Uitleg Lenormandkaart: 35. Het Anker

Kleur: ♠ Schoppen 9
Element: Lucht
Sterrenbeeld: Tweeling, Weegschaal, Waterman

Steekwoorden: Verlangen, Trouw, Thuishaven, Grote liefde, Stabiliteit, Houvast, Geluk in zaken, Veiligheid, Hoop

Numeroligisch: 9. Voltooiing, Inzicht, Hoogste niveau, Oogst

Uitleg Lenormandkaart: 35. Het Anker

Uitleg Lenormandkaart: 35. Het Anker: Het Anker heeft volgens het versje met welvaart en trouw te maken . Jouw anker vinden verwijst naar stabiliteit, betrouwbaarheid, regelmaat, houvast, verankeren, gronden, structuur, aanhoudend. Daarom verwijst deze kaart ook naar  de verankering in  vastigheid en continuïteit in relaties, werk, beroep en in privéleven. Het verwijst naar welvaart en een zekere thuishaven.  Bij overmaat hiervan kan het juist verwijzen naar dat wat met gehechtheid en vastzitten te maken heeft . Op het gebied van liefde is er zekerheid en trouw.

Houvast & Verankering:
Een anker is van oudsher vooral het symbool voor geluk en een huwelijkssymbool. Het anker zorgt ervoor dat een boot niet doelloos ronddrijft, maar het anker uit kunt gooien en het verankerd zijn. Dit symbool staat voor houvast en stabiliteit.

Het kan heel goed zijn als je deze kaart rekt zijn dat je een nieuwe liefde zult gaan ontmoeten, of dat je na een lange tijd (eindelijk) weer open kunt staan voor de liefde. Ook zijn dat een oude liefde,  nieuw leven wordt ingeblazen. Het anker kan tevens aangeven dat je momenteel de plek van bestemming bereikt hebt, of in ieder geval een plaats waar je voorlopig zou moeten blijven

De Oud Hollandse tekst: Lenormand waarzegkaart  “Het Anker” luidt: “Het anker! Gij moogt hopen Op welvaart en op trouw; Maar ligt het in d everte, Dan is uw hart maar lauw.”

Gilded Reviere: “Met stabiliteit en zekerheid zorg ik voor gemoedsrust. Ik moedig je aan door te zetten en help je je doel te ontdekken. Kijk uit voor negatieve kaarten, ze kunnen je ketenen en naar beneden trekken.”

Steekwoorden:
Verlangen, Trouw, Thuishaven, Grote liefde, Stabiliteit, Houvast, Geluk in zaken, Veiligheid, Hoop

Advies: 
Zorg dat je steun ervaart en/of krijgt. Als het om een relatie gaat, versterk dan  de band die je hebt met de ander.

Positieve kaart

Tijdsbestek: +/- September

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.