Sterrenbeeld Schorpioen – Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Schorpioen - Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Schorpioen – Eigenschappen en Karakter

23 oktober – 22 november

Sterrenbeeld Schorpioen – Eigenschappen en Karakter: Schorpioen is het teken dat sterk gericht is op emotionele betrokkenheid in relaties. De wereld zal vaak vanuit een emotionele behoefte benaderd worden. Schorpioen heeft de neiging tot het uiterste te gaan en enorme emotionele risico’s te nemen om het gevoel te krijgen dat iets tot in het diepste wezen doorgrond is. Hierdoor heeft Schorpioen de behoefte om alles wat verborgen is te doorgronden en naar boven te halen. Dit gaat echter gepaard met zeer grote vastberadenheid en intensiteit maar maakt Schorpioen ook zeer kwetsbaar. Als die kwetsbaarheid te bedreigend wordt, dan kan Schorpioen steken onder water gaan geven of zich in zijn schulp terugtrekken en zal zijn emoties opkroppen of verbergen.

Kenmerken zijn: Grondig, diepgang, gesloten, verborgen emoties, ongenuanceerd, broeierig, machtsstrijd,  dood en wedergeboorte, sterke wil,  intensiteit, wantrouwend, mysterieus,  diepgaand onderzoeken,  principieel en consequent, emoties opkroppen.

Pluto Heerser over het sterrenbeeld Schorpioen: Trefwoord: Transformatie cellen – genen – DNA. Pluto is het symbool voor totale transformatie en diepe psychologische kwesties. Het uiterste en dwang, crisis en totale omwenteling, afbraak en opbouw, controle / dwang en rotting, geheim en obsessie, fanatisme / wrok en psychiatrie.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Schorpioen: Agaat, Granaat, Malachiet, Obsidiaan, Opaal, Robijn, Rode jaspis & Toermalijn.
Element: water
Kleuren: zwart. turkoois, rood.

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓