinderen vaak veel van veel onderwerpen waar ze in geïnteresseerd zijn. Een Tweeling heeft alleen vaak ook veel interesses. Tweelingen zijn vaak net vlinders. Ze leggen snel contact met andere en verbanden leggen vinden ze heerlijk. Tweelingen heeft vaak  veel interesse en worden ook bijzonder snel afgeleid.  Dit gebeurd omdat ze dan weer iets anders interessant zien of opmerken. Hierdoor blijft vaak juist de verdieping en diepgang uit. Tweelingen houden van communiceren. Dat komt omdat hun huisheer Mercurius is, de planeet van de handel, wandel en communicatie.  Ze kletsen zelf ook erg graag maar toch zijn ze ook erg goed in luisteren en zijn ze zeer sociaal aangelegd.  Tweelingen zijn vaak ook erg goe Din taal, dus laat een tweelingen kind zoveel mogelijk met talen en lezen bezig zijn. Je zult verbaasd staan van hun talenknobbel.

In de breedste zin van het woord is afwisseling voor Tweelingen zeer belangrijk, dan zijn ze op hun best.

De maan in Tweelingen: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Tweelingen of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat? Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]