Uitleg Lenormandkaart: 25. De Ring

Kleur: ♣ Klaver Aas
Element: Vuur
Sterrenbeeld: Ram, Leeuw, Boogschutter

Steekwoorden: Huwelijk, contract, overeenkomst, verbinding, Relatie, partnerschap, (echt)scheiding
Numerologie: 1.  Aas, persoonlijkheid, overwinning, begin, Yang, individu.

Uitleg Lenormandkaart: 25. De Ring

Uitleg Lenormandkaart: 25. De Ring: De Ring in de lenormand heeft alles met relaties te maken, niet alleen een partnerrelatie of vriendschap, maar ook collega’s en zakelijke banden. Meestal is er ook sprake van een bezegeling hiervan, dus dit kan heel goed staan voor een trouwboekje, contracten, diploma’s. Het duidt in het algemeen op goede en prettige relaties, verbondenheid, trouw, harmonie. Ring heeft ook met cirkel, afronding, eeuwigheid te maken, levenscirkel van leven en dood, reïncarnatie. En in heel praktische zin eventueel  met sieraden.

Relatie: Deze kaart staat van oudsher voor een verloving of een huwelijk. De Ring is natuurlijk ook ruimer te interpreteren, als een symbool voor verbinding. Deze kaart dus veel met het hart heeft te maken met liefde, romantiek,  passie, hartzaken en verbondenheid. Met levensplezier, wensen die uitkomen, verbetering, maar ook met schoonheid, kunst, charme en positieve karaktereigenschappen, sociaal, warm, etc.

De Ring kan ook een breuk in een bestaande relatie aangeven, een verbinding die verbroken wordt of verbroken zou moeten worden.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Ring” luidt: “Van een gelukkig huw’lijk Spreekt”ring ter rechterhand Maar links verkondt hij twisten En breuk van liefdeband”

Gilded Reviere: “Ik en kostbaar en zorg voor verbinding in een huwelijk of andere relatie. Ik breng harmonie in verbintenissen, zolang negatieve kaarten ver weg blijven. Ik ben het contract en de belofte in bondgenootschappen en transacties. Symbool voor heelheid is de Ring, en de vorm betekent eeuwige toewijding.”

Steekwoorden:
Huwelijk, contract, overeenkomst, verbinding, Relatie, partnerschap, (echt)scheiding

Advies:
Stel jezelf open voor de mening en ideeën van anderen. Het draait niet alleen om jou.  De mening en het welzijn van de ander zijn zeker zo belangrijk als die van jezelf.

Neutrale kaart

Tijdsbestek: In alle eeuwigheid of het duurt nog.

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.