Uitleg Lenormandkaart: 34. De Vissen

Kleur:  Ruiten Heer
Element: Aarde
Sterrenbeeld: StierMaagdSteenbok

Steekwoorden: Rijkdom, Vermeerdering, Stroming,Emoties, Geld, Overvloed, Succes, Winst

Hofkaart: Heer
Persoonskaart: 
Volwassen man (M)

Uitleg Lenormandkaart: 34. De Vissen

Uitleg Lenormandkaart: 34. De Vissen: De Waarzeg Lenormandkaart “De Vissen” heeft volgens het versje alles met heil te maken. Dus vooral met gelukszaken op alle gebieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: materieel succes, relatiegeluk, geestelijke groei en visie, uitbreiding in algemene zin. Door de verbinding met water en zee ook met emoties, gevoelens en gevoelsleven. Zoals in de tarot de bekerkaarten ook voor stroming en emoties staan, staat de kaart in het waarzeg Lenormand dek ook voor emoties en gevoelszaken. Het is een positieve kaart. In het medaillon zien we de Ruiten Heer. De Ruiten Heer staat voor een aards type praktische man. Als de kaart voor een persoon staat volgens dit medaillon, dan  zou je kunnen denken aan de sterrenbeelden stier, maagd en steenbok.

Overvloed en stroming: Deze kaart staat symbool voor successen en winst. Als je bijvoorbeeld in de handel zit, of zaken doet is dit dus hét moment om de bekende knopen door te hakken. Je mag nu echt  handelend optreden. Deze lenormandkaart zegt je, dat de zaken je de komende periode positief en gunstig gezind zijn.  Eventuele financiële problemen zul je met succes overwinnen en op zakelijk vlak zul je succes boeken.

Deze kaart heeft ook nog een andere betekenis: hij zou er op kunnen wijzen dat je behoefte hebt aan intimiteit, liefde en genegenheid. Op dit vlak kun je zeker ook positieve ontwikkelingen verwachten.

De Oud Hollandse tekst: Lenormand waarzegkaart  “Vissen” luidt: “Door ’t teken van de vissen Wordt heul u toegezegd, Indien de kaart, ten minste Voordelig is gelegd.”

Gilded Reviere: “Ik breng rijkdom en overvloed. Ik ben een verkoper en handel onafhankelijk en vol zelfvertrouwen. Flow en groei zijn mijn afdeling. Pas en en verlies niet het evenwicht, anders val je op je gezicht “

Als persoonskaart: 
De Ruitenheer laat je een energieke man zien.  Iemand met een sterk ego en een grote ondernemingslust.

Steekwoorden:
Overvloed, Succes, Winst, Expansie, Rijkdom, Vermeerdering, Stroming, Emoties, Geld, Emoties

Advies:
Denk niet klein, Denk vooral in mogelijkheden, verruim je blik.

Positieve kaart

Tijdsbestek: Binnen 4 jaar

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.