Uitleg Lenormandkaart: 16. De Sterren

Kleur: ♥ Harten 6
Element: Water
Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen, Vissen

Steekwoorden: Plannen, Doelgerichtheid, Succes, Idealen, Dromen, Nieuw begin.Vooruitgang, Succes

Numerologisch: 6. Verantwoordelijkheid met name voor anderen, genegenheid, zorgzaamheid, Reactie, harmonie, balans.

Uitleg Lenormandkaart: 16. De Sterren

Uitleg Lenormandkaart: 16. De Sterren: De Ster is volgens het oud Hollandse versje een goed teken, dus een gelukskaart. Bij deze kaart kun je  denken aan wensen die in vervulling gaan, een goede afloop, dromen die uitkomen,  meevallers, hoop, nieuwe doelen, maatschappelijk succes, roem. En de bijbehorende positieve emoties zoals: vreugde,  blijdschap en optimisme.  Denk bij deze kaart ook aan eigenschappen die tot succes leiden zoals: vertrouwen,  motivatie, vertrouwen, uitstraling. De sterren die aan de hemel staan kun je associëren met het universum, inspiratie, visie, inspiratie,  de hogere waarheid, inzichten, het astrale, verlichting, meditatie en hogere chakra’s en natuurlijk gesternte, astrologie, astronomie, luchtvaart.

Successen: De lenormandkaart “De Sterren” is een kaart die duidt op goede zaken en op succes bij het realiseren van je plannen. Je brengt jouw idealen met een sterke overtuiging  tot uitvoering. Je wilt dus eigenlijk  letterlijk als het ware ‘de sterren van de hemel plukken’. Een Project en/ of onderneming hebben een grote kans van slagen als jij er echt voor wilt gaan.

Bij lenormandkaart ‘de Sterren’ gaat het ook om de ‘geboorte’ van nieuwe ideeën. Jouw ideeën zijn dus echt de moeite waard  zijn het waard om onderzocht te worden op haalbaarheid. Dus steek in een nieuw idee zeker je energie hierin, alleen al in een onderzoek of je plan kans van slagen zal hebben, de sterren zijn met je. Deze kaart verteld jouw dat het is voorbestemd.

De Oud Hollandse tekst: Lenormandkaart  “De Ster” luidt: “Een ster is steeds een goed teken, zolang ze helder blijft En langs de blauwe hemel Geen wolk er dicht langs drijft”

Gilded Reviere: “Schitterende vonken, leiding en genezing, dat beloof ik jou te geven. Ik ben een geruststelling, inspiratie en nieuw pad voor jou om te ontdekken. Doe een wens bij een vallende ster, want ik breng hoop en licht van ver”

Steekwoorden:
Doelgerichtheid, Succes, Koers uitstippelen, Ambitie, Goede zaken, Succes, Realisme, Idealen, Nieuw begin.

Advies:
Blijf met beide benen op de grond staan maar jaag geen luchtkastelen na. Werk doelgericht aan je plannen, de toekomst ligt open. Het kan zeker geen kwaad eens wat nieuws te proberen.

Positieve kaart

Tijdsbestek:  s’nachts

*Gilded Reviere ‘Vergulde visioen Lenormand’ van Ciro Marchetti.

©Copyright Puur Medium®: niets van Puur Medium® mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd. Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux – Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Zonder schriftelijke toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium®( te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.

Een persoonlijke kaartlegging?

Bel met één van onze Kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!
Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare kaartleggers.